VoidPointer
New member
Exceptions in Web Service
שלום לכולם . יש לי שאלה כזאת : כל Exception שעולה מתוך Web Service "נעטף" ב SoapException , כך שה Client מקבל בחזרה SoapException בלבד . הבעיה שלי היא כזאת. בתוך ה Web Service אני מעלה כל מיני Exceptions - מכל מיני סוגים וזה כמובן בנוסף ל Exceptions שיכולים לקרות בצורה "טבעית"
, וחשבתי שב Client אני אוכל לדעת מה ה Exception המקורי על ידי SoapException.InnerException . ואז גיליתי דבר מאוד עצוב .. מסתבר שהSoapException שמגיע ל Client לא מכיל שום innerException . בעצם הדבר היחיד השימושי שהוא כן מכיל זהו ה Message , וה Message פשוט מכיל את כל ה stack של ה Exceptions . על פי מה שכתוב ב MSDN , ה Framework לפני ההעברה של ה SoapException אל ה Client עושה Serialize על כל ה stack ודוחף אותו ל MESSAGE . אולי מישהו נתקל בבעיה הזאת ומצא לה פתרון ? אני פשוט רוצה לדעת מה היה ה Exception המקורי,ומה היה ה MESSAGE שלו . תודה
שלום לכולם . יש לי שאלה כזאת : כל Exception שעולה מתוך Web Service "נעטף" ב SoapException , כך שה Client מקבל בחזרה SoapException בלבד . הבעיה שלי היא כזאת. בתוך ה Web Service אני מעלה כל מיני Exceptions - מכל מיני סוגים וזה כמובן בנוסף ל Exceptions שיכולים לקרות בצורה "טבעית"