Excedrin הריון

שירי77

New member
Excedrin הריון

שלום, אני סובלת מכאבי ראש רבים והתרופה שמצאתי כיעילה ביותר עבורי הינה Excedrin migraine כעת אני בהריון ורופאת הנשים אמרה לי שאין שום בעיה לקחת תרופה זו גם בהריון. התרופה מכילה (בכל כדור): acetaminophen 250mg aspirin 250 mg caffeine 65 mg שאלתי היא- באיזה מינון מותר להשתמש בתרופה בהריון (ובכלל). ישנם תקופות שאני לוקחת שני כדורים (יחד) פעם ביומיים-שלושה. האם זה בעייתי????

קובי כ

New member
לשירי שלום

יש בעייה בנטילת כדורים המכילים אספירין בעיקר בחודשים האחרונים להריון. המלצתי לך היא לנסות כדורים המכילים acetaminophen בלבד (הלא הוא האקמול הישראלי) ולראות איך תהיה התגובה. מקווה שעזרתי ואם יש עוד שאלות או תהיות אז את מוזמנת לשאול. בברכה,

שירי77

New member
שלום קובי ותודה. אני מקבלת אספירין

בין כה וכה כיוון שאובחן אצלי טרומבוציטוזיס ואני לוקחת כל יום כדור אספירין (100mg). מהן הבעיות של אספירין בהריון? לצערי כדורי האקמול למינינהם וגם כדורי אופטלגין אינם עוזרים לי.

קובי כ

New member
אספירין במינון גבוה והריון

היי שירי אספירין במינון גבוה (לא זה של קרישת דם) בסוף ההריון יכול לגרום לבעייה נשימתית (למיטב ידיעתי - אם כי לא בטוח במאה אחוז שהבעיות הן נשימתיות) אצל היילוד. שוב ממליץ לך לבדוק גם עם רופא הנשים בנוסף לזה של רופאת המשפחה. בברכה,

למעלה