eskimo live יום חמישי מישהו שמע על זה? ואם כן אם אפשר לעדכן אותי בפרטים בבקשה
L lsd light your mind New member 13/11/06 #1 eskimo live יום חמישי מישהו שמע על זה? ואם כן אם אפשר לעדכן אותי בפרטים בבקשה
ב בגין פליפ New member 14/11/06 #2 אני יודע שהוא בארץ.... איפה הוא מופיע...זה אני לא יודע... מי שיודע...מסרים זה מעולה...אני מוכן לשם המון בשבילו
אני יודע שהוא בארץ.... איפה הוא מופיע...זה אני לא יודע... מי שיודע...מסרים זה מעולה...אני מוכן לשם המון בשבילו
L lsd light your mind New member 14/11/06 #3 תודה אחי אם תדע משהו יהיה סבבה חבר שלי אמר לי שיש בדוק מסיבה שלו אני כבר יגיד לך או אתה לי
L lsd light your mind New member 14/11/06 #5 אני שמעתי על יום חמישי בלייב אני לא יודע איפה זה אבל אני יודע שהוא צריך לתת הופעה יום חמישי
ב בגין פליפ New member 15/11/06 #6 הבעיה שאני רק בן 18 ואסקימו נותן רק במסיבות 21 וזה אולי נשמע עלוב...אבל יום שישי אני הולך לשבת מחוץ לבארקה פשוט...
הבעיה שאני רק בן 18 ואסקימו נותן רק במסיבות 21 וזה אולי נשמע עלוב...אבל יום שישי אני הולך לשבת מחוץ לבארקה פשוט...
Y Young And Twisted New member 15/11/06 #8 תבוא עם חברה טובים לבושים כמו שצריך ולא כמו ערסים ולא עם התנהגות של ערסים תראה אותי תצליח להכנס אני הייתי נכנס תמיד למסיבות של הגבלת גיל הכל תלוי במראה ובהתנהגות ואם זה מועדון כסף באנרק ישכנע העיקר שתבזבז בפנים ככה זה עובד
תבוא עם חברה טובים לבושים כמו שצריך ולא כמו ערסים ולא עם התנהגות של ערסים תראה אותי תצליח להכנס אני הייתי נכנס תמיד למסיבות של הגבלת גיל הכל תלוי במראה ובהתנהגות ואם זה מועדון כסף באנרק ישכנע העיקר שתבזבז בפנים ככה זה עובד