Evolution I+II 7X11-12

subatoi

New member
Evolution I+II 7X11-12 ../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

(בשם המנהלת) שרשרו אותה!!!

subatoi

New member
אז אני הראשון?

(בשם עצמי) אחלה פרק. פשוט פרק כיפי, מתפרש ברחבי הגלקסיה ,כל אחד שקוע בצרות שלו, ממש מגניב. פרק שמופיעים בו ביחד גם ברא-טק וגם סלמאק, ועוד עם סיילר שמקבל שורות ולא מקבל מכות, חייב להיות טוב. (אם וולטר היה אפילו מבליח, היה אפילו יותר טוב
) * כשדניאל והחבר שלו שקעו במים, קיוויתי לסצינות מתחת למים, כמו שעשו באחד הפרקים הראשונים של ג'ונאס. מת על כאלה (מי אמר הנוסע השמיני 4?), ממש מדהים, פשוט משקעים את כל הסט במים. חבל. * ג'ק מנסה לעשות את סימן היד של הוולקנים (ולא מצליח כמובן). גדול. * תגידו, Thoth, אחד מהעובדים של אנוביס, אמור להיות תות כמו תות ענח אמון? כי הוא לא גואולד אמיתי... * למה לתות הזה, וגם לבחור שג'ק ניסה לשכנע מבעד לסורגים, לא היה שום סמל של ג'אפה על המצח? מצח חלק. ומשהו מצחיק לסיום (רגעים של ס"ג בחיים) - אחרי שנגמרו שני הפרקים, היה "טלסינמה" בערוץ 1, והראו קטע מהסרט החדש "בי-קול" עם ג'ון טרבולטה. בקטע הזה הוא פוגש מישהו (לא משנה הנסיבות), ושואל אותו אם הוא יודע לשחק (יענו להיות שחקן, לא לשחק בדוקים). מה עושה השחקן בפוטנציה בתגובה? מרים את הגבה שלו לאט ויפה. מגניב

Echelon

New member
אין לי יותר מדי מה להגיד.

פרק ממש טוב, מהפרקים שאני אוהב. אני זוכר כששידרו אותו לראשונה, היה איזה הפרש של חצי שנה בין חלק 1 לחלק 2, זה היה מבאס :\. בכל אופן, בפרק הראשון ראינו את צ'לנק!!! (ברייטק פונה אליו לפני שהם עושים מארב). וזה רק אני, או שג'ק וסאם נראו כאילו יש להם איזה סוד משותף (בעיקר בחלק השני)?

Niro85

New member
פרקים טובים...

בהחלט המון זמן לא היה פרק טוב. חייב לציין שה"חייל על" ממש דומה לדמות של "הטורף" למי שמכיר... ועכשיו לפינת ה"תבור" השבועית: בפרק ה2,לקראת הסוף אוני'ל וברק הצילו את דניאל,אבל אז הגיע עוד מחבל {זה שנחשף למתקן של טולצ'אק ונהייה חסין מכדורים}רואים את אוני'ל מרוקן עליו מחסנית אבל לא קרה כלום,ואז ברק השתמש המטול M203 שלו ופיצץ את הזמובי. עכשיו אתם שואלים מה הקשר של המטול לתבור ונשק של א'וניל? ובכן הנשק של אוני'ל זה P90 ולא ניתן להרכיב עליו מטול,בניגוד מוחלט לתבור שכן אפשר. אז אם היה לאוני'ל תבור+M203 הוא כלל לא היה צריך את העזרה של ברק,והוא היה יכול לסיים את כל הסיפור לבד.

Echelon

New member
אבל

אם היה לו תבור אז המוקיון הזה לא היה יכול להציל אותו ואז הם לא היו נהפכים להיות חברים שוב, ואז אוניל היה עצוב, ולא היה יכול לתפקד, ואנוביס היה כובש את העולם וכלכלת כדור הארץ הייתה קורסת וכולם היו נהפכים לעבדים.

subatoi

New member
אפרופו מחסניות, זה היה פרק קלאסי

לעולם הטלויזיה/קולנוע המערבי, שבו מרססים מיליוני כדורים בלי להחליף מחסניות. כשהמורד שקם לתחיה יוצא מהצריף שלו, הוא מרסס בלי סוף, ואני בספק אם הוא החליף מחסנית שם. אה ,כן, כשג'ק מגיע לחלץ את דניאל, המבט המופתע של דניאל שווה הכל. "מה אתה עושה פה?!" גדול!

Niro85

New member
דוגרי נשק:

מזל טוב לטיאלק שהחליט סוף סוף להפרד מהמטה שלו{אכן אירוע נדיר!}ולעבור למקלע M60... עד עכשיו לא הבנתי מאיפה SG השיגו את הטכנו' ליצור מגן מגנטי,נו טוב שיהיה...

The Nox

New member
לא מדוייק

הם דווקא די מקפידים. המורד הזה החליף נשקים לא מחסניות. ברגע שנגמרו לו הכדורים רואים בבירור שהוא זורק את הקלאצ' ומרים קלאצ' אחר. לקלאצ' יש גם מחסניות של 75 כדורים...

Niro85

New member
מחסנית75כדורים=מחסנית בננה...

ואת זה לא ראו היום בפרק. יש גם מחסניות של 150כדורים

שלום חברים

ידידים שלום לכם צר לי להפתיע אותכם אבל מחסנית עם 100 +-כדורים קיים כבר הרבה זמן שימו לב לסרטים של שנות השלושים עם קרבות המפיה בU.S אם אני לא טועה הם השתמשו ב TOMMY GUN עם מרסניות בצורה של קובצה ,אני מקווה שמשהוא אתם השם הנכון , גם במלחמת עולם השניה בצבא האדום החיילים היו מצויידים גם בתת מקלע עם מחסנית עגולה אז רובה שיורה מיליון כדורים בלי להחליף מחסנית זה באמת בידיוני כעת מי אומר שבעתיד לא יהיה אני מאחל לכם שבעה טוב ושקט בכבוד רב סבא אריה

subatoi

New member
לקלצ' יש 75 כדורים? וואו, טוב, זה

יכול להסביר כמה דברים
טוב לדעת. "כל יום לומדים משהו חדש. לפחות אחד."

uriai

New member
למה לא משתמשים ב"זט"

כל פעם אני שואל את עצמי את אותה השאלה, אילו היתי ג'ק ויוצא למשימה.. האם לא עדיף שיהיה בידי נשק בעל יכולת הרבה יותר "מזיקה" מהנשק של כדוה"א. אתם יודעים מה, היתי לוקח גם את הנשק ה"רגיל" למקרה שאפגש עם ה"משכפלים"...אבל קודם כל היתי משתמש ב"זט"..אני פשוט חושב שהוא הרבה יותר יעיל...

deathcaster

New member
הסבר פשוט

רוב התרבויות החוצניות שס"ג 1 פוגשות ( תרבויות פוסט מודרניסטיות ) , משתמשות בנשקי פרץ אנרגיה , באותה נשימה הם משתמשים בטכניקות הגנה כמו מגן אלקטרומגנטי כנגד נשקי אנרגיה שונים , רובי PROJECTILE רגילים יכולים לחדור מגני א"מ שונים כי הם פשוט חומר ולא אנרגיה , מקובל ?!

uriai

New member
חשבתי על זה...

אבל עד כה תמיד ראיתי שכל גואולד עוצר את הכדורים ע"י המגן שבכף ידו... כך שזו לא ממש סיבה...

morashtty

New member
גואולד יכול לעצור גם ירייה של זאט

ולעומת זאת לP90 יכול לירות לטווחים ארוכים,הוא יכול לירות בצרורות ולא רק בבודדת והוא גם הרבה יותר מדויק.

4Z7GBA

New member
התבור לוקח כל נשק בסידרה

והנגב לוקח כל מוכנת יריה

למעלה