Events in DropdownList

David El

New member
Events in DropdownList

שלום , יש לי DataGrid וכאשר ה-Grid הוא במצב של Edit בשדה מסויים יש DropDownList המאפשר לבחור פריט מתוך רשימה. אני רוצה לטפל באירוע SelectedIndexChange - כאשר אני בוחר פריט מהרשימה. כדי לעשות את זה ניגשתי ל-Code Behind ופתחתי את תיבת הרשימה של האובייקטים ברש הדף ולמרבה הפלא ה- DropDownList שיצרתי לא מופיע שם כך שאני לא יודע איך אפשר לטפל באירוע SelectedIndexChange באובייקט הזה שכאמור הוא מופיע רק בזמן עריכה של הגריד. לסיכום,יש לי שתי שאלות: 1. מדוע האובייקט לא מופיע ברשימת האובייקטים ? 2. איך אשפר לטפל באירוע שהזכרתי ? תודה

מנסה לעזור

1. ה-dataGrid מסתיר את האוביקטים שמגדירים בו ואי אפשר לגשת אליהם בצורה ישירה. אין לי הסבר "למה" 2. אפשר לגשת לאוביקטים בצורות אחרות:
MyDataGrid.Items.FindControl("Quantity") MyList.DataKeys

עבור השורה השניה מגדירים את מאפין DataKeyField מקווה שעניתי על שאלתך.

David El

New member
הנה הפתרון

תודה על העזרה. כך פתרתי את הבעיה.
---hTML---- <asp:TemplateColumn Visible="False" HeaderText="חברת התמחות"> <EditItemTemplate> <asp:DropDownList id=ddlChooseComp runat="server" Width="200px" DataTextField="Comp_Name" DataValueField="Company_Code" DataSource="<%# BindCompanyDrop() %>" AutoPostBack="True" OnSelectedIndexChanged="ddlChooseComp_SelectedIndexChanged" > </asp:DropDownList> </EditItemTemplate> </asp:TemplateColumn> ---code behind Protected Sub ddlChooseComp_SelectedIndexChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) End Sub​
כלומר,יצרתי שגרה ב-code behind וקראתי לה מהקוד html . כל טוב

למעלה