Ever Had One Of Those Days?

JayneCobb

New member
Ever Had One Of Those Days?

שבו התעוררתם בשני בבוקר, אחרי יום פנטזי מזעזע במיוחד, ושאלתם את עצמכם בשביל מה לעזאזל אני צריך את זה?
מצד אחד, צפיה בפנטזי יכולה להעשיר את החוויה ע"י הוספת עניין במשחקים שלא ממש איכפת לך מהם כי יש לך שחקן שם...
מצד שני, זה פשוט מעכיר את כל החוויה של הנאה טהורה מהמשחק, כי אם לא הולך לשחקן/שחקנים שלך טוב, אתה תתבאס, NO MATTER WHAT...

WELL

אני עובר יום כזה היום...

יום של "לזרוק את הכל לעזאזל"....

WHO'S WITH ME?

RoyBehar

New member
לגמרי

Jerzet

New member
I know the feeling

Reshef, that's the EXACT reason I stopped playing fantasy back in 2008. I found that I wasn't enjoying watching football games, but just waiting for stats from players. I couldn't watch a game and just enjoy the play. Ultimately, I made the decision to watch football for the fun and not for fantasy leagues.

I still stay up to date with all the players. I read articles online, check out stats, everything. I don't find that I'm missing anything, or that I don't know what's going on in the league. I'm totally at peace with the decision and the fact that I can tune in to any game and just watch it for what it is. :)

J

ofribecker

New member
התיחסות שלי לפנטאזי

היו ימים ששיחקתי פנטאזי בהמון התלהבות, עניין, ממש מחקר.
באיזשהו שלב, קבלתי את התובנה, שכדאי שאשחק תמיד כך, שיהיו בידי רק שחקנים שאני אוהב, מקבוצות שאני אוהב, כדי שלא יקרה מצב שאהיה בקונפליקט, לדוגמא, נניח אני אוהב את הברונקוז והם מתמודדים מול הקולטס שיש לי את ההגנה שלהם ברוסטר... בלתי אפשרי להנות ככה.
אז ניסיתי לייצר לי תמיד רוסטרים שעומדים בקריטריונים האלה כמה שניתן, אבל מהר גיליתי שזה לא ממש פראקטי לאורך זמן.
אני די הפסקתי לשחק פנטאזי שחקנים בגלל זה. אני יותר מתמקד במשחקים של ניחוש תוצאות, עם או בלי ליין וכד'.

Ori L88

New member
אבל זה ממש מוסיף בסופו של יום.

אני אישית הרבה יותר פריק של פנטזי כדורסל מפוטבול.
אבל פוטבול גם נהדר , פשוט מוסיף ענין וכיף למשחקים שלא אכפת לך מהם.
ושהקבוצה שלי מסריחה את הדשא(איגלס) לפחות יש את הפנטזי.

kibibo1

New member
u can say that again

במחצית שלושת שחקני ההגנה שלי השיגו פי 2 נק' מיתר 5 שחקני ההתקפה ששיחקו באותו זמן .... ואלה שמות טילמן , JJ ו דיקוואל בהגנה לעמות ... RG3 , ג'ונתן סטיוארט, ספילר , גראשם ופיצג'ארלד (סה"כ 45 נק' 30 מתוכם של שחקני ההגנה)
הלכתי לישון במינוס 30 לרעתי והתעוררתי בפלוס 3
עכשיו רק נשאר לקוות שרומן הרפר יפצע... (סתם לא באמת)

kibibo1

New member
סוף טוב הכל טוב

אז מסתבר שהיתרון 3 הנק' שלי צמח ל10.5 (נפלאות התיקונים) ... לפני ה-MNF. והמומצע של הארפר לפני המשחק הוא 10.3 , תענוג אנדר קלאסי, אבל בפועל ב- 5 מתוך 7 משחקים הארפר השיג 12 ומעלה...
סוף טוב הכל טוב פילי הסריחו ,הארפר רשם 6.5 נק' ואני ניצחתי 166-162, ביום מזעזע שבו רק שחקן אחד צבר יותר מ 20 נק' וגם הוא שחקן הגנה (טילמן עם 22.5 נק') .
בקיצור נפלאות דרכי אלוהי הפנטזיה....

למעלה