evening all

Greenies

New member
evening all../images/Emo54.gif

שלום לכולכם... בזה הרגע החלטתי להצטרף, מה שכמובן יוביל לקריאות שמחה ותלישת שיער מצד הנמצאים, אני בטוחה... אני סקרנית מעט: מה הסגנון השלט פה, מה שכ-ו-ל-ם כאן אוהבים? ומה הגיל הממוצע פה?

a_duck

New member
התבלבת בפורום...

פורום נטליה אוריירו זה משמאלה תחת "מעריצים" סגנון שולט? מה זה הזיוני שכל האלה? מה זה MTV כאן? אולי פשוט תשאלי איזה להקה לדעתנו הכי מגניב ככה שתוכלי להיות מגניבה כמונו לשמוע אותה גם?

a_duck

New member
טוב..קצת הגזמתי...

מה שרציתי להגיד שביטוי כמו "מה הסגנון הכי שולט כאן?" זה ביטוי מפגר שגורם לך להיראות כמו ילדה בת 12 ששומעת בריטני ובלינק...ואני לא מתכוון להעליב או משהו...אני בכלל לא מכיר אותך...

זאת אפשרות

אבל יכול להיות שהיא פשוט רוצה לראות אם הפורום עוסק ויעסוק בנושאים וסגנונות שמעניינים אותה.

Airbag

New member
כן...

שמתי לב שאתה יורד פה כמעט על כל הודעה... בשביל מה? מה יוצא לך מזה? זה פורום וכל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה כל עוד זה קשור לנושא הפורום וכן, גיל ממוצע וסוגי רוק אהובים קשורים לפורום.

dude...

te problem is that this kind of stupid messages dont belong to this forum...and dont have a fuckin´ connection to music... its like i would ask "who think that he is cool?" thats stupid...

Greenies

New member
אם יש לך בעיה

עם הצורה שבה אני כותבת, שהיא טיפה יותר מתוחכמת ואולי צינית מידי בשבילך, הייתי מאד מעריכה את זה אם תפנה אותה אלי ישירות ולא תדבר עלי בגוף שלישי.

a_duck

New member
מתוחכמת?

ילד בן 4 יכול לכתוב יותר מתוחכם מ"מה הלהקה הכי שולטת כאן????" זאת הודעה ברמה של ילדה בת 11 מפורום היי פייב...תיכנסי לשם ותראי שם הרבה הודעות "מתוחכמות" כאלה...

metal head

New member
ברוכה הבאה :) ../images/Emo39.gif

הגיל הממוצע , הממממ אני חושב שזה איפשהו בין 15 ל 17 אבל אני ממש לא בטוח אז אל תקטלו אותי... והסגנון השולט, כל אחד שומע משהו אחר אבל הכי הרבה זה מטאל, רוק מתקדם ורוק קלאסי, תקנו אותי אם אני טועה ומה את שומעת?

Airbag

New member
שלום לך!

אני לא יודעת מה הממוצע פה אבל אני רוני ואני בת 14 וחצי. אני אוהבת רוק קלאסי ורוק אלטרנטיבי. מה איתך.?

Greenies

New member
מה קורה פה???

קודם כל שלום. אני בת 22, והסיבה ששאלתי מה הסגנון כאן הוא שאני נוטה לשמוע סוגי רוק שהרוב לא שומעים, ובשאר הפורומים בנושא כולם מדברים רק על פאוור או דת´ מטאל, שממש לא מעניין אותי (לא שאני חייבת דין וחשבון לתגובה כל כך נמוכה)... אני מקווה שההמשך יהיה יותר טוב. למתעניינים: כרגע אני שומעת בעיקר therapy, nine inch nails, type o negative,וגם יש לי קטע עם למצוא להקות לא מוכרות ב-mp3.com. המלצות למעוניינים, ושיהיה לכולם יום נעים ונטול עצבים ופוזות מיותרות.

theAMP

New member
ואילו להקות מעניינות...

מצאת במהלך חיפושייך ברשת? בסגנון של הלהקות שהזכרת, כמובן, שאני מאד אוהב.

Greenies

New member
אז ככה...../images/Emo79.gif

מבחר מצומצם, ואני אשמך לשמוע את דיעותיך עליהם: tapping the vein: יש להם סולנית פשוט מדהימה, ולפי דעתי הם יצליחו בענק. יש להם cover ל-cornflake girl בדיסק שעשו לכבוד טורי איימוס. מיוסר כמו שאני אוהבת. doll factory: בלי שום קשר ל-fear factory (הם עוד קיימים?), יותר לכיוון ה-industrial meta, שזה מה שאני מעדיפה בימים אילו... אני לא יכולה כרגע להזכר בעוד ואין לי את הרשימה מול העיניים - אבל המלצה כללית: פשוט לכתוב בחיפוש להקות שאתה אוהב, ולהכנס ל-similar artists. תמצא יופי של דברים, ואולי תגלה לי גם...

קספר

New member
ברוכה הנמצאת

ומצטער שאני לא יכול לתלוש לעצמי את השיער מה לעשות שאני מגולח ראש.הגיל הממוצע פה נע בגילאי התיכון או משהו כזה אבל יש גם קצת אנשים יותר מבוגרים. ולא כולם אוהבים כאן את אותו הדבר זה משתנה. תהני רק קחי בחשבון שזה פורום קצת קשוח. אבל ככה אני אוהב אותו

Greenies

New member
i like it rough

אבל יש הבדל בין קשוח אינטיליגנטי, שזה מאד נחמד ומעניין, לבין... אני אפילו לא יודעת איך להגדיר את זה. לא משנה. מיציתי את הנושא. בואו נמשיך הלאה למקומות טובים יותר.

למעלה