event handling???

rchokler

New member
האם ב #C יש אובייקטים מסוג???

האם יש אובייקטים מסוג רשימה משורשרת linked list האם יש אובייטק חיפוש דיאקסטרה?

האזרחק

New member
אובייקטים מוכנים?

או שאתה רוצה ליצור? (כי אין שום בעיה ליצור...)

rchokler

New member
יש לי נתונים ואני רוצה לבצע עליהם

יש לי נתונים ואני רוצה לבצע עליהם דיאקסטרה חיפוש כל המסלולים וגם את המסלול הקצר ביותר האם אני צריך לקודד הכל או שיש איזה אובייקט מוכן ואם יש איפה ואם זה לא כל כך בעיה כי אני ראיתי לפחות 250 שורות קוד דוגמא לדיאקסטרה?

PeterSellers

New member
WMI !

ראה מאמר מצויין ( אבל קצת ארוך ) http://www.c-sharpcorner.com/Code/2004/Sept/WMIPart2.asp חפש "IIS" כדי לקפוץ ישר לקוד.

pagis

New member
מספיק עם BETA 2

יש בנינו אנשים שמפיצים את התוצרים שלהם. כמה אפשר לעשות מסע פרסום? לא מספיק כל המיילים שמקבלים מה MSDN?

שלא לדבר על זה

שיש כאן אנשים שעובדים ב - WEB ואין אף שרת מסחרי שאפשר להעלות אליו אפליקציית WEB שכתובה ב - 2.0

סומבודי

New member
פרסום?

אינני עובד של מיקרוסופט, ואם לא איכפת לך, גם אני "מפיץ תוצרת". א. כשהבטא תצא, כולכם רק תתחילו ללמוד אותה, ואילו אני כבר מציג נסיון ממשי איתה. תחשבו מה עושה רושם טוב יותר על מעסיק. ב. הפרוייקטים שאני עובד עליהם הם גדולים, ובהליכי דיבוג ושיפור קבועים, כך שאני רואה את עצמי רשאי להפיץ גירסאות שנבנו בבטא. ג. אם מישהו מתעניין לדעת, עדיין לא נתקלתי בבאג כלשהוא. ואני מתעסק עם חלק נכבד מה-API. ד. הבטא היא אכן טובה ומלהיבה. נסו ותראו.

rchokler

New member
אייך אפשר למצוא את הבטא 2

האם זה דבר שניתן לשדרג את הגירסא הנוכחית שלי 2003 framework 1.1 או זה גירסה שונה לגמרי שאני צריך להתקין מהתחלה??

rchokler

New member
לא הבנתי לגמרי את התשובה

האם אחרי התקנת הלינקים ששלחת לי יהיה לי את האפשרות לעשות את מה שהיציעו לי קודם System.Collections.Generic.LinkedList<T> ??

rchokler

New member
event handling???

יצרתי קטע קוד שייצור בתוך לולאה listbox מערך של listbox שכל איטרציה בלולאה היא מעדכנת אובייקט במערך במקום ה I ומציגה רשימה שמות בכל listbox וכמובן את הlist box בעצמם במיקומים שונים. הבעיה שלי עכשיו התחילה להסתבך אני מעוניין ליצור אפשרות של לחיצת עכבר על אחד מן האובייקטים ה I בתוך הרשימה של הLIST array.ListBoxe ולתפוס את השם שנבחר למשתנה שלי.

itaym02

New member
שתי אפשרויות שאני מכיר

1. לכתוב לכל LB מטפל-ארועים משלו 2. לכתוב מטפל ארועים אחד עבור כל הLB ולהוסיף אותו בלולאת האיתחול לארוע "בחירה" של כל LB משהוא בסגנון:
listBox.SelectedIndexChanged += new System.EventHandler(listBoxGeneral_SelectedIndexChanged);

rchokler

New member
התשובה עדיין אינה עונה על הבעיה

צירפתי חלק מהקוד שכתבתי הבעיה היא כיצד אני יכול לדעת בתוך הפונקציה OnClick איזה מספר I של listBox נלחץ ע"מ שאוכל לדעת את הנתון נבחר מתוכה?

rchokler

New member
אבל מה שכתבת לי גם לא עוזר לי../images/Emo10.gif

או שאולי לא הבנתי את כל התשובה שלך כי לא הוספת פונקציה רק כתבת לי את הקישור לEVENT

למעלה