European tour we're planning....

AeroTom

New member
יאי ../images/Emo13.gif

נראה לי שרשמית יש למה לחכות לשנה הבאה...הם לא היו כ"כ הרבה זמן באירופה שאצל טום זה כבר 10 שנים...זה טוב שהוא אמר "European Tour". שזה אופטימי לא רק לפסטיבלים, אם באמת יהיה סיבוב שלם באירופה. יש ל-מה לחכות!! יאי!

Aerosmith2006

New member
מצד אחד שמחה, מצד שני פחות

והסיבה ידועה לכם אני חושבת. יש לי סיכוי אחד לראות אותם, ואני עומדת לפספס אותו כי העיטוי שלי ממש גרוע, ספטמבר, אוקטובר, נובמבר של השנה הבאה..... אני מקווה שהם יצאו לאירופה לפניי כן, באביב הקרוב... למרות שזה אומר שעד החודשים שאני מדברת עליהם או שהם יהיו במנוחה או שעדיין יהיו באירופה. בלי שום קשר אליי - זה מאוד משמח! מעיד על המשך פעילות ושינויים מפתיעים אחריי שנים רבות של סיבובים במעגל הקבוע. קשה לי להתלהב, אני ממש מרגישה שמישהו לא אוהב אותי שם למעלה ומציב לי את האפשרות (המופלאה עבור הלהקה) הזאת
דווקא הייתי ילדה טובה השנה

SaintJohn

New member
הכוונה היא לאביב הקרוב או לבא?

אני מאוד מקווה שזה הקרוב, וגם ג'ו אמר שההתחייבויות לפסטיבלים באירופה הם ב-2007, אבל מצד שני זה עדיין ג'ו... מה שכן, ככל שיש על זה יותר דיבורים רשמיים, ככה זה גורם לי להרגיש יותר ויותר טוב לגבי זה. אני ממש מקווה ששום דבר לא יתפקשש
ותמרה, אם תפספסי אותם בארה"ב בגלל שהם יהיו באירופה אז זה מתקזז לך, כי תוכלי לראות אותם באירופה, לא?

בָלבָל

New member
יואוווו אני כלכך רוצה לראות אותם

בהולנד אבל לא בטוחה אם לשם יגיעו הם בטח יהיו בגרמניה, ספרד, אנגליה... תכלס הכי פחות עדיף לכולנו זה אנגליה בגלל העלות המטורפת של הפאונד וגם שם כבר עושים בעיות להכניס ישראלים צעירים... ושם הם לא אומרים לך את זה מראש שלא נותנים לך להכנס... אתה מגיע לשדה תעופה ופשוט אומרים לך עכשיו תחכה פה במשטרת הגירה עד שנקדים לך את הטיסה חזרה.... גרמניה זה לא סימפטי בכלל... ספרד נשמע לא רע.. אבל אני רוצה הולנד!!!!!!!! טופ דיי.. שוב התחלתי עם הפנטזיות

AeroTom

New member
אני רוצה דווקא אנגליה

אם באמת זה קורה, אז היא הופכת לארץ החלומות שלי...יש לי רק חוויות וזכרונות טובים משם
לונדון

AeroTom

New member
אני רוצה עוד לונדון ../images/Emo99.gif

באמת אבל לא משנה, העיקר שיגיעו פה לא רחוק להופעות שוות. בקשר לקישור - לא נתקלתי בזה אף פעם. הדיסקים הם ה-Mini Lp היפנים הרגילים. אבל ה-Rocks Box הזה...בחיים לא שמעתי על זה. נראה משעשע.

בָלבָל

New member
גם אני מאוד אוהבת את לונדון

הייתי פעמיים.. אבל מאז שהפאונד שווה 8 וקצת שקל ירד לי ממנה.

SaintJohn

New member
אנחנו לא ממש יכולים להרשות לעצמנו

להיות בררניים
אם פעם בעשור הם מגיעים לאירופה, אז לאן שהם יגיעו גם אנחנו נגיע, גם אם זה יהיה אוסלו או מוסקבה. לפי דעתי הם בטוח יגיעו לאנגליה, צרפת וגרמניה. סביר להניח שגם להולנד ולספרד, אבל אי אפשר לדעת. אני אישית מעדיף להגיע דווקא לגרמניה, כי אז אפשר לערוך חיפוש מאסיבי ומקיף אחרי התקליט האבוד של NL שיצא לאור אך ורק בגרמניה, מסיבה ביזארית ולא ידועה.

AeroTom

New member
בהחלט. זה יהיה ממש משעשע

ללכת להופעה\ות ובשאר הזמן לעשות חיפוש אחר התקליט האבוד. ובכלל, זה ממש כיף לעשות סיבובים בחנויות יד-שניה בחו"ל. היו חנויות ממש מגניבות בלונדון וגם מגיעים ככה לכל מיני מקומות נחמדים. יש רק בעיה אחת בדבר המופלא הזה - במידה ומוצאים את התקליט כנראה שרק אחד מאיתנו יזכה לשוב הביתה...

Aerosmith2006

New member
לא יודעת העניין הוא

שאני נוסעת למשלחת ללוס אנג'לס.... הפעם הבאה שאני אהיה באירופה לא יודעת מתי זה יהיה.... אררר אארררר אררר! לא יכלו לחכות עוד שנה!!?!?!?!?

AeroFan

New member
ואי מעולה!

זה באמת מתחיל להישמע יותר רישמי עכשיו... אם זה אכן יקרה, אני לא יוותר על ההזדמנות!

בָלבָל

New member
זו כתבה שתורגמה על ידי אתר

מdutch לאנגלית, אז תבינו למה הבלאגן Aerosmith on Arrow Rock Festival 2007 09/12/06 15:49:34 The lustrum edition of Arrow Rock has with Aerosmith its first large headliner in. The festival in Lichtenvoorde is organized in 2007 furrow the fifth time. Last year the festival in the achterhoek ondermeer Roger Waters wanted to stand on the stage. Aerosmith is also the winner of the peeled on the website true visitors could vote which of five genomineerde ties next year to the festival must come. With thanks at our colleagues of music agenda. nl for this fine news! Shortly the organization makes more news around the lustrum edition of the festival known זו הכתבה המקורית (לא שיש מה לחפש שם) http://www.graz.nl/bericht.asp?id=740

בָלבָל

New member
בדקתי קצת מה היה בפסטיבלים האלה

בשנה שעברה.. 2 הראשונים ממש מזעזעים מבחינת ההופעות, אבל בפסטיבל השלישי (שבמקרה מתקיים בהולנד) הופיעו בין היתר: Deep Purple Def Leppard DIO Journey Porcupine Tree Roger Waters Status Quo Ted Nugent Uriah Heep Whitesnake שזה לא רע בכלל. באתר של הפסטיבל יש את הסקר של איזה להקה תרצה לראות בפסטיבל השנה ואירו מובילים שם עם 30 אחוז. בכל מקרה, אני באמת מקוה שלא נלך דווקא/רק לפסטיבל... אבל אם חייבים לבחור בין פסטיבלים, אין ספק שזה ה"מוביל"...

למעלה