ExampleFileFilter בג'אווה

• פותח הנושא siro1
  • פורסם בתאריך

siro1

New member
ExampleFileFilter בג'אווה

באיזה import אני צריכה להשתמש כדי להשתמש במחלקה זו? תיאור של המחלקה ניתן למצוא פה . הקטע שהוא יורש מ javax.swing.filechooser.FileFilter אבל יש לו מחלקה לא מוכרת בשם- ca.bc.webarts.widgets.ExampleFileFilter כשאני רושמת את שם המחלקה שממנה הוא יורש בimport , עדיין הוא לא מכיר את מחלקה זו. תודה

voguemaster

New member
זה לא משהו של ג'אווה

את יכולה לראות את זה לפי שם החבילה שבו נמצאת המחלקה הזו.

שמות packages בג'אווה מרמזים על האתר של החברה שייצרה אותם, רק בסדר הפוך. ולכן ca.bc.webarts.widgets.ExampleFileFilter יוצר ע"י webarts.bc.ca. תחפשי באתר שלהם: http://www.webarts.bc.ca

siro1

New member
תודה! אז חבילות אלו לא מובנות בתוך

כל המחלקות שהוגדרו ע"י ג'אווה? האם אני אמורה למצוא את המימוש של המחלקה הזו באתר שציינת? כי אני לא מוצאת אותו שם. וראיתי בAPI של SUN את ההודעה הבאה-
Note: source for ExampleFileFilter can be found in FileChooserDemo, under the demo/jfc directory in the Java 2 SDK, Standard Edition​
למה הכוונה ב Java 2 SDK? האם אותה כתובת של API עם תוספת מסוימת? תודה

DadleFish

New member
כמו שאמרו כבר לפניי,

את צריכה להוריד את ה-class-ים מהאתר. אני לא יודע איך ולמה הגעת דווקא למחלקה הזו, אבל היא חלק מ-OGG PLAYER (כאשר OGG הוא פורמט של קובץ SOUND). הנה קישור להורדות מהאתר. אם את רוצה רק את ה-CLASS-ים, את צריכה את (3). אם את רוצה גם את ה-SOURCE, את צריכה את (2).

למעלה