Ever~After

SENDA

New member
ולא לשכוח אותי

אני גם ישמח להפגש אם החברס מהפורום. חוץ מזה תמיד כיף לצאת ולהכיר אנשים חדשים.

pachanga

New member
Ever~After

תראי את חדשה בפורום יחסית כן? כמו שחטא השביעי אמר את צריכה סיפור פתיחה לפורום
אז קדימה חובתך
וכן זה היה יום חמישי אולם היינו 3 אנשים אבל אני מאמינה שאנחנו נגדל, נכון אפריקוש? חטא השביעי? אחחח תאמינו לי אלה גברים!

The seventh sin

New member
כולכם מוזמנים ... ../images/Emo58.gif

אני בטוח שהמפגש הבא יהיה הרבה יותר רחב מהמפגש הראשון ... כולם מוזמנים ..!! החטא השביעי - שכבר יודע איפה יהיה המפגש הבא .. living in sin in the big city ....

pachanga

New member
שאפה הוא יהיה???

במקום המדליק שהיית בו השבוע?? שבקומה השניה יש ספות??

The seventh sin

New member
קלעת בול ...מתוקה ...! ../images/Emo58.gif

אבל זה לא ספות ... אני מדגיש מיטות עור לבן ענקיות.. מקום מטריף לאללה ...!!! החטא השביעי
living in sin in the big city ...

The seventh sin

New member
היי אבר-אפטר .... ../images/Emo58.gif

מה קורה איתך ? הכל סבבה ? אני קצת מכיר אותך יותר מאחרים אבל אולי באמת תספרי איזה סיפור עסיסי אני יודע שיש לך הרבה ....
החטא השביעי
living in sin in the big city ...

Ever ~After

New member
אמממ..מרוב שיש, כבר אין מה לספר ../images/Emo8.gif

תגידו מה...אני לא יודעת מאיפה להתחיל... חוץ מזה שאני מתביישת..
בטח...אני? חוץ מזה שמפאצ´נגה עוד לא שמעתי סיפורים..ומחאט..בקושי.. אז יאללה תשפכו! שלכם

fantom

New member
הנה משהו לדוגמא ../images/Emo47.gif

משתלם ביותר [ מאת דן } שלום אני טום ואני רוצה לספר לכם חוויה שעברתי לאחרונה. כבר הרבה זמן שלא שכבתי עם בחורה לפחות 4 חודשים שבהם הייתי נורא עסוק ולא התרכזתי בבנות המין היפה. יום אחד ,במסגרת עבודתי ניקלעתי לעיר היפה נתניה , בזמן שוטטות בעיר קניתי עיתון וקראתי אותו בבית קפה חמוד שעל הטיילת, כאשר הגעתי לסוף העיתון מצאתי את המדור המציע שרותי מין תמורת תשלום מנשים סיקרן אותי הדבר והחלטתי להתקשר למקום אשר מצאתי בנתניה, התקשרתי לפלאפון 051-750…. וענתה לי בחורה שאלתי לפרטים והיא מסרה לי כי מדובר בבחורה צעירה עם גוף מושלם ,פינוק מושלם , כולל מסג גוף וכן מין אורלי ומין רגיל עד שני אקטים והכל ב200 ש"ח בלבד ,גיחכתי לעצמי 200 ש"ח בלבד אבל החלטתי לנסות בכל זאת שאלתי איך אפשר להגיע וענתה לי הבחורה כי עליי להגיע למלון "כרמל נתניה " ושם להתקשר שוב והיא תיתן לי את המיקום המדוייק. לאחר כ40 דקות הגעתי למקום ללובי המלון התקשרתי שוב למספר הטלפון והבחורה מצידו השני של הקו ביקשה כי הגיע לקומה 13 חדר 1313 עשיתי כדבריה עליתי לקומה 13 במעלית השקופה של המלון ואיתרתי את החדר במהירות, דפקתי בדלת החדר והדלת נפתחה והוכנסתי פנימה על ידי בחורה, לאחר שנסגרה הדלת הבטתי בבחורה אשר נראתה לא יותר מגיל 22 קטנטונת עם שיער ארוך ושחור , הבחורה אמרה ששמה אלונה ואם ידועים לי הפרטים מסרתי שכן ונתתי לה 200 ש"ח כמוסכם , אלונה מסרה לי מגבת ובקשה שאכנס להתרחץ במקלחת עד שהיא תחזור, בזמן שהלכתי למקלחת הבחנתי כי אלונה פותחת דלת נוספת בחדר ונכנסת לחדר הצמוד . לאחר שסיימתי לשטוף את עצמי יצאתי מהמקלחת עם מגבת צמודה לגופי בלבד אלונה כבר הייתה בחדר ובקשה מימני להסיר את המגבת ולשכב על המיטה , נשכבתי על המיטה ואלונה כיבתה את האורות בחדר מלבד אור קטן וצדדי בקצה החדר , אלונה נעמדה מתחת לאור שנותר בחדר והחלה להתפשט ,לנגד עני נתגלה גוף משגע ישבן מוצק וחזה קטן וזקוף בגאווה וכן גילוח בגבעת הונוס עם פלומת שיער קטנה ,אלונה ניגשה לקצה המיטה נשכבה עליה והחלה ללטף את רגלי והחלה עולה מעלה עד אשר הגיעה לאזור חלציי ,אלונה החלה ללטף את הזין שלי ואת הביצים שלי בשלב זה הייתה לי זקפה מלאה וראיתי את פרצופה של אלונה משתומם מגודל הזין שלי ,באותו הרגע גופה היה קרוב אלי והתחלתי ללטף את עכוזה ואת פי הטבעת שלה , אלונה החלה להאנח ממגעי בעכוזה, ירדתי למטה ונגעתי בכוס שלה ואף הרגשתי את הדגדגן שלה שהיה רטוב לגמרי בשלב זה הרגשתי אך אלונה מכניסה את הזין שלי לתוך פיה והתחילה לינוק לי את הזין לינוק ולשאוב, הרמתי את אלונה כך שהכוס שלה היה מעל פי ועם הלשון שלי ליטפתי לאלונה את הדגדגן היה לדגדגן שלה טעם עןלמי וחם ואף הדגדגן שלה הזדקר המשכתי ללקק לאלונה את הכוס והיא בשלה בעיסוק מאוד קפדני על הזין שלי, הרגשתי איך לשמחתי אלונה גומרת ורועדת כולה אני בשלב זה השפרצתי את הנוזל החם והלבן שלי על גופה של אלונה . לאחר שאלונה התנקתה בעודה עומדת ניגשתי אלה והתחלתי ללטף את גופה לקחתי שד אחד בידי וליקקתי אותו וינקחי את פיטמותייה אלונה באותו הזמן הלבישה קנדום על הזין שלי ולאחר שסיימה השכיבה אותי אלונה על גבי עלתה עליי והחדירה את הזין שלי לתוך הכוס החם והרטוב שלה וזיינה אותי בכל הכח כאשר שנינו גונחים וקרובים אפילו לצעקות הנאה לאחר מספר דקות הפכתי את אלונה על גבה וזיינתי אותה אני בכל הכח והחשק ,גמרתי לאלונה בתוך הכוס שלה והוצאתי הכל עד אשר נשכבנו על המיטה באפיסת כוחות שכבר אגלי זיעה ביצבצו על גופינו. אלונה אמרה לי בזמן שהתקלחנו כי היא רק חודש במקצוע הזה ואף פעם היא לא הרגישה כמו היום אמרתי לאלונה תוך כדי שיפשוף חזה כי אני אחזור שוב , אלונה הבטיחה כי היא תחכה לי ותעשה לי הנחה גדולה .

pachanga

New member
מממ... פנטום../images/Emo23.gif

הסיפורים שלך מאז ומתמיד היו בצורה המושלמת ביותר.... אהבתי!

Ever ~After

New member
אתם יודעים מה?

אתמול קיבלתי סיפור פתיחה נפלא! לכל חובבי הסאדו- זה היה הסאדו הכי מושלם שהיה לי בחיים... הוא אמר שבדרך כלל אין לו הרבה שפיך... אבל איך שהוא גמר... נראה לי שהקו האדום עכשיו בכינרת יכל להיות מוצף.. (אמממ רעיון טוב לכל השפיך המבוזבז)

pachanga

New member
המממממ... לא!

בבקשה חיי לילה אני רוצה לשמוע יותר קצת סקס אבל לא יותר מידי אוקיי?? ובבקשה בלי סאדו.... זה אחד הדברים שמביאים לי צמרמורות על כל הגוף
אני מקווה שלרב אין בעיה עם זה .... אם יש תגידו לי אוקיי

Ever ~After

New member
בטח שנהנת! ../images/Emo6.gif

שילוב של כאב והנאה מינית, זה דבר מטורף!

pachanga

New member
אם את אומרת..... ../images/Emo5.gif

סלחי לי על השאלה... את מאלה שיש לך סימנים על הגוף

Ever ~After

New member
לא אני לא ../images/Emo6.gif

זה לא הסאדו הזה! זה משהו מטריף!!!! אני המצאתי! אבל לא אין לי שריטות ואין שום דבר!

למעלה