Evolution I+II 7X11-12

subatoi

New member
והגליל לוקח כל אקדח

והכנרת לוקחת כל טנק מרכבה, והגדה המערבית לוקחת כל פצצת אטום. יופי-טופי, אחלה בחלה. (נ.ב. מישור החוף הדרומי לוקח כל רימון מצוי. בדוק)

Tollan

New member
כן...

כי צה"ל מעביר לכל החיילים שלו סדנאות הסברה, על עליונותו של התבור

Chelnak

New member
../images/Emo6.gif

בקשר לצ'לנאק... זה לא כל-כך מדויק: הג'אפה שדיבר עם ברא'טק נקרא אדאל. אדאל אמר לברא'טק "Tek ma te, Master Bra'tac. It is an honor to be in your service". ברא'טק ענה לו: "Many thanks, Adal. Chal nak". "צ'ל-נאק" הן מילים ולא שם. בכינוי שלי זהו ציטוט מהפרק The Tok'ra - part 2, שפירושו "very cool". הם משתמשים די הרבה פעמים במילים דומות בהקשרים שונים לחלוטין. לא ברור לי אם זו הגיה שונה של מלים שונות, או שהם פשוט לא שמו לב לזה שהם כבר פירשו את צמד המילים האלה בצורה שונה לחלוטין. הם אומרים לפעמים משהו שנשמע כמו "chal nak" או "chel nok" או השד-יודע-מה, ולדעתי אין לזה קשר ל"chel nak" שלי...
חוץ מזה - בהחלט פרקים נהדרים.

Echelon

New member
../images/Emo13.gif

זה חלק מהמילון הגואלדי-עברי הראשון
? סתם, תודה על ההבהרה

subatoi

New member
למישהו יש רעיון לגבי המצח החלק?

זה כבר היה לפני הפרק הזה?

subatoi

New member
אני אומר לך שראיתי שני אנשים

עם מצח חלק, ואתה אומר שלדעתך לא היה להם מצח חלק? זה כמו שאני אגיד שלדניאל יש משקפיים ואתה תגיד שלדעתך לא. לא כתבתי "אני חושב שהיה לו מצח חלק", כתבתי שהיה לו מצח חלק. ואם היה לי כוח גם הייתי מחפש תמונות להוכיח לך.

subatoi

New member
טוב, דווקא לפרק הזה אין הרבה תמונות

באתר היחיד שאני מכיר טוב, ומצאתי תמונה אחת של מישהו בלי סמל. אני *לא* זוכר מי הוא, אם זה תות, אז הנה ההוכחה. אם זה לא הוא, אז בעסה לי. אם מישהו מוצא אתר עם תמונות טובות לפרק הזה, שיגיד. אם מישהו בודק בדיוידי שיגיד. אם לא, נחכה לפרק הבא.

Echelon

New member
זה תות

אני חשבתי שאתה דיברת על הג'אפה ששמרו עליהם.

subatoi

New member
גם על תות, וגם על הג'אפה שג'ק

דיבר איתו מבעד לסורגים, וניסה לשכנע אותו. כמו שכתבתי בהודעה המקורית.

subatoi

New member
וחוצמזה, למה זה בסדר שלתות אין סמל?

לא לכל הצוות של גואולד יש סמל?

Echelon

New member
בטח הוא משרת גבוה

אז ויתרו לו. נראה לי לפחות. זה כמו שאנוביס לא הכריח את בעל לעשות על עצמו סמל של אנוביס. חוץ מזה הסמל הזה הוא לא לג'אפה בלבד? ואני עדיין חולק איתך על העניין של סמל אצל השומר. (על תות לא היה לי ספק בכלל שאין לו סמל)

subatoi

New member
ולא יכולת לומר שאתה מסכים על תות,

אחרי שהזכרתי את זה שלוש פעמים?

kinspirit

New member
ואם אנחנו כבר בנושא...

אותו סמל הוא קעקוע, נכון? ואנחנו יודעים שלילדים גם יש אותו (עין ערך הבן של טיאלק). השאלה היא - באיזה גיל בדיוק הם מקעקעים להם את הציור... לא קצת אכזרי?

למעלה