ESPN ובעיות שידור

modz0r

New member
ESPN ובעיות שידור

תגידו, רק אני מפחד מלקבל את ההודעה: "בעיות בקליטת הלווין, נחזור לשידור הרגיל בהקדם האפשרי, עמכם הסליחה" (שעכשיו יש בערוץ ESPN במקום PTI) במהלך הסופרבול? מה שישודר בפאב שנהיה בו (שכחתי את השם), זה דרך YES/HOT או לווין פרטי שלהם?

אתה בטוח שזה YES? עד כמה שזכור

לי זה דווקא כבלים. אבל מה זה משנה? בכל מקרה, את המשחק נראה אני מניח ב-METV ולא ב-ESPN. נראה לי שזה יותר יציב.

omrili77

New member
שנה שעברה זה היה YES

ואני לא בטוח ש-METV משדרים את המשחק

omrili77

New member
אם אתה בטוח אז אחלה

אם ככה יכול להיות שבשנים קודמות הראו בפיצ'ר את השידור של ESPN פשוט כי עד השנה לא היה METV ביס (הערוץ נוסף לחבילה של יס לא כ"כ מזמן, כנראה שהם הבינו שזה מגוחך שלא יהיה METV בחינם)

RoyBehar

New member
כן, איזה עצבים

זה התחיל כבר בAROUND THE HORN בלילה, והמשיך די הרבה, אני התייאשתי והלכתי לישון אחרי איזה רבע שעה של פרסומות ישנות של אי אס פי אן (די שיעשע אותי שהם שידרו פרסומת למשחק פתיחת העונה של האלופה ניו אינגלנד והאוקלנד ריידרס) בכל אופן, באמת מדאיג, אבל אני מאמין שאם זה יקרה בזמן הסופרבול, חברות הכבלים/לוויין יקבלו מספיק טלפונים היסטריים בשביל לסדר את זה מהר.

joseywales

New member
כן לחלוטין מבאס !

גם אותי זה קצת מפחיד. ואני מעריץ שרוף של PTI ו around the horne

Amir BA

New member
PTI - Pardon the Interuption

תוכנית מצוינת של שני כתבים שמדסקסים את הנושאים החמים של עולם הספורט. פה בארץ ניסו להעתיק את זה בספורט 5 בתוכנית יציע העיתונות עם ניב רסקין רון קופמן וצביקה שרף/שלמה שרף אבל זה לא מתקרב לקרסוליים של PTI המקורי, שם החברה הרבה יותר מעניינים, לא צועקים, לא מתלהמים וגם מבדרים

modz0r

New member
אהמ.. בערך נכון

חוץ מהקטע של ה"לא צועקים, לא מתלהמים".. הם כן. וזה מה שנחמד.. הם עושים את זה בצורה יפה, ושניהם פשוט גאונים בכל מה שקשור לספורט.

Amir BA

New member
זאת הכוונה

הצעקות הן תרבותיות ולא כמו רסקין ושות' שמרוב צעקות לא מבינים מה הם רוציםץ

למעלה