escapedahouse 4

שאלה.איך אני סוגרת את המחסן הריבועים

בזמן שאני רוצה להשתמש באחד מהחפצים ?

tomb boy

New member
את לוחצת על הכותרת עצמה../images/Emo41.gif

מאיפה השגת את כ להחפצים? לי יש רק לום.

איזו כותרת ?

סגרתי את המשחק אך זכור לי שהמראה על הדלפק ולמעלה תכברי עם החץ על הגג

tomb boy

New member
לא משנה סיימתי את המשחק../images/Emo41.gif

הוספתי פתרון למי שמתקשה.

טוב.סיימת בנתייים

רק אני עדיין לא הבנתי איך ללחוץ על הכותרת.

tomb boy

New member
פתרון ../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

בתחילת המשחק לוקחים את ה"לום" נמצא מאחורי שולחן הקבלה. פונים ימינה. לחיצה על מתג האור (מסומן בעיגול בתמונה) יופיע הכיתוב על התקרה "הצבעים יראו לך את הדרך..." הדליקו חזרה את האור. וליחצו על המקום שמסומן בעיגול לבן. עם ה"לום" שאספנו בהתחלה ליחצו על כתם המים שעל הרצפה. הוציאו משם את הדבר הירוק הזה (חלק מלוח). מהמגירה העליונה שבאותו מקום קחו את המראה. ליחצו על המדרגות, אנחנו בקומה העליונה. על מעקה המדרגות הניחו את המראה (תמונה שניה מוקף בעיגול ירוק). ליחצו על החלון שבין שתי הדלתות (תמונה שניה עיגול כחול) הניחו שם את החלק הירוק כמו להרכיב פאזל. וכשהוא מונח שם ליחצו עליו, קרנים צבעוניות יופיעו על המספרים. זה הסדר שבו עליכם ללחוץ על פלטת הצבעים שבתמונה. מימין לשמאל: כתום, ירוק, כחול, אדום, לבן, צהוב. לאחר מכן לחצו על השחור, ולאחר מכן על הכפתור האדום - כך למעשה כיביתם את מצלמת האבטחה. מעל הפתח הראשון ממש בתקרה יש מפתח... (תמונה שניה מוקף בעיגול אדום.) לאחר מכן נכנסים לפתח הקרוב אליכם (תמונה שניה עיגול סגול) המפתח הזה מתאים לסקיוריטי פאנל. שם אתם מנטרלים את הלייזרים. יורדים למטה, נכנסים בפתח שלא יכולנו להכנס קודם בגלל הלייזרים. יש שם חלון אפור, מרימים אותו למעלה (כן, ממש גוררים עם העכבר, לחיצה לבד לא מספיקה) לוקחים משם את המפתח, שאיתו בעצם פותחים את הדלת הראשית (מניחים את המפתח היכן שמוקף בעיגול ורוד) ויוצאים. בהצלחה...

tomb boy

New member
תמונה 3../images/Emo41.gif

התמונה הזו זהה לתמונה הראשונה. רק שכאן מצויין המיקום שבו מניחים את המפתח בשביל לצאת.

tomb boy

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

לוקחים משם את המפתח, שאיתו בעצם פותחים את הדלת הראשית (מניחים את המפתח היכן שמוקף בעיגול ורוד [תמונה 3]) ויוצאים.

למעלה