everything ב launch

AlanisJunkie

New member
אחלה. אבל מה יש שם שעוד לא ראינו?

זה עוד עמוד עם מידע עליה. אלא אם כן אני אני טועה..

AlanisJunkie

New member
נדמה לי שדן או אמיל שמו פה לינק

לפני כמה זמן, להורדת הקליפ. עדיין לא יצא לי לצפות בו, ואני בהחלט מקווה להוריד ולצפות בו בקרוב. בMTV אין מצב שאתקל בו, שכן בערוץ ההוא כבר לא צפיתי מעל שנה וחצי.

Mr Freeze

New member
דווקא יש שם חידוש

מסתבר שהוסיפו לקליפ מעין בועות במילה "nightmare", שמסתירות את הפה של אלאניס בדיוק ברגע המתאים. הכל כדי שלא נחשוד שמשהו שם מריח לא טוב.

Lotzifer

New member
ראיתי את הגירסה עם הנייטמר....

זה מעצבן..... עוד מעט זה ישתנה גם בדיסק.....

Rוית

New member
NO../images/Emo70.gif

אין מצב שהיא תשנה את זה בדיסק... אם היא תעשה ככה, היא תאבד כל טיפת יושר אומנותי שיש.. באמת.. וזו לא אלאניס.

יש את EVERYTHING באיכות מצוינת

איכות מצוינת ושוקל אולי בין 6 ל- 12 מגה... כנסו ל- www.defintelyalanis.com לא בטוח שרשמתי נכון... קיצר - דפנטלי אלאניס.. קליפ ממש נחמד.. לא כמו U LEARN או IRONIC אבל ממש נחמד ומחדש. תדעו שבהתחלה שמספרים אותה יש כמה שניות שהיא עם פיאה של קרה... וזה הכי מתאים לאלאניס... שתראו ת'קליפ תגלו שבקליפ הזה אין כוסיות קופצניות כמו שחשבנו שראינו ת'תמונות... אלאניס מנגנת כמה שניות על גיטרה... קליפ מגניב...... מזכיר לי את don't tell me של מדונה בערבוב של the sweetest thing של U2.. שזה כמו המערב הפרוע וכל שניה יש מישהו שעובר ואלאניס איכשהו מגיבה.. זה נחמד.

אין בקליפ הזה רעיון...

בכל הקליפים שלה, תמיד, היה רעיון מקורי שהובע בדרך מעולה ומתוכחמת... והקליפ הזה.. כל כך סתם. אבל השיר חמוד.

Lotzifer

New member
אמרתי את זה בציניות.....

תקשיבו, אל תקחו אותי ברצינות! אף פעם!!!! סתם, לפעמים אפשר...... :)

למעלה