Escape Games שיהיה לכם אחלה של בוקר
מ מקס6 New member 7/1/08 #7 כן ,יש לי ,,,,,, מפתחות ,4 פזלים ,כפפה [השתמשתי] ,בטריה ,וסמרטוט [חושב] אם התקדמת אז שרשרי
3 3 שרונית New member 7/1/08 #8 יש סוללה במגירה אצל הפינגווין, תכבה אור ותקליק על הלוח שנה.... בשולחן בקופסאת העטים יש מזרק...
3 3 שרונית New member 7/1/08 #16 כן הוא בעייתי תקלקי על הפסלון, ואז שוב עד שהוא יתהפך ואז על המזרק עם המים ושוב על הפסלון כשהוא הפוך ....
כן הוא בעייתי תקלקי על הפסלון, ואז שוב עד שהוא יתהפך ואז על המזרק עם המים ושוב על הפסלון כשהוא הפוך ....
ק ק ו ל י ת Well-known member 7/1/08 #17 שתי שאלות בבקשה הפסלון נפל לקערה הצהובה,איך מרימים אותו. זה עם הבלון ואיך אני מוציאה את המפתח מאחורי השידה ? ו
שתי שאלות בבקשה הפסלון נפל לקערה הצהובה,איך מרימים אותו. זה עם הבלון ואיך אני מוציאה את המפתח מאחורי השידה ? ו
3 3 שרונית New member 7/1/08 #18 הפסלון עם המזרק, תמלאי אותו מים המפתח מאחורי השידה , לקראת סוף המשחק, אחרי שיהיה לך מברג ומפתח נוסף
ק ק ו ל י ת Well-known member 8/1/08 #19 איפה המברג ומה הקוג לתיבה? ומהו הקוד על העיגולים ובמשחק נוסף שהתחילתי אני לא מוצאת את העט שהייתה לי מקודם
איפה המברג ומה הקוג לתיבה? ומהו הקוד על העיגולים ובמשחק נוסף שהתחילתי אני לא מוצאת את העט שהייתה לי מקודם
3 3 שרונית New member 8/1/08 #20 המברג בתיבה בשביל הקוד את צריכה לשים את הפסל בבקבוק או להציץ פה sesame