המממ.. זה קשה להסביר, אבל אני אנסה בכל זאת.. קודם כל צריך להעמיד את הסמן של העכבר מימין לכתובית בתחתית המסך "Need Help? - Click here for cheats" (בקו ישר מתחת לריבוע של KEY 4), להקיש על הלחצן הימני בעכבר וללחוץ על ZOOM IN פעם אחת. עכשיו צריך למצוא נקודה שבה הסמן של העכבר (שמופיע בצורה של יד אוחזת בגלל ההגדלה של המסך) הופך לחץ רגיל.
את האיזור שבו נמצאת אותה נקודה סימנתי בתמונה המצורפת. ברגע שמקליקים על הנקודה נדלק גפרור לכמה שניות בודדות. בשניות אלה צריך למהר ולגרור לאחד הצדדים את החבית שנמצאת בקו ישר מעל הגפרור ואז מתגלה המתג שמדליק את האור.
צריך להיות זריזים. אם הגפרור נכבה והמתג טרם נמצא צריך לעשות ריענון לדף ולהתחיל מהתחלה. בהצלחה!!
עכשיו אתה יכול להסתובב בחדר ולפתור את החידות. אני לא הספקתי כל כך הרבה לפני שהמשחק נתקע לי..
פניה אחד שמאלה מהמסך שבו התחלנו. הקלקה על בקבוק השמן תהפוך אותו. המשך להקליק על הבקבוק והשמן ישפך, אל תפסיק עד שיופיע מפתח מס' 1. מעל בקבוק השמן יש פאזל הזזה, צריך לפתור אותו ומקבלים (כנראה, לי המשחק נתקע צעד אחד לפני שסיימתי..
) מפתח נוסף.. 2 מסכים שמאלה יש על הקיר ציור ולידו מברשות, ניתן לשנות את הצבע של האבנים על המדרכה בעזרת המברשות, עדיין לא הצלחתי להבין מה זה עושה. וגם עדיין לא הצלחתי להבין מה לעשות עם כדורי הסל.. בכל מקרה, אני אמשיך לשחק מחר.. בהצלחה
לדעתי המשחק הזה קצת מעצבן, מצריך הרבה הקלקות עם העכבר ומציאת נקודות נסתרות ופחות מחשבה.
לגבי הכדורסל: צריך לקלוע סל אחד עם כל אחד מהכדורים (רק כשהרשת של הסל זזה, נקלע סל) ואז מקבלים מפתח. אחרי שקולעים את ארבעת הסלים הראשונים באמת יש כנראה איזשהו באג ומקבלים מפתח בכל פעם שקולעים סל נוסף.. זה יכול לעזור למי שאין סבלנות לפתור את הפאזל הזזה או לא מצא מפתח מסויים, אבל לדעתי זו דרך הרבה פחות נחמדה לסיים את המשחק.. מקס, התקדמת מאז אתמול??