Everything's Not Lost

coldplaying

New member
Everything's Not Lost

זה שיר של איזה 7 דקות... ונגמר השיר הרגיל ואז יש הפסקה של כמה שניות ואז יש שיר עם לחן+סגנון אחר.. מזה חמוד.. לא רק לי יש את זה? זה השיר המקורי..? אם כן.. אז יש למישהו את המילים של כל השיר.. כולל הקטע המיוחד??

ליאני2

New member
גמלי יש את זה..

אני לא יועת אם זה המקורי אבל יש שיר אחר שקוראים לו life is 4 living והוא של דקה וחצי.. האבריט'ינג יז נוט לוסט מה שאחרי ההפסקה זה זה... בכל מקרה, אני לא יודעת אם זה ביחד או לא אז... מצטרפת לשאלה =]

en li shem 7

New member
../images/Emo12.gif

קודם כל, עשיתם לי חשק לשמוע את השי..וזה נדיר
אצלי life it's for living זה סתם ביסיידז לא קשור לEverything's Not Lost... לודעת מה התשובה
אני מנחשת שזה מישהו חיבר בניהםS:

politik59

New member
הדר, רצוי שתרשמי מה הקישור בחתימה שלך ../images/Emo13.gif

אני רואה שרשמת את הקישור לעצומה, אבל רוב האנשים בטח לא יודעים מה הקישור הזה, ולא יטרחו לבדוק...

politik59

New member
נראה לי שבמקרה הזה, עדיף לרשום משהו >>

אנחנו לא יכולים לסמוך על רק על הסקרנים, ומה עם אלה שלא מעניין אותם לבדוק חתימות, ואלה שאיכפת להם מקולדפליי אבל הם לא חברים בפורום וקוראים פה מידי פעם, אולי הם לא מודעים לעצומה

politik59

New member
**הקישור בחתימה לא נראה כמו קישור רגיל >

הקישורים בחתימה מופיעים בצבע שחור וזה לא נראה כמו קישור "לחיץ", הקישורים בהודעות מופיעים בצבע כחול, או ככתובת אינטרנט נילווית.

Galadriel 3000

New member
בדיסק זה "שיר נסתר".

כי אברית'ינג'ז זה השיר האחרון. מקווה שעניתי על השאלה.

politik59

New member

ברררר

New member
../images/Emo23.gif

I never ment to do you wrong that's what I came here to say If i was wront and I'm sorry I'll do let it stand in our way אוהוהוההו שיר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםם וזה מחובר בעיקרון לEverything's

o o o h

New member
שהיא בין השולטים בפורום

משהו כמו סגנית XD כאילו היא וותיקה...

ברררר

New member
ת'אמת שאני אדומה עוד מהמנהל הקודם

עומר הנשמה שלי
למרות שגם גיתית אחת המדהימותת :) אממ ומה זה אומר? סתם שאני מומחית פורום ושאני מסמיקה כל הזמן

חחחח לא ראיתי שכתבת, הגבתי להודעה אחרי שהדף

היה פתוח כבר כמה דקות... כתבנו אותו סגנון של נושא
אוף רציתי לכתוב בתוכן "למרות שבכל מקרה זאת ברררררר
" ובסוף חשבתי שזה לא מתאים ואם אני אכתוב את זה עכשיו יחשבו שאני סתם חנפנית
אבל בררררר

למעלה