etic - feedback מעולה! האלבום הכי טוב שייצא מהארץ השנה
מ מגבת מסטולית New member 18/8/05 #2 רק כדי לישר קו... אטיק זה ההוא שיוצר פרוג-און בסגנון של ליש ? אם כן שמעתי אותו בטרנספורמטור והוא באמת לא רע בכלל...
רק כדי לישר קו... אטיק זה ההוא שיוצר פרוג-און בסגנון של ליש ? אם כן שמעתי אותו בטרנספורמטור והוא באמת לא רע בכלל...
T TRANCE ADDICT New member 18/8/05 #3 איתי הררי... אכן כן ..זה זה שהתארח בטראנספורמטור וניגן פרוג...אלבום מעולה אחת היציאות הטובות של השנה...פרוגרסיב לילי שכזה..מעולה...
איתי הררי... אכן כן ..זה זה שהתארח בטראנספורמטור וניגן פרוג...אלבום מעולה אחת היציאות הטובות של השנה...פרוגרסיב לילי שכזה..מעולה...
T TRANCE ADDICT New member 18/8/05 #8 אחי אם אני לא טועה אתה התגייסת .. בערך מתי שהאלבום של מיכה שוחרר...בגלל זה אתה ננעלת עליו..האלבום של אטיק ממש טוב וזוכה לאחלה ביקורות...
אחי אם אני לא טועה אתה התגייסת .. בערך מתי שהאלבום של מיכה שוחרר...בגלל זה אתה ננעלת עליו..האלבום של אטיק ממש טוב וזוכה לאחלה ביקורות...
R Roi D 1 New member 18/8/05 #9 יכול מאוד להיות... אבל זה גם בגלל שדי הפסקתי להתעדכן במוזיקה כי פשוט לא מצאתי שום דבר טוב. עכשיו אני מנסה שוב להתעדכן בטוח פספתי כמה דברים טובים.
יכול מאוד להיות... אבל זה גם בגלל שדי הפסקתי להתעדכן במוזיקה כי פשוט לא מצאתי שום דבר טוב. עכשיו אני מנסה שוב להתעדכן בטוח פספתי כמה דברים טובים.
T TRANCE ADDICT New member 19/8/05 #10 רועי יש לי דבר אחד להגיד לך... העז לחלום שאתה יותר מסכום הנסיבות העכשוויות שלך. צפה לטוב ביותר. התוצאות ידהימו אותך... גדול גדול גדול...
רועי יש לי דבר אחד להגיד לך... העז לחלום שאתה יותר מסכום הנסיבות העכשוויות שלך. צפה לטוב ביותר. התוצאות ידהימו אותך... גדול גדול גדול...
T TRANCE ADDICT New member 19/8/05 #12 לירון מה יהיה איתך תגיד לי?? אתה נעלם ואז חוזר כמו פטריות אחרי הגשם....