ESPN: דל נגרו יפוטר

somone141

New member
ESPN: דל נגרו יפוטר

http://sports.espn.go.com/chicago/nba/news/story?id=4774723 מקורות מדווחים שההחלטה כבר נפלה, בעלי הבולס מחפשים מחליף וברגע שימצאו, תצא ההודעה. צעד מבורך. לא שמאמן אחר יוכל לעשות יותר עם הסגל הקיים, אבל אולי העונה המאכזבת עד כה תכריח את ראשי המועדון לבצע טרייד מתבקש, אחרת הלכה עוד עונה (ולא שקיץ 2010 מבטיח קבוצה טובה יותר).

Puskas

New member
בשעה טובה..

מאמן על הפנים.. מסכים שהסגל לא מושלם ורחוק מזה אבל מה שקורה שם בעונות האחרונות זה בדיחה.. הם שווים מאזן חיובי במזרח האומלל של העונה כשמלבד אורלנדו,אטלנטה,בוסטון,קליבלנד וטיפה מיאמי אין שם מצ' אמיתי.. כמו שאמרתי בשרשור אחר,הגיע הזמן לשלוח את דנג והיינריך שמיצו את עצמם ורצוי למינסוטה תמורת סנטר שהם כל כך צריכים (ג'פרסון) ועוד שחקן משלים סביר (פבלוביץ נניח)..לא בדקתי אבל אני חושב שמבחינת שכר זה עובר.. זה יעמיק את מינסוטה בעמדות בינוניות ויתן לבולס גו טו גאי בצבע וזה חסר..שנואה ישחק 4 זה עדיף. סוף עונה לדעתי מילר מסיים חוזה וזה 15 מ' דולר שעפים מהתקרה ואיתו יש עוד כמה חוזים נגמרים (אני חושב שהבולס מקצצים 28 מ' דולר בסוף העונה מה שיציב אותם על בערך 40 מ' דולר שזה אומר אחלה קאפ ספייס) ווייד צריך להיות מטרה עליונה לקיץ ואם אפשר להביא גם את ג'יימס (או רק אותו) אז מדהים! אם לא אז ווייד לבד זה חיזוק אדיר!

somone141

New member
דנג והיינריך עבור ביג אל

למה שמינסוטה תסכים לזה? ג'פרסון C צעיר ומבטיח שאפשר לבנות סביבו יופי של קבוצה אם רוצים, אבל זו כבר שאלה אחרת. בספק אגב אם ווייד יעזוב את מיאמי אי פעם. ריילי ימכור את הקבוצה לפני שייתן לזה לקרות.. (וזה אומר טריידים אטרקטיבים להיט)

Puskas

New member
למה?

כי יש להם רכז חסר ניסיון שלא יזיק לו מישהו כמו היינריך מאחוריו וכי יש לו להם SF מחורבן בטירוף ודנג ישפר את העמדה הזו מאוד.. יש להם את קווין לאב שגם ככה משיג מספרים מעולים של נ"ק ורב' אז הוא יוכל להסתדר גם עם גבוה פחות טוב מג'פרסון לידו.. לדעתי זה מחליש עמדה אחת במינסוטה אבל מחזק מאוד 2 אחרות אז משתלם להם.. ווייד יהיה שחקן חופשי בקיץ ומה זה טריידים? JO וביזלי ימשיכו עונה הבאה כמעט בטוח (רק המוות והאתמול בטוחים) והחוזים של ווייד וJO יחד סותמים להם חלק ענק מתקרת השכר (אם פלאש ישאר ויחדש חוזה זה יהיה תמורת 20 מ' דולר לעונה בערך סביר להניח אז התקרה סגורה ולבולס יהיה ים מקום בקיץ)

somone141

New member
ראיין גומס SF מחורבן?

אחד השחקנים היציבים בקבוצה הזאת. הם לא ממש צריכים את דנג, כ-4 אולי. והחוזה של אוניל מסתיים בקיץ הקרוב, גם של קיו ריץ' (9 מיליון דולר) והאסלם (7 מיליון). בהנחה לא יחתימו את האחרון, הם חוסכים כמעט 40 מיליון בקיץ 10. לא רק שלווייד והחוזה הגדול (17 מיליון בשנה) יש מקום, אפילו את לברון הם יכולים להביא. בקיצור, D-Wade לא יילך לשום מקום.

Puskas

New member
המספרים של גומז סבירים

אבל של דנג מצוינים והוא לדעתי מוכשר בהרבה מגומז.. חוצמזה שמינסוטה במתכונת הנוכחית ניראים כמו כלום ושום דבר אז שינוי יכול לרענן אותם טיפה

carmelo

New member
גומס טוב יותר בעמדה 4

אבל בכל מקרה, אין שום סיבה שמינסוטה תוותר על שחקן פרנצ'ייז כמו ג'פרסון, בתמורה לדנג והיינריך, ואני עוד מחזיק משניהם. הם יכולים למצוא פיטים טובים יותר בעמדות 2-3 דרך הדראפט והשוק החופשי בקיץ. גם טרייד על אחד מבין פלין, סשנז ורוביו הוא אופציה עדיפה בהרבה.

webber44

New member
אני מציע למנהלי הבולס

את עצמי למשרת המאמן. ואני מבטיח להביא תוצאות לא פחות טובות מדל נגרו, ואני אפילו מוכן לעשות את זה בחינם.

ykay

New member
אם אתה מחפש עוזר..

אני יכול להבטיח להציג לפחות תרגיל אחד יותר ממה שראינו עד כה בהתקפת הבולס השנה. (מה שאומר שאני מתחייב על תרגיל 1
)

ברוך שפטרנו...

קשה להגיד שהוא קיבל זהב לידיים. אבל גם עם המעט שהיה לו הוא לא עשה כלום. שנה שעברה למרות עונה נוראית,הוא הביאה את שיקאגו בשיא הכושר לפלייאוף,ולא היינו רחוקים מלהעיף את בוסטון והשמיים הם הגבול... אבל השנה שיקאגו פשוט נראת כבויה. רוז על הפנים,היינריך היה צריך לקבל הרבה יותר דקות כרכז. וסלמונס שפשוט נוראי השנה היה צריך לראות הרבה יותר ספסל,גם אם זה אומר לשחק עם היינריך+רוז הרבה דקות. ואפילו לתת קצת דקות לפארגו. דל נגרו היה צריך להבין מזמן שתומאס פשוט לא מתאים לשיקאגו עם הטיפשות והאנוכיות שלו. טרייד עליו היה יכול לסדר את שיקאגו יופי. השנה הזאת נראת קצת אבודה. המאמן הבא של שיקאגו חייב להבין את המרקם של שיקאגו,את האופי שלה,את האופי של השחקנים. וליצור קבוצה אייכותית ומאוזנת. המשימה הראשונה היא כאמור למסור את תומאס בטרייד עם תמורה יפה. והשנייה והיותר חשובה,להביא לפה שנה הבאה את וויד ולבנות סביבו את הקבוצה. בהצלחה!

גם זו לטובה

יש הרבה מאמנים מצויינים בתור לדמי אבטלה; הבעיה היחידה תהיה לשכנע אותם לקחת על עצמם את העול שנקרא שיקאגו. AJ, מיצ'ל או סקוט יהיו שדרוג רציני על דל-נגרו ויש שחקנים צעירים וטובים שם.

למעלה