Event MouseMove Isn't able to catch
אני כותב מאין תוכנת צייר פשוטה. יש לי בעיה בציור בסגנון FREEFORM. הלוגיקה היא כזאת: אני לוחץ על העכבר, מרגע זה, בעזרת ארוע MouseMove אני שולח את כל הנקודות עליהם טייל העכבר למטודה שתצייר אותן. הבעייה: הארוע לא מצליח לתפוס את כל הנקודות, וכתוצאה מזה יוצא קו מקוקו ולא רציף (או שאני מזיז את העכבר לאט). רעיונות?
אני כותב מאין תוכנת צייר פשוטה. יש לי בעיה בציור בסגנון FREEFORM. הלוגיקה היא כזאת: אני לוחץ על העכבר, מרגע זה, בעזרת ארוע MouseMove אני שולח את כל הנקודות עליהם טייל העכבר למטודה שתצייר אותן. הבעייה: הארוע לא מצליח לתפוס את כל הנקודות, וכתוצאה מזה יוצא קו מקוקו ולא רציף (או שאני מזיז את העכבר לאט). רעיונות?
bool IsMouseStillDown =false; //Switch to tell us if the mouse button is still pressed private void WPaintMain_MouseDown(object sender, System.Windows.Forms.MouseEventArgs e) { if (e.Button==MouseButtons.Left) { IsMouseStillDown=true; } } private void WPaintMain_MouseMove(object sender, System.Windows.Forms.MouseEventArgs e) { if (IsMouseStillDown) { FreeForm DrawPoints=new FreeForm(MyGraphics,ToolsColor); //Draw a single point Point CurrentPosition=new Point(e.X,e.Y); DrawPoints.PaintPoint(CurrentPosition); } } private void WPaintMain_MouseUp(object sender, System.Windows.Forms.MouseEventArgs e) { IsMouseStillDown=false; }