Eternity

Eternity

פרק טוב מאוד לדעתי. קורדיליה כל כך מצחיקה בפרק הזה. ופרק עם אמירה נחרצת על תרבות "הוליווד". ההתחלה מצחיקה ביותר. אהבתי את הקלוזאפים המהירים בין אנג'ל לווסלי, זה היה משעשע. האובראקטינג של קורדי היה משעשע וה "Line" היה קורע ביותר. נקרעתי כשאנג'ל הציל את רבקה, קורדיליה שאלה אותו איך היא. אני מת על קורדי שהיא כך. אהבתי שווסלי זיהה מיד שאנג'ל מחבב את רבקה. הסצנה במשרד הייתה קורעת. כל משפט של קורדיליה היה קורע. נקרעתי כשהיא אמרה שווסלי הוא המתמחה. ובקטע שהיא צועקת מהחלון לאנג'ל "השתגעת?" היה פשוט גדול. הקטע בבית של רבקה היה יפה, עם המראה ושהיא לא פחדה מאנג'ל. אוי, הקטע שקורדיליה הגיעה עם הצלב הענק והתחילה לחטט במגירות של רבקה היה פשוט קורע ביותר. אהבתי את הדיאלוג בין אוליבר לרבקה בקטע שהיא מבינה שהוא זה שסידר את כל האירועים אחריה. קורדיליה הייתה ממש חמודה בסצנה שהיא הולכת לקניות עם רבקה, שהיא כל פעם קפצה וצרחה. אני חייב לציין שכל הקטעים בין רבקה לאנג'ל, בבית של אנג'ל, היו טובים. היה משעשע שקורדיליה הגיעה למסקנה שרבקה רוצה להפוך לערפד. אהבתי את הקטע שאנג'ל קצת מתחיל להשתחרר, ואומר שהוא עשה דברים רעים וכו', וגם ירדו לו דמעות בקטע הזה (משחק טוב של דיוויד). היה מפתיע ויפה הקטע שאנג'ל דחף את שקית הדם לפה של רבקה. היה גדול בקטע שאנג'ל "הופך" לאנג'לוס, זה היה ממש טוב, מרושע, ציני ומצחיק. קרע אותי שקורדיליה צעקה על רבקה וקראה לה "שרמוטה" (בתרגום חופשי..). היה גדול שאנג'ל חיקה את קורדיליה מההצגה, זה היה מצחיק ביותר. וקורדיליה הייתה ענקית עם הקטע של "המים הקדושים". הסוף היה יפה ומשעשע ביותר. היה גדול איך שהם קשרו את אנג'ל. אהבתי שקורדיליה גיחכה כשאנג'ל אמר שהיא לא תשחרר אותו. פרק טוב ומשעשע מאוד לדעתי.

g a g a

New member
גנבת לי את המילים מהמקלדת ../images/Emo6.gif

פשוט פרק כיפי. כאלה פרקים אני אוהבת
משעשעים ומשופעים בסצנות של קורדי ואנג'לוס. תענוג

kittycatbone

New member
אומייגוד אני לא מאמינה!../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה!!
ראיתי שיש היום אנג'ל, אבל חשבתי לעצמי שאני רוצה לעשות דברים אחרים אז היום אני לא אראה את זה... ודוווווקא היום זה הפרק היחיד בכל הסדרה שלא ראיתי@#@!#$@!%$@#!$!#%!#!%!#!@$!$!$!$!
כן יש את נפלאות החמור אבל זה עניין אחר..

kittycatbone

New member
אהה לא,

תאמת.. שבעקרון "לא ראיתי" את הפרק.. כאילו, ראיתי אותו בתקופת סטאר לפני כמה שנים.. ואני דווקא זוכרת קצת מה קורה שם.. אבל חוץ מכמה פרטים, אני לא זוכרת כמעט כלום אז אפשר להחשיב את זה כפרק שלא ראיתי.. :X

קידבו

New member
מיני אנג'לוס- עוד פנינה טלוויזיונית

בכלל כל הדיאלוגים של ווסלי-קורדיליה בפרקי העונה הראשונה/שניה טרום ווסלי מחסל שדים אמיתי/קורדי חצי-שד, הם פשוט זהב. תענוז לראות את ההתנצחויות הקטנות ביניהם. בכלל בעונות הראשונות מתרחשים רוב הקטעים המצחיקים בסדרה (מלבד הפרק בעונה החמישית כמובן). מאיזה עונה הפרק שווסלי התחזה לאנג'ל כדי להגן על מישהי? זה היה פרק מעולה. עונה ראשונה לא? בכלל כשאנג'ל חזר והאבא שלה אמר שהסיבה שהוא שכר את אנג'ל זה כי הוא סריס ופתאום הוא שוכב עם הבת שלו, ואנג'ל פתאום "אני לא סריס, בעצם הנבואה דיי מעורפלת.... (נקטע)" מנסה להציל את כבודו האבוד. ואז במלון אנג'ל מנסה לתת הוראות למתקפה ופתאום ווסלי פורץ ומדריך את כולם כשהוא עדיין לובש את המעיל השחור של אנג'ל ואז הם מתחילים ללכת כמו שהם תמיד הולכים ברצינות כזאת רק שהפעם ווסלי מקדימה ואנג'ל ככה מאחורה שואל "רגע זה המעיל שלי?" ולא נענה. פשוט תענוג.

הפרק שאתה מדבר עליו

הוא הפרק השישי בעונה השנייה Guise Will Be Guise, אחד הפרקים הכי מצחיקים בסדרה לדעתי. הקטעים עם ווסלי היו קורעים מצחוק, הוא מנסה להתחמק ממראות, מתחמק מלשתות דם ונזכר שהיד שלו אמורה להשרף כשהוא נוגע בצלב חחח פשוט PRICELESS. או כשהוא מנסה להזכר מה הקללה של אנג'ל ( You know this whole curse thing has been *widely* misinterpreted)ומעמיד פנים שהוא מפחד מהשמש חחח. וגם לאנג'ל עם הסוואמי היו קטעים טובים ובסוף כשאנג'ל קורא על ווסלי בעיתון חחח ANGEL: Get a little perspective. (Cordelia stalks out and Angel keeps reading) 'Bodyguard to the stars.' Yeah, right! There's no Wyndham-Price Agency. קומדיה במיטבה.

MoGanC

New member
מצטער,אני לא קונה את זה

כל העניין שאנג'לוס חזר לכמה שעות בגלל הסם הורס את כל מה שהכרנו על הקללה עד כה. כל הרעיון של הקללה זה שרגע אחד של אושר *מוציא* לאנג'ל את הנשמה.זה לא משנה איך האושר מגיע,העיקר שהוא מגיע, ולא כל זמן שאנג'ל מאושר,אז הנשמה זזה לצד עד שהוא לא מאושר יותר.זה לא כאילו אם לאנג'לוס (או כל ערפד) יתנו סם שעושה אותו מדוכא לכמה שעות,אז פתאום תהיה לו נשמה. מצטער,זה לא הגיוני,לא משנה איך מסתכלים על זה.

לא.

כל הקטע שזה אושר כימקלי. הקללה של אנג'ל זה של אושר נפשי. זה כמו שתגיד על נרקומן שהוא אדם מאושר... כמו שאנג'ל שוכב עם דרלה והוא לא מאבד את הנשמה שלו.

c o n n o r

New member
כי זה היה מיאוש מוחלט לא מאושר

אבל אתה עדיין צודק האושר שהוא קיבל מבאפי היה נצחי וזה מה מימש את הקללה האושר מהסם היה זמני ובגלל זה הוא רצה את סוחר הסמים שלה כדי שהוא יקנה עוד הוא ידע שזה זמני.

למעלה