EXCLUSIVE FOR GMS

מיקי

יהיה איוונט עם מלא קווסטים.....

btekx

New member
מגיע ספר מפלצות??????

ויהיה בוסים אזור חדשים?? (כמו כלב שד, ציפור הרפס, מאמא פייה, ועוד...??)

btekx

New member
אם כך מה כתוב??

Crusader Codex - Collect cards and create sets to earn awesome rewards like set bonuses and medals! - Each mob type drops a different card – can you find them all? - Increased drop rates on cards allow you to complete your sets faster! - Check out your friend’s Codex to compare your progress! משהו כאן יכול לתרגם?? לא הבנתי בתרגום גוווווגל....

btekx

New member
אז זה ספר מפלצת? או זה משהו אחר??

בחיי זה מבלבל אותי...

תראה...

לא לא ספר מפלצות.. מכיר את האוספים האלה בפוקר בפייסבוק ובכל מיני משחקים שאוספים חפצים שנופלים מדברים מסוימים ואז מחליפים אותם תמורת דברים אחרים..? זה זה.

לאאא לא כמו משחקים בפייסבוק T____T

עד שהצלחתי להיגמל >: ד"א, אני כבר שנה שלא משחקת בשטויות האלה! D:

JackyE

New member
לי זה מזכיר את פוקימון../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

Gotta catch'em all!!!

Don Nirtin

New member
זה איוונט../images/Emo267.gif

לאסוף קלפים וליצור מהם סטים שונים....... זה לא ספר המפלצות, עדיין.

החלק הבאמת מעניין

- Journey on an exciting quest line to uncover the secrets of the Silent Crusade. - Earn access to powerful rewards available only through the Silent Crusade. - Get to know the NPC that fights beside you throughout the quest line! - For the first time in MapleStory, you can fight monsters in your own map! No need to change channels! - Track down and defeat Master Monsters, more powerful versions of familiar mobs. האם נגמר עידן הKSרים?! האם נגמר עידן הסבל מהאקרים במפות?!

אמרו בבאסיל שזה יהיה סטייל מיני דאנג'ן,

וזה לא לכל המפות, מדובר על מפות מסוימות. אבל זה מעולה עדיין!

Don Nirtin

New member
מיני דאנג'ן לרקסטונים, יש מצב?../images/Emo267.gif

נו מה לעשות, זה המפה היחידה לרמה שלי שכן מועילה.......... אשר קישור לבאסיל לדיון הזה?

כן יש טספיה ! חבר שלי שם....

שמעתי כבר מלא דברים.....
תתכוננו לבאג שגורם לקריסת ערוצים...... על כל המשתמע מזה.... שימו לב לא האק - באג.... היפ היפ הריי נקסון.... מתכונים לחפצים לדרגה 140 ספר מפלצות ועוד.

למעלה