Every Body- ניסגר או לא?

עדי®

New member
Every Body- ניסגר או לא?

האם נכונות השמועות על סגירתו הקרובה והסופית מתמיד של חדה"כ EVERY BODY? אני יודע שהיו לו בעיות כבר מלפני כחצי שנה, אבל נאמר לי שהבעלים התחלפו, והעתיד חדר הכושר מובטח. אבל היום שמעתי שאין לו אישור להמשיך לפעול, והוא עומד להסגר. אז- להרשם או לא? תודה, עדי

עדי®

New member
אף אחד ממשתתפי הפורום..

לא יודע אם אחד מחדרי הכושר הכי פופולריים בתל אביב, עומד להסגר? אני בטוח שיש. מה זה-מין קוד של שתיקה כזה? עדי

עדי®

New member
טוב-מישהו מכיר את "בודי הובי"?

שמעתי שהוא ממש זול. הוא מומלץ? עדי

ronen222

New member
לא יודע מה עם אבריבודי אבל....

בודי הובי מזמן פשט את הרגל אתה בכלל לא מעודכן חביבי

עדי®

New member
שתי שאלות פשוטות, במשך יומיים

-ואף אחד לא עונה.. פששששש.. איזו הענות, איזו עזרה. זה פורום זה? עדי

כן. זה וואחד פורום זה

אף אחד לא חייב לך שום דבר. רוצה לברר פרטים? גש לחברה עצמה ותשאל, תתקשר לבית המשפט, תבדוק אם יש תיק פתוח נגדם, תתעמק במקום להפיל את האחריות עלינו.

עדי®

New member
עינת..

התשובה שלך, בהשמטת החלק הראשון שלה-"אף אחד לא חייב לך שום דבר", היא אחלה תשובה. לא חשבתי על האפשרות הזו, ובגלל זה שאלתי. חבל שאני זוכה כאן לתגובה רק אחרי יומיים, אחרי שתי הקפצות. עדי

עדי®

New member
בוודאי שכן.. :)

לא לכעוס עינת. הדגשות לא עושות עליי רושם. תודה בכל אופן. עדי

אתה ילד מגודל שכנראה רגיל לקבל

כל מה שהוא רוצה עוד לפני הנדת כתף. תחסוך ממני את המסרים האישיים שלך, אנחנו לא חברים.

עדי®

New member
פשש.. עינת. הכל בסדר?

בואי לא נישפוט אחד את השני על סמך 3 הודעות בפורום, טוב? זה דבר ראשון. דבר שני, המסר האישי שלי "אל תגיבי להודעה האחרונה שלי-זה מיותר"-היתה בדיוק כדי למנוע את ההודעה הזו שלי-וכדי להפסיק את השירשור המפגר וחסר-הטעם הזה. אז נא להרגע, עינת, לקחת נשימה עמוקה ו.. לא להגיב להודעה הזו שלי. כי בינתיים את זו שמתנהגת כמו ילדה מגודלת. יאללה - חלאס. עדי

אוהב להגיד את המילה האחרונה?

סבבה, לך על זה!

עדי®

New member
אופס.. תודה רונן..

ענית בדיוק כשכתבתי את ההודעה הרוטנת שלי.. :) נכון- אני ממש לא מעודכן בחדרי הכושר בתל אביב, כי אף פעם לא התאמנתי פה. רק בצפון הארץ. תודה. עדי.

למעלה