Escape Library בריחה חדש
3 3 שרונית New member 20/5/07 #5 בספריה ,מתחת למפה, תקפל את השולחן, בתמונה , בשקית הזבל בספה ... בינתיים אני מנסה להבין מהלעשות עם התמונה...
בספריה ,מתחת למפה, תקפל את השולחן, בתמונה , בשקית הזבל בספה ... בינתיים אני מנסה להבין מהלעשות עם התמונה...
3 3 שרונית New member 20/5/07 #7 טעיתי, זה מהחלון מה מצאת?? לי יש זכוכית מגדלת, טיל, 2 בירות, כל מה שהיה על השולחן החזרתי חזרה, עיפרון ודף הסבר לאר פי ג'י ומיספרים
טעיתי, זה מהחלון מה מצאת?? לי יש זכוכית מגדלת, טיל, 2 בירות, כל מה שהיה על השולחן החזרתי חזרה, עיפרון ודף הסבר לאר פי ג'י ומיספרים
3 3 שרונית New member 20/5/07 #8 מקס שים לב, כשאתה נוגע בחלון הקלף עף מתחתלספה כשאתה מרים את הכרית, אז זה אותו אחד
מ מקס6 New member 20/5/07 #9 יש לי 5 קלפים בחלון לא מצאתי בנתיים וכל מה , שכתבת כולל אקדח שנמצא בתוך הספר האדום
I ilanama1 New member 20/5/07 #12 ../images/Emo58.gif רמזים אין לקחת את כל הדברים שאפשר אחרת אין מקום לדברים אחרים אפשרל לקחת ולהחזיר דברים להוריד מפה וכל הדברים מעלים יש שם קיר עם בלוקים באחד הבלוקים יש עוד קלף
../images/Emo58.gif רמזים אין לקחת את כל הדברים שאפשר אחרת אין מקום לדברים אחרים אפשרל לקחת ולהחזיר דברים להוריד מפה וכל הדברים מעלים יש שם קיר עם בלוקים באחד הבלוקים יש עוד קלף
מ מקס6 New member 20/5/07 #30 מצטער שלא עניתי ,,,כל פעם שניסיתי אמרו ,,,, שיש תקלה בפורום ,אני מנסה שוב מקווה להצליח