EuroFlugtag 2007

guys234

New member
לא יאומן!!!! צלב קרס על אחד הטיסנים!!!!

ישבתי וראיתי את המצגת הזאת ופתאום טיסן עם סמל צלב קרס גדול על הRudder!!!! ויש שיגידו שזה סקייל וככה זה אמור להיות, אז לא !!! לא אמור להיות שום צלב קרס!!!! אני מבקש מבעלי הפורום למחוק את הלינק הזה, אין אני צריכים לעודד כזו התנהגות.

cessna 182

New member
פוףףף איזה מגזים אתה

נו זה שהוא שם צלב קרס מה זה אומר??? שהוא נאצי נו באמת... לא ראיתי את הטיסן אבל הוא בטח מטוס ממלחמת העולם השניה והבחור הוא גרמני אז הוא רצה טיסן סקייל מלא

guys234

New member
חבל ועצוב לי לשמוע את התגובה שלך...

כנראה ש- 6,000,000 לא אומר לך כלום.

lekner

New member
נו באמת מה הקשר?????

גם אני בניתי סקייל לתצוגה ויש עליו צלב קרס אז אני לא זוכר 6,000,0000 ? גם לי היתה ההתלבטות ובסוף הגעתי למקנה שאין קשר תאמין לי אני מכיר את נושא השואה וכמו שאמרתי פעם המטוס לא אשם שהוא היה בצד השני בזמן המלחמה

guys234

New member
המטוס בצד השני?

תבנה איזה מטוס שאתה רוצה, אבל בתור יהודי עוד לשים צלב קרס על מטוס זה אפילו יותר גרוע... נניח שסבתא או סבא שלך היו באים אליך ורואים את המטוס הזה , מה אתה חושב שהם היו חושבים? איזה זיכרונות ומראות זה היה מעלה להם? פגשתי הרבה גרמנים והם היו נחמדים מאוד ואין לי שום בעיה איתם אבל סמל כזה אי אפשר לשכוח וצריך לדכא כל מראה של סמל כזה!!! אני לא מבין, לרסס את הסמל הזה על קבר יהודי זה לא בסדר אבל כשזה טיסן סקייל אז זה בסדר? אפשר לבנות טיסן גם בלי הסמל הזה !!!!!!!

A B N

New member
../images/Emo45.gif

דווקא ע"מ להדגיש את ההתנגדות לסמל הזה ולמה שהוא מייצג, צריך לא לשים אותו למרות היות הטיסן סקייל. אבל מלכתחילה- למה לבנות טיסן סקייל עם הסמל הזה? יש מספיק אחרים... בכל מקרה- סמל כזה לא מקובל, ואני לא חושב שמישהו מהמטיסים בארץ ישראל היה מעז (או חושב בכלל) על ציור של כזה סמל על טיסן שמשקיעים בו כל-כך הרבה עבודה, או על כל חפץ ומקום אחר.

irbaboon

New member
אח שלי... צא מהסרט! הדור ההוא כבר כמעט ולא

קיים יותר! תתפלא לשמוע אבל הדור החדש ברובו המוחלט מתבייש במה שהיה, ועושה הכל כדי שלא יזכרו את זה. חוץ מיזה מדובר כולה בטיסן סקייל שאמור להיראות כמו האמיתי!

zik man

New member
על דברים שאתה לא מכיר ויודע אל תדבר סתם!!!

ררק שתדע שהנוער הגרמני לא יודע בכלל מה היה!!!!!!!!!!!!!!! יש נסיונות מיגור לתופעה אבל זה לא אומר שהתופעה לא קיימת!!!!!

giacmatto

New member
guys234 צודק

בהרבה מדינות אירופיות (במיוחד מערב) ציור צלב קרס גם ע"ג טיסנים הינה עברה על החוק ודינה מכנס עד מאסר

zik man

New member
פשוט מרגיז!!!

למה צריך להרוס טיסן עם צלב כרס כזה מגעיל!!!

לשד

New member
לא צריך להתרגז - הנה הכל הסתדר...

הסקיילים מדהימים וכן המסלול, פשוט עולם אחר. שימו לב לרשת הביטחון בין המסלול לפי'ץ .. איזו ליגה....

lekner

New member
לאות מחווה אני הולך להחליף

להחליף את אמדבקות של הזנב במדבקות של דגל ישראל צפו לתמונה בהמשך

האם ניתן להפעיל שומר מסך עם המצגת הזו?

כלומר כאשר המחשב נכנס למוד שומר מסך שיקפוץ לכתובת הזו? או לחילופין הורדת המצגת למחשב והפעלתה מהדיסק באופן אוטומטי?

afnezer

New member
אתה יכול לעשות לך תיקיה

ולשים בה מלא תמונות של טיסנים ולהפעיל אותה בתור שומר מסך

למעלה