evanesence

iceviper

New member
evanesence../images/Emo35.gif

מי כמה ולמה? או במילים אחרות,מישהו ממליץ עליהם? ולא צריך להזכיר לי את הקול של הזמרת,כבר הבנתי שמדובר באלילה.

T a L L L

New member
כן!

להקה מעולה...Fallen דיסק מדהים... המלצות? Going Under BM2L Haunted Tourniquet Whisper

Cupid In Hell

New member
וחוץ מזה שהם..

יצאו בכל חור איפה לא פירסמו אותם עיתונים של העיר שלי מגזינים תוכניות אירוח יצא מהתחת כבר...

7percent

New member
אוקיי..

לדעתי ההפקה בת זונה הדיסק שנמע טוב אבל חוץ מהזמרת כל השירים חרא ביזבוז של קול מדהים.. רוצים לשמוע להקות עם זמרת מדהימה? תורידו from autumn to ashes-short stories with tragic endings וגם יש דואט בלייב של מיינארד עם טורי איימוס נראה לי (אני תמיד מתבלבל בינה לעוד משיי) והזמרת (הכוסית חח)של אוונסינס אשכרה מחכה את צורת השירה שלה.. כמו שברנדון מחקה את מייק פייטון.

7percent

New member
אתה סטלן או משו?

תחרוש טיפה על פייטון ותלמד כל פרזה שלו ואז תשמע אינקובוס ותקבל פלאשבקים מטורפים לראש.. שמע ברדנון ענק ואינקובס (הישנים) אחת הלהקות.. אבל הוא מחקה אותו בטירוף במיוחד ב enjoy

MaddyD

New member
אני בת. זה א,

וב. אני מממממש לא מוצאת דמיון בין פאטון ובויד. לפאטון יש קול יותר גבוה, ברוב המקרים, ולברנדון יש יותר נמוך ופ'אנקי יותר. אניוואיס. לא חשוב.

7percent

New member
קול פ'אנקי? חח הגדרה חדשה

לא דיברתי שהוא נשמע כמוהו כאילו בול הוא מחקה פראזותל שלו וצורת שירה זה כמו סגון שירה שםפייטון "המציא" וברנדון פשוט פועל לפי התבית הזאת לא יודע איך בדיוק להסביר לך... אבל תסמכי עלי עם ייצא לך יום אחד לדבר עם ברנדון אני בטוח שהוא יגיד לך שהוא מעריץ שרוף של פייטון חחח

ShMo0LiKiPoDa

New member
השיר הזה של FATA כבר מאוס,

כל כך חרוש.. מספיק שהוא יותר מדי מלודי שהוא יכול להימאס ממש מהר, גם חרשו עליו בקצב ופיספסו את כל החומר האחר שלהם.... הוא לא מייצג את הלהקה בצורה הנכונה, והוא נראה לי השיר הכי מפורסם שלהם או משהו..

7percent

New member
אוקיי

מה הקשר?!!? נתחיל עם זה שחרשתי על הדיסק מהשניה שהוא יא ואני מכיר כל שיר וכל נשימה של הסולן בבדיסק הזה אחת הלהקות שיצאו בעולם והשיר הזה בחיים אל ימאס כל פעם שאני שומע אותו אני כמעט בוכה כמו שאני שומע את poison the well- wish for wings that works ואמרתי דווקא את השיר הזה כי זה היה ביחס לזמרת של אוונסיסנ שלדעתי בדואט הזה הזמרת בפאטא פי אמהי ותר טובה מזאת.. אז תקראי על מה את מגיבה חמודה

ShMo0LiKiPoDa

New member
לא לא...

לא הבנת למה התכוונתי.. התכוונתי שכמעט כל מי שלא אוהב מטאלקור, או לפחות לא מכיר מספיק ושומע את האלבום הזה בהאזנה ראשונית לא שם לב לכל האלבום ורק בשיר האחרון מקשיב כי הוא שומע מלודיה.. והבנתי שאתה בכוונה השוות ביחס לסולנית באוונסינס אבל זו השוואה לא נכונה בכלל.. דיי עירבבת.. לא יודעת.. היה עדיף שתשווה אותם ללקונה קויל או משהו כזה, להקות שחלק מההרכב הקבוע זה עם נקבה, וכל השירים שלהם איתה.. אוונסינס נשמעים לי כמו להקה גוטית עם נגיעות של ניו מטאל או משהו כזה, פאטא הם מטאלקור, זו השוואה לא נכונה קיצר.

kiticat

New member
האממ

אני אהבתי. אבל מכאן ועד להכניס אותם לקטגוריה של רוק קשה לי. אני מצטערת, אבל בעיני הם לא נחשבים לאותה קטגוריה שלהקות אחרות יכנסו. הם על הגבול, רוק רך.....

למעלה