Even god loves America

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך

taya

New member
Even god loves America

קודם כל בואו נסדר משהו בינינו- דבר ראשון, אני לא פרשתי משום מקום. דבר שני, שיהיה ברור- אני כותבת אתם מגיבים, לא משנה מה אני כותבת, אתם מגיבים. בשלב זה של ההתפתחות שלי (והנה אני מתחילה, אני פשוט לא שולטת בעצמי, הבולשיט זורם ממני) חשוב מאוד שאפתח ביטחון עצמי, לכן אני צריכה את מלוא תשומת ליבם של בני האדם שמסביבי. דעו לכם שכל הודעה שלי נכתבה מתוך מחשבה עמוקה ושוכתבה פעמים רבות לפני פרסומה. לכן מהיום נוסף חוק לפורום, טאיה כותבת – כולם מגיבים. בנוסף, אני מחוסנת מכל בעיה של פוליטקלי קורקט, מותר לי לעשות הכללות בוטות ולפגוע בציבורים שלמים, גם אם אני סותרת את עצמי אני עדיין צודקת וכמובן, כל חברי הפורום מוכרחים בזאת להקריב את חיית המחמד שלהם למען הכת הסודית שייסדתי (במקרה ואין לכם חיות מחמד, תקריבו את אחותכם או משהו). ראיתם שערוץ הסרטים שם את "מותק אני הולך לעזוב אותך" (לד זפלין בתרגום חופשי) באיזה פרסומת לאיזה שחקנית ? ופעם הם עשו פרסומת לפוסטמה הזאת (נו, שיט, איך קוראים לה ? היא משחקת בסרט הזה עם יו גרנט) עם ג´וליה של הביטלס ברקע. בכלל, ערוץ הסרטים מתחיל לאמץ לעצמו טעם מוסיקלי. וערוץ הספורט (אני אוהדת ספורט מושבעת.) שם גם כל מיני שירים איכותיים. שיט, שוב יוצאים לי מלא נושאים מבולבלים ולא מסודרים. ברצוני לנפץ כמה מיתוסים שקיימים בחברה הישראלית – לקיבוצניקים אין טעם טוב במוסיקה. גולנצ´יקים (אלו שגרים בגולן, לא אלו שמשרתים בגולני) הם עם חסר כל עקבות מוסיקלית (מה אתם מערבבים לי פה קורן ופינק פלויד ? יש לכם ליפות על הראש, אז תתנהגו כמו אנשים שיש להם ליפות על הראש !). אה כן, רציתי לברך על היזמה לשים דברים כאלה (לינקים ? איך קוראים לזה ?) למעלה בפורום. הו, הנוסטלגיה הורגת אותי (במובן החיובי [למה לעזאזל אני מסבירה את עצמי? אני מרגישה שאיבדתי מהייחוד שלי בזמן האחרון, אני כבר לא אותו בנאדם שהייתי {איך נפלו גיבורים במלכודות הנרקיסיזם?}]). [הקדמה- זה החלק היחיד שאתם נדרשים להגיב עליו, כי זה חשוב ומשמעותי] יש לי מטרה חדשה בחיים (ג´י, זה משפט שאני אומרת כל יומיים), אני צריכה לקנות את כל הדיסקים הישראלים הטובים בפחות משבועיים. ועכשיו אני חסרת אונים כנגד המבחר הגדול, כי אי אפשר לקנות הכל. אז יש לי נגיד כסף לעשרה דיסקים (אין לי, אבל מה זה משנה, העיקר שיהיה איזשהו סקר שירצה את העם), מהם העשרה המובחרים שעליי לרכוש ? ובואו לא נמליץ לי על איפה הילד, מוניקה סקס, אינפקציה, היהודים וכנסיית השכל – את אלה כבר יש לי וכולם מכירים. אל תגידו לי שאני נרקיסיסטית, מגלומנית, מתנשאת, חצופה ויפה עד כאב , את זה אני כבר יודעת. ואל תשנאו אותי יותר מדיי, בדרכי אני אדם טוב. טאיה, הודעות נאצה יתקבלו בברכה. (ומי, מי ישבור את השיא של איי דאק שאיחל לי להישרף, הרבה פעמים, ולא שם פסיק בניהן ?).

karl @epitaph

New member
קבלו אותה במחיאות כפיים סוערות.....

התגעגענו מאוד שנינו טוב אני במיוחד ותגובה רצינית כולל השמצות גזעניות , התעללויות בהמשך וברוכה השבה

epitaph

New member
הי...אתה גונב את אור הזרקורים../images/Emo13.gif

בכול מקרה...ברוכה השבה טאיה (למרות שלא ממש עזבת...) בקשר לדיסקים אני ממליץ לך על כול דיסק של ברי סחרוף,החברים של נטאשה (וגם אלה של ארכאדי דוכין ושל מיכה שטרית),כוורת,תמוז (טוב נו יש רק אחד),יזהר אשדות ואפשר גם של נמרוד לב. אה...ואף אחד לא נוגע באוגרת שלי.אם את רוצה תקחי את אחי אבל תשאירי את האוגרת
.

sOrCeReSs

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

הרבה זמן לא כתבת פה טוב אז ככה.. לקיבוצניקים (לפחות ל 5 שאני מכירה) יש טעם טוב במוזיקה, אפילו מאוד טוב! והגולנ´ציקים.. טוב את צודקת
בקשר לדיסקים , יש את המכשפות, פוליאנה פרנק, הזבובים, מופע הארנבות של ד´ר קספר, ברי סחרוף, משינה , כוורת. (זה מה שעלה לי כרגע בראש)

שהיא פאם פטאל .........

אפ דבר ראשון אני יותר יפה ממך בגלל זה אני גונב את אור הזרקורים דבר שני כילו אני אמליץ על 2 שעושים לי את זה בטרוף 1 . פוליאנה פראנק - הדיסק היחיד שיצא להם שאין לי מושג איך קוראים לו עם השיר הכי הכי הכי שעשו בארץ הזאת גיבור צבא ההגנה 2 . הקברט של מירנדה אורלי זילברשץ בנאי - שריטה אישית שלי , דיסק מוזר , מהפנט ,ממכר עם הקאברק הכי גדול שעשו בעיברית לשיר באנגלית פאם פאטאל עם יובל בנאי בקולות רקע ועם חלק ממשינה בנגינה אהה ולאורלי יש קול מגנייייייב עד כאן יומטוב ואפ אני יותר יפה יותר מוכשר ויותר קומוניסט ממך

Flash_Gordon

New member
איפה משיגים את הדיסק של זילברשץ?

אני חולה על הגירסה בעיברית(למרות שהגירסה המקורית של הולווט יותר חביבה עלי)

אותך היא מכניסה

33 שקלים בכל חנות טאוור רקורדס שהיתי בו דיסק משובח והגירסה של פאם פטאל ענקי ענקי ענקי ברור שהגרסה המקורית יפה יותר אבל בתור גירסת כיסוי זה ענק ממליץ בחום ועוד משו שאני ממליץ פלונטר של פןרטיס

Flash_Gordon

New member
המלצות

ההופעה של החברים של נטאשה, רוקפור- האיש שראה הכל ובחזרה לשבלול, אריק איינשטיין ושלום חנוך - מוסקט. שי נובלמן למרות שהוא שר באנגלית הוא ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (לא בהגזמה. באמת.)

wiz

New member
שלום שלום !

המון זמן לא כתבת פה, והשנינות בהודעותיך באמת היתה חסרה... בקשר להמלצות.... אין לי, אבל בכל זאת כתבתי כדי לא להרוס לך את הביטחון...

איך מתנהגים אנשים עם ליפות על הראש?

ובשביל לייצג את מטאליסטי הפורום אמליץ לך לבדוק מה יש לדיסקוגרפיית סיילם ואורפנד לאנד להציע לך...

taya

New member
הוו, יש חוקים.

אנשים עם ליפות על הראש, או כמו שאחרים קוראים להם - תמהוניים, הם תופעה מעניינת בחברה המערבית. אפשר לחלק אותם לשני סוגים עיקריים - האינטילגנטים שגם יש להם תשובה לכל שאלה (בעלי התלתלים) והמוזרים-בצורה-נחמדה (בעלי השיער המתפרע). האינטילגנטים הם, איך לא, אינטילגנטים. והמוזרים הם, באופן מפתיע, מוזרים. בעלי הליפות יכולים להיות או מטאליסטים מגניבים או היפים מגניבים. בכל מקרה הם חייבים להיות מגניבים. קורן זה לא מגניב. טאיה, עוד הודעת חסרת משמעות לאוסף.

ed547

New member
אבל מאיפה הבאת קורן?

רוב בעלי הליפות שאני מכיר הם תוצר לוואי של חשיפה רבה למוסיקה פסיכודלית ובעיקר לדורס(געגועים בלתי נשכחים) ושומעים מה שאני שומע וחלק מה שאת שומעת.. תתפלאי! אולי הם "מגניבים" איך שאת מגדירה את זה אבל זה כבר לא בידיים שלהם, כאילו הם לא בוחרים להיות מגניבים לא ממש אכפת להם מה שאחרים חושבים עליהם. רות סוף

untitled

New member
שני דיסקים שאני חושב שהם טובים

זה זמן סוכר ופצעים ונשיקות (ויש עוד רבים וטובים שאני לא זוכר ברע מצוקה זה, אבל לא נורא, כבר יש שניים מתוך 10, או שלא, אבל לא נורא

או כמובן

27676711 אני חושב שאפשר לנתח אנשים לגמרי לפי מספר איסיקיו אני אתחיל לנסות לקרוא עתידות במספרי איסיקיו, תביאי את שלך ואני אחזה את עתידך!

Sham 69

New member
למה ההודעה הארוכה?

זה סתם מעצבן ומי במילא הולך לקרוא את זה ...

מה הבעיה שלך?????

אף אחד לא הכריח אותך לקרוא את ההודעה עם ארוך לך אל תקרא וזה גם ממש מעצבן שיש לך תלונות על כל דבר

למעלה