esklavos c5 תהנו
נ נגינה קסומה New member 30/7/07 #3 לקחתי../images/Emo58.gif אדמה (ליד העץ עם הקוף) וזרקתי על המפלצת (ליד השיח של התפוחים) ואז נהייתה שלולית מבעבעת ..הכנסתי לשם תפוח וקיבלתי אותו בצורה אחרת ופה אני תקועה
לקחתי../images/Emo58.gif אדמה (ליד העץ עם הקוף) וזרקתי על המפלצת (ליד השיח של התפוחים) ואז נהייתה שלולית מבעבעת ..הכנסתי לשם תפוח וקיבלתי אותו בצורה אחרת ופה אני תקועה
3 3 שרונית New member 30/7/07 #5 י שלי את התפוח הזה האפור, ושניים שמתי על הענפים, אני מנסה לפענח את השיר כדי לפתוח את התיבה
3 3 שרונית New member 30/7/07 #7 לא צריך לשמוע צריך לתרגם את השיר ואז לסדר את התיבה לפי זה, העניין הוא שזה לא הולך לי, משהו מתפקשש לי
S Sweet Fantasy New member 30/7/07 #9 ../images/Emo31.gif זה משתנה ממשחק למשחק, הסוף ממש מאכזב. (לא?)
S Sweet Fantasy New member 30/7/07 #12 ברור חח ../images/Emo13.gif לא התכוונתי לרע אני לא יודעת למה, אבל תמיד אנשים מגיבים לאייקון הזה - כמשהו רע.. נראה לי שאני לא אשתמש בו יותר, בכל מקרה לא התכוונתי לפגוע
ברור חח ../images/Emo13.gif לא התכוונתי לרע אני לא יודעת למה, אבל תמיד אנשים מגיבים לאייקון הזה - כמשהו רע.. נראה לי שאני לא אשתמש בו יותר, בכל מקרה לא התכוונתי לפגוע
S Sweet Fantasy New member 30/7/07 #10 תכתבי מה השיר שקיבלת אני אנסה לעזור לך. בעיקרון זה דיי קל, אני כתבתי לי על דף כדי לזכור