esVee, Simon SeZ-כואב לי כאן (ג'אז)

• פותח הנושא esvee
  • פורסם בתאריך

esvee

New member
esVee, Simon SeZ-כואב לי כאן (ג'אז)

בעקבות ההצלחה של השיר הקודם שאהבתם... קחו עוד ג'אם איטי ללילות הלבנים... http://www.mytempdir.com/1281648 סיימון על הראפ, אני על ביט, גיטרה, מיקס. תהנו, תגיבו!

Psycho BuZZ

New member
אתה צריך להתחיל לעבוד עם ראפרים

שיהיו ברמה שלך פחות או יותר.

*אהמ*

כאן אני נכנס. אבל מהחומרים ששמעתי מסיימון - יש כבוד. הבחור מוכשר (ושרוט) ללא ספק.

Funky Giraffe

New member
חוץ מההתחלה והסיום המדהימים

זה נשמע לי די סתמי... אפילו הסולו שלך לא הצליח בדיוק להמריא הפעם... סאונד מצויין. והאמסי הזה נוראי. באמת. הסקרצ'ים אגב יצאו די מבולגנים, נסה לסדר את זה

הביט בנזונה

השינויים שנכנסים איתו והתופים ההיפ-הופיים שנכנסים באמצע.. אם אני מדריך את הראפר הזה הוא יוצא תותח, כי הכתיבה שלו דיי טובה מבחינת חיתוך, יש כמה דברים שניתנים לשיפור בכתיבה, וצריך הרבה עבודה על הקול.. העמידה מול המיק, והמשפט סיום הזה "אני אותך אוהב..", לא בא בטוב בכלל לסיום..

GDI aka OBP

New member
" אם אני מדריך את הראפr"

" אם אני מדריך את הראפר הזה הוא יוצא תותח" JEESH מי מת ועשה אותך לאלוהים פאקינג פאג

וזה לא התנשאות

זה פשוט שאני טוב בלעזור לאחרים לעשות את עצמם טובים יותר.. למה לנסות להוריד בנאדם? תנסה להעלות אנשים במקום להוריד אותם ואני מבטיח לך שאם אני עושה לך קואץ' לשיר שתביא לי- אתה תראה שאתה תאהב את איך שהוא נשמע ואת עצמך הרבה יותר אחריי שאני אעזור לך לשפר את השיר, וד.א- אמרתי לך בפורום על איזה שיר שהעלת לפה שדיי אהבתי אותו..

את עצמך בשיר..

זה לא שאני עושה סדנאות לאהבה עצמית או משו חחח.. (לפחות לא בינתיים)

esvee

New member
אתה מוזמן לקפוץ פעם

תקפוץ עם עוז או משהו, נשמע אותך על המייק.

TakTik

New member
../images/Emo207.gif לחובבי ההיפ הופ-Fאנק

חבר מארה"ב שלח לי את התחנת רדיו הזו, שבעצם מעלה תוכניות שלמות שלה, כולל פלייליסט, לאינטרנט לאחר שידורם. יש באתר המון תכניות ישנות יותר וחדשות לשמיעה, שכוללות Fאנק מצויין עם נגיעות רוק, והמון המון היפ הופ מעולה, חדש כישן, אבל אך ורק טוב. אחלה דרך למצוא דברים חדשים ולהזכר בקצת דברים ישנים

TakTik

New member
רק שתקבלו טעימה

הנה פלייליסט לאחת התוכניות: busta rhymes - shut 'em down 2002 talk (over pete rock feat. c.l. smooth - back on da block instrumental) common - the food d'angelo - devil's pie crooklyn dodgers '95 - return of the crooklyn dodgers mobb deep, l.e.s. & a.c.d. - street life equals - funky like a train brother to brother - chance with you commodores - i'm gonna blow your mind césar mariano & cia - metropole original concept - knowledge me masta ace - born to roll gang starr - knowledge common - breaker 1/9 biz markie - just a friend freddie scott - (you) got what i need frankie beverly & the butlers - love (your pain goes deep) broham - nothing in common speedometer - time for change d.l. incognito - live in my element black star feat. common - respiration redman - whateva man rampage feat. busta rhymes - wild for da night r.a. the rugged man - chains carol cool - upside down pointer sisters - pinball number count (dj food re-edit) funkadelic - loose booty minnie riperton - reasons jack wilkins - red clay talk (over stanley cowell - el space-o) מהנה, מגוון ומצויין

Funky Giraffe

New member
אתר ענקקקקקקקקק

רק חבל שהוא לא מתעדכן כבר שנים... אני את הפאנק שלי משיג היום בג'יטיאיי 2 ;)

GDI aka OBP

New member
בקשר לשיר

לא זרם טוב בכלל... ציטוט של מישי שישבה פה ושמעה איתי: "זה נשמע כמו כל הילדים בני הארבע עשרה האלה...!"

TakTik

New member
ועכשיו תגובה על השיר

כמו שכבר הבנת את המגמה כאן - השיר הוא קצת כמו דניאלה פיק - אלוהים נתן לה גוף,אבל בעט לה בפרצוף.... הביט נפלא, דברים שבאמת לא חשבתי שאשמע בהיפ הופ בארץ, וטוב שאני שומע כאלה. בדיוק הסגנון שלי, שומעים את השפעות הנו-סול ,אז איך אני יכול להתלונן?
א-ב-ל הראפר לא נורא, אבל ביינוני ביותר...ביינוני מדי.

esvee

New member
תודה על התגובות, לטוב ולרע!

קלטתה את ההשפעות מהנו-סול אה? :) בארץ באמת אין את זה ואני לא מבין למה .... אני היחיד שנמאס לו מביטים שנשמעים כאילו הם יצאו מסינט זול עם הלחנה של ילד בן 12? תודה על התגובות חבר'ה, אהבתם או לא, העיקר ששמעתם והגבתם

volatile

New member
ההפקה בכיוון מגניב

אני אהבתי אותה מאוד, לפעמים מעט זה הרבה וזה אחד המקרים. אני מסכים שהאם סי היה יכול לעשות עבודה יותר טובה, מסכים עם ראם מבחינת החיתוכים שלו הם לא רעים אבל הוא יכול לשחק עם זה יותר, לדוגמא בקטע הפותח עכשיו זה אבוד / ובא לי למות / עוד שיר כתוב / מקרה עצוב. ב - "אבוד", "למות", "כתוב", "עצוב" היה יכול לשחק עם זה יותר, וזה היה נשמע טוב, הכיוון בקטעים האלה עובד טוב עם הביט אבל כמו שאמרתי עם עוד קצת מאמץ זה היה הופך את השיר למשהו יותר גרובי ומעניין. בכל מקרה נחמד מאוד, אני שמח לראות שיש אנשים בארץ שעובדים בכיוונים המעניינים האלה.

בום לפאנים שלך

שכולם כאן ירדו מסיימון, יש לילד סטייל ייחודי וכנה. ההפקה מושלמת, איך שהקיק נכנס אמרתי DAMN! התוספת של הסקרצ'ים בסוף ממש מיותרים לדעתי.

למעלה