erezsh, מה קורה?

• פותח הנושא kk221
  • פורסם בתאריך

ל נ צ ח

New member
שוב מתחמק כקוזק נגזל כהרגלך? ../images/Emo19.gif

למה לא שלפת גם את החלק השני של תגובתי הלגיטימית? האינטרס החשוך והמרושע שלך כלפיי כבר ידוע ולא מהיום למביני דבר. הנה "צדיק", זה מה שאתה יודע וזה גם מה שאתה:
• 16 זה לא רק לנצח ו kk221 ו 14:00 | 31/08/04 איזה זיון בשכל = 448 = 16 לנצח טועה = 268 = 16 ואוו, אם זה יצא אותו ערך בגימטריה אז בטח יש בזה משהו!!! • כל הכבוד KK אתה טוב בזה ו lmatan1 ו 14:13 | 31/08/04 תראה לאן הגעת כותב מספרים כלומר עושה מספרים ו,,,, מקלל ושולל ועושה סימן שווה בין שנים אז בטח שיש בזה משהו אתה משהו משהו. • קצת הומור ידידי, קצת הומורו kk221 ו 14:20 | 31/08/04 הרי בוודאי אתה רואה את ההקשר להודעה קודמת לא? • לנצח זה המשהו שזה עושה לך ולשכמותך ל נ צ ח ו 14:55 | 31/08/04 ולאנשים הכבויים להראות כאן את גודל קטנותם עליו לנצח וכך כאשר כמוך בוחרים להיאחז בדוגמאותיהם השליליות הירודות המורידות אותם מטה מטה בצלילתם לחשכים במקום לעלות ולהתעלות בדוגמאות מכובדות ומוארות של מעלה כמו משיח והשכינה הקדושה. ל נ צ ח

ל נ צ ח

New member
האויב והחוטא יובסו ידידי הבנת?

תגובתי הלגיטימית באה בכדי להשיב לדבריו של חברינו המוכה לא פחות ממני מהתוצאות הנוראות של הפיגוע הרצחני מאתמול להשיב לו שאלוהים ינקום בהם החוטאים באויבינו. הנה הם שכתבתי אותם דבריו המסכמים של אלוהים וכך בחלק השני שהוא בלתי נפרד מהראשון, ואתה "צדיק" משיקוליך האפלים כלפיי אותם אתה לא הצגת: • כי רבו פשעינו נגדך וחטאותינו ענתה בו ל נ צ ח ו 18:24 | 31/08/04 • בנו,וילבש צדקה כשרין וילבש בגדי נקםו ל נ צ ח ו 18:33 | 31/08/04 וילבש צדקה כשרין וכובע ישועה בראשו וילבש בגדי נקם תלבשת ויעט כמעיל קנאה: (יז) וַיִּלְבַּשׁ צְדָקָה כַּשִּׁרְיָן וְכוֹבַע יְשׁוּעָה בְּרֹאשׁוֹ וַיִּלְבַּשׁ בִּגְדֵי נָקָם תִּלְבֹּשֶׁת וַיַּעַט כַּמְעִיל קִנְאָה: (יח) כְּעַל גְּמֻלוֹת כְּעַל יְשַׁלֵּם חֵמָה לְצָרָיו גְּמוּל לְאֹיְבָיו לָאִיִּים גְּמוּל יְשַׁלֵּם: (יט) וְיִירְאוּ מִמַּעֲרָב אֶת שֵׁם יְהֹוָה וּמִמִּזְרַח שֶׁמֶשׁ אֶת כְּבוֹדוֹ כִּי יָבוֹא כַנָּהָר צָר רוּחַ יְהֹוָה נֹסְסָה בוֹ: (כ) וּבָא לְצִיּוֹן גּוֹאֵל וּלְשָׁבֵי פֶשַׁע בְּיַעֲקֹב נְאֻם יְהֹוָה: (כא) וַאֲנִי זֹאת בְּרִיתִי אוֹתָם אָמַר יְהֹוָה רוּחִי אֲשֶׁר עָלֶיךָ וּדְבָרַי אֲשֶׁר שַׂמְתִּי בְּפִיךָ לֹא יָמוּשׁוּ מִפִּיךָ וּמִפִּי זַרְעֲךָ וּמִפִּי זֶרַע זַרְעֲךָ אָמַר יְהֹוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: ל נ צ ח

kk221

New member
החלק השני?

אתה מתכוון לזה ? מהההבדל בין השתיים? אגב, אין לי בעיה עם הלגיטימיות של התשובות שלך, נכונותן, בהירותן או כל דבר אחר מהסוג הזה. זכותך לחשוב כל מה שתרצה, וגם להתבטא! אבל זה לא המקום לכך. אני לא חושב שציטוטים מהתנ"כ, רלוונטים ככל שיהיו, מתאימים לפורום בנושא פילוסופיה. במיוחד אם הם באים כשלעצם ללא הסבר או הקשר. אין לי כוונה להרגיזך באופן אישי, במיוחד לא לפני קבלת מנת התרופות היומית...

kk221

New member
באמת שאין בכוונתי להרגיז אותך.

כאשר אתה מדבר לענין, ויצא לך לדבר לענין פעם או פעמיים, אז הדיון איתך מעניין ומפרה. אבל כשאתה נסוג לציטוטים והערות אמורפיות אז אני מרגיש שאין הן שייכות לפורום. העובדה שאתה לוקח את הביקורות עליך(לא רק ממני) בצורה כל כך אישית הן נושא מעניין בפני עצמו. מענינות עבורך כי אתה צריך לשאול את עצמך האם בתור בחור שיושב כל כך קרוב לשכינה זה הגיוני שאתה מתעצבן ונעלב כל כך מהר? מה עם קצת שלווה? התגובות האמוציונליות שלך מעלות חשש שאתה לא לגמרי בטוח בדרכך ולכן כל ביקורת קטנה מזעזעת אותך כל כך.

Grimsom

New member
אולי תרדו כבר מארז?

פורום פילוסופיה לכל הוא הפורום העברי הטוב ביותר לפילוסופיה שמצאתי ברשת, והרבה מזה הודות לאוירה החופשית ששוררת בו.

Continuum

New member
אין בעיה עם ציטוטים מהתנ"ך

אם אתה לא מבין את זה זה כבר בעיה שלך. אני אישית בוחר להתעלם מזה. למרות שאני מתחיל לחשוד שהלנצח הזה הוא בדיחה מוצלחת של איזה מצחיקול.

למעלה