Eternity 2

roni 93

New member
Eternity 2

בהתחלה כשקניתי אותו (עם 9 אנשים, כדי שלא יצא שאני פרייארית שקונה פאזל ב 140 ש"ח ולא עושה כלום)זה היה מסקרנות בלבד. פתחנו את הקופסא ואז הבנו את המשמעות של השם. כן זה בהחלט נצח. וכך פרשו להם, כל אחד ואחד מחבריי הסקרנים והמיואשים עם תירוצים עלובים.בהתחלה ניסיתי לעבוד עם המסגרת, כשזה נהיה משעמם, התחלתי מהמרכז. ואז התלהבתי! אני ממש מתקדמת, מניחושים בלבד אומנם, אבל מתקדמת! ואז בניתי פלוס מינוס חצי לוח. וזהו. אני תקועה. שוב דבר לא מתאים לכלום. אז עברתי מהספה למחשב כמו כל מתבגרת רגילה. בכל מקרה שמתי את הקופסא על המדף, מה שמשרה לי תחושה של גאון ומעלה לי את הדימוי העצמי. אני אשאיר את זה לאנשי היי טק ומהנדסים ואחכה שהתשובה תתפרסם באינטרנט. רוני :)

ssyוM

New member
../images/Emo140.gif

אולי בשביל האתגר להרכיב כזה פאזל ללא מגבלת זמן זה נחמד . אני די נהניתי להרכיב אותו במספר קטן מאוד של אפשרויות וגם אז זה לא היה טריוויאלי . מה שהדהים אותי שגם אם מישהו יצליח להגיע להרכבה מושלמת שלו זה עדיין לא מבטיח שזה יהיה הצירוף המנצח ...

יעלכהן

New member
לא מדוייק

מי שיצליח ראשון לקבל התאמה של 480 צלעות (המספר המקסימלי) יזכה בפרס

MEGA GAME3

New member
אולי למי שלא עשה בפורום הזה,זה נראה קל.

אבל להגיע שכל החלקים התחברו זה קשה מאוד, מאוד, מאוד.

MEGA GAME3

New member
אבל החלקים אצלך התחברו במדוייק,או לא?

כי אצלי,החלקים לא מתחברים במדוייק (חלק מהסמלים גדולים מאוד וחלק קטנים מאוד).האם גם אצלך זה ככה?

MEGA GAME3

New member
חבל שאני לא יכול לצלם את החלקים...

כי אצלי ההבדל הוא נורא גדול (יש סמלים גדולים מאוד וקטנים מאוד).אולי יכול להיות שזה רק בפאזל שלי?

roni 93

New member
זו גם אפשרות, בכל אופן

יש פעם אחת או פעמיים קרה לי זה מתחבר בסדר אבל לא בסדר. זה פשוט לא נראה טוב. אגב, ממה שהבנתי אם למשל, הצלחת לעשות 450 זוגות שהתחברות, כדאי לך לשלוח טופס. אולי לא השלמת את הפאזל, אבל יש סיכוי לזכות בכסף

למעלה