Evanescence - Artist of the month

• פותח הנושא iEvan
  • פורסם בתאריך

GoodEnough

New member
לדעתי LIP ועוד איך יתפוס...

העולם צמא לשיר כזה.... למשהו שאפשר להתאהב בו.. להתחבר אליו... משהו ששונה מכל מה שיש היום ברדיו... שיר.... עם הקול של איימי... משהו שלא יפוצץ לך תאוזניים... משהו שמתאים גם אללה שלא מתחברים לרוק...... השיר הזה פשוט מושלם.

idanias

New member
LIP לא יתפוס?!?!?!

הדעות שלך השתנו מפה עד להודעה חדשה!! חכה אני הולך לעשות סיור קצת בפורום ולהביא את ההודעות הישנות שלך פה!! "ONE DAY WE WONT FEEL THIS PAIN ANYMORE" שכחת את זה אה?!#$?@

BocaJunior

New member
חחח אני לא אומר שהוא לא יפה

הוא פשוט כבד בשביל להיות סינגל, אני לא חושב פה על איזה שירים אני אוהב ורוצה שיהיו סינגלים אלא על איך הלהקה הזאת תצליח יותר! ובנתיים היא לא עושה את זה חחח

idanias

New member
כל מי ששמע את האלבום (מאנשים שלא מתחברים לאוו

נסנס*) ויש מלא כמו לדוגמא חלק מהחברים שלי ואין מה לעשות אני חופר להם עם האלבום הם תמיד מבקשים לשים את LIP... זה מה שהכי מזכיר את אימורטל...הרבה זמן לא שמענו מאוונסנס שיר כזה - גם לא ליתיום

BocaJunior

New member
אתה חופר על אוונסנס? ממש חחחח

LIP נורא שונא מ MI לפי דעתי הוא לא יצליח כמוהו,הוא פחות קליט ויותר כבד בתוכן שלו (הוא פחות מיינסטרים לדעתי) ליתיום לא קשור לשני השירים האלה חחח ליתיום זה ליתיום! חחח

idanias

New member
LIP הוא שיר מאוד מרגש לפי דעתי

והוא יצליח יותר מכל הסינגלים המעפנים שהוציאו

מאור 448

New member
על LIP ו-
על זה שהסיגלים ממש מעפנים.

s911s

New member
רק חבל שהם הורסים את המומנטום

אם זה היה יוצא בתור סינגל שני אז כבר זה היה מקבל הרבה תשומת לב בגלל הקאמבק... סינגל רביעי אחרי 3 כשלונות זה לא אותו דבר, אין ממש עניין בלהקה במיינסטרים עכשיו

ItsMeiri

New member
LIP לא כבד בלחן, וגם לא במילים

הוא פשוט שיר שלה. הוא לא יתפוס בתור סינגל, וכמהההה שאני מתתתת על לוסטין.. זה השיר היחידי שעוד איכשהו מזכיר את אוונסנס הישנים אבל עדיין הוא לא מספיק כדי להגיע לכאלה שלא מעריצים של הלהקה, זה הכול.

BocaJunior

New member
המשמעות שלו נורא כבדה לי, ואין משהו

באלבום החדשה שמזכיר לי את אוונסנס הישנים LIP לא מתקרב לפי דעתי לשירים המרגשים והעצובים של פעם כגון: anywhere october solitude breath no more missing field of innocence LIP שיר יפה ,אבל לא מתקרב בשיט לדוגמאות שלמעלה ובמיוחד הוא לא מתקרב ולא בסניטימטר לשיר אולי הכי מצמרר שקיים : Understading !

s911s

New member
עם הכבוד לפולן

הסגנון הזה גם לא היה מצליח היום. אין מה לעשות, הסאונד הזה פשוט לא הולך כבר, גם הקליט יותר של פולן. אם היינו ב2003-2004 LIP היה תופס בתור סינגל... היום זה השיר היחיד באלבום שכנראה יש לו סיכוי

למעלה