Escape Green Room

מקס6

New member
שבוע טוב ,,,,את כעיקרון צריכה לאסוף,,,,

את הקוביות עם האותיות ולהניח אותם בתוך הכספת שנמצאת מאחרי אחד התמונות [ חותכת במספריים את החוט של התמונה] תחפשי בכל מקום יש בערך 18 קוביות

saras11

New member
תודה מקס..

השגתי כמה קוביות אבל אני לא מצליחה את המשחק עם הנקודות הירוקות ..יש איזו שיטה ? חוצמזה אני בטוחה שיש קוביה בפח ואני לא מצליחה להוציא אותה

saras11

New member
הצלחתי עם המברג ..

פשוט החזקתי אותו וסובבתי את הכיסא

tomb boy

New member
../images/Emo58.gifלגבי החידה עם האורות הירוקים../images/Emo41.gif

שימו לב אילו נורות כבויות. רישמו לפניכם. אח"כ ליחצו רק על הנורות שרשמתם. עשו זאת שוב, רישמו לפניכם אילו נורות כבויות וליחצו עליהן. (אפילו אם הן עכשיו דלוקות, לכו לפי הרישום) לאחר שכולן דלוקות ליחצו על הידית שבמדף השני והארון יזוז.

tomb boy

New member
../images/Emo58.gifהדלקת את האור?../images/Emo41.gif

האם סיימת עם הקוביות? יש סה"כ 16 קוביות 1. באריזה של התה (פותחים עם המספרים שמתחת לכרית שבספה). 2. מפילים את שלושת העציצים 3. בצד שמאל של הספה 4. מתחת לעציץ הגדול שבצד ימין 5. על הכסא המסתובב שליד השולחן (להקליק מהר כמה פעמים עד שמצליחים. 6. בארון 7. בין הניירות של הפקס 8. בתוך הכובע שבמדף הרביעי 9. בתוך האפרכסת (השופר הזה) של הגרמופון 10. בתוך הקופסא עצמה של הגרמופון (ישנן 2 קוביות) 11. כנ"ל 12. בתוך תקרה יש 2 13. כנ"ל 14. בתוך פתח האוורור שבקיר יש 2 15. כנ"ל 16. אצל האישה שעוברת (רואים אותה דרך חור המנעול) ע"מ להשיג את הקוביה שאצל האישה, צריך את האפרכסת של הגרמופון, לצעוק לה, היא תפיל את התיק אז מהר לפני שתרים אותו לצלם אותה (המצלמה בארון) ואז עם הדבק שנמצא ליד הכובע שבמדף הרביעי, לקחת את הקלפים. לחבר אותם עם הדבק ויש לנו את הקוביה האחרונה. את הקוביות מניחים בכספת שמאחורי התמונה. לאחר מכן צריך לשנות את המילים לפי הספר. אין קוד קיים, צריך פשוט לעבוד לפי הניחוש בתמונה יש דוגמא כי זה משתנה ממשחק למשחק. מתחילים באות השמאלית העליונה, ורואים אם זה מתאים לאחת המילים וממשיכים הלאה למילה הבאה. לבסוף ידלק האור האדום שיאיר גם בחדר החשמל. ואז כבר הרבה יותר קל לעבוד. את הקוד שיצא לנו בקוביות.... להמיר למספרים כמו בספר ואלו הם המספרים של הכספת. מהכספת לוקחים את הג'ק מרימים בעזרתו את הארון ולוקחים מתחתיו את הסולם. מספר ההסטוריה מוציאים את הדינמיט בעזרת החרב שמהתמונה עם הטירה (אצל הבחור עם הנזם באף) את הסולם מניחים בחדר החשמל היכן שהפתח למעלה ושם מניחים את הדינמיט ומדליקים עם המצית שלקחנו מהמגירה. ובום יצאנו. בהצלחה!

tomb boy

New member
../images/Emo58.gifבעזרת הלום../images/Emo41.gif

את צריכה להזיז את הכסאות לצד שמאל... ובעזרת הלום לפתוח אותו... לגבי קוביות 12 ו13 מצורפת תמונה.

Sweet Fantasy

New member
את זה כבר יש לי, הפתח איוורור לא מצליחה

(והזזתי תכסאות הלוך ושוב אין ספור פעמים חח) הולכת לנסות שוב..

tomb boy

New member
הקוביות מהתקרה יפלו כל אחת למקום שונה../images/Emo41.gif

1. מאחורי הבקבוק שליד הספה. 2. מאחורי הארונית האפורה עם המגירות. (בצד שמאל)

למעלה