Ever~After

ROZELESS

New member
אז מה אני ??? צעצוע לתינוק ???

גם אותי פגשת ועוד הכרנו מלפני הפורום הנ"ל ... אנחנו כבר כמעט שנתיים שמכירים ... וככה ??? אני לא בסדר ??? אני לא גבר

pachanga

New member
אתה גבר אמיתי../images/Emo24.gif

ואני מכירה אותך מזה טוב
ואני לא צריכה לספר לך
אל תדאג מפגשים הבאים גם אתם תבואו אתם הראשונים שאני לא ישכח! ואל תשכח ששלחתי לך הודעות שאני יושבת באלנבי 44 יפעת אמרה לי שישנתם או משהו כזה.... ד"ש יפעתושששששששששש

The seventh sin

New member
טוב , לא נראה לי שאתה בעל נסיון ... ../images/Emo8.gif

אבל אני אהבתי את מה שכתבת ... טוב בכל מצב .. לגבי המקומות ... אלנבי 40 : דאנס-בר שכולל בר מדליק מוסיקה רועשת לריקודים ורחבת ריקודים קטנה - מקום פצצה ....!!! אלנבי 44: קפה -פאב ...יותר סולידי לישיבה בעיקר מוסיקת רקע שקטה .. החטא השביעי living in sin in the big city ...

מדובר בראש

ולא במקומות בילוי
לכן שאלתי, ותודה על המענה. במקום הזה שכתבת - כדי לעלות למעלה, צריך לשלם למישהו? (בכל מקרה לא הייתי עולה למעלה. מעדיף במקום שלי...)

Ever ~After

New member
פצ´אנגה

חיפשתי אותך באי סי קיו אבל לא היית... כנראה שאני אהיה פעם הבאה שביום שישי בצהריים ושבת. כדי להגיד לך את מה שהבטחתי.. בכל מקרה-אתם הולכים להנות כולכם יום שישי בערב!!! ואני לא אהיה..

pachanga

New member
אפטר אין בעיה...

ולא נורא אם לא תוכלי להגיע יהיה לנו עוד מפגשים
עדיין לא סגור אם יהיה, ואיפה, להמרות שיש לי עסק עם ח´ברה מאוד ספונטנים
תעשי מאמצים בכל אופן

ROZELESS

New member
אבל ...........

זה כל כך כייף לשמוע את זה מפעם לפעם זה ממש כמו שנשים אוהבות את השמאל´ץ של "אתה אוהב אותי ?? נכון ?? " אני צודק או לא

מתי אתם מזמינים אותי לבילוי?

יום שישי? אלנבי? בא לכם לעשות אצלי מסיבה סוערת? תודיעו לי.... שלכם מלכת ה

The seventh sin

New member
מלכת השמש המדהימה .... ../images/Emo58.gif

תמיד ידעתי שאת בחורה לעניין .... מסיבה סוערת אצלך ...נשמע טוב מאד ...!! אפילו יותר מזה .. בתנאי שיהיה שם הרבה אלכוהול ...וחטאים ...כמובן ... אני מגיע ... רק תקבעי ..וכולנו באים ... החטא השביעי
living in sin in the big city....

pachanga

New member
פשששששש...... אחותי!!!!!!!!

סוגרת עניינים אהבתי את המקוריות שלך אחותי אני רוצה לרקוד!!!!!!!!!! בשלב יותר מאוחר נעשה אצלך בדירה אצלי קצת אל תדאגי הם לא יברחו לנו
יהיה לנו עוד הרבה מפגשים

למעלה