ER6, מה יותר יפה/עדיף? F או N ?
ז ז ר ח New member 21/6/12 #17 60K זה מחיר מחירון. המחיר המקסימלי. 52K זה מחיר סופעונה. המחיר המינימלי.
B Back 2 Da Hood New member 21/6/12 #12 נא לא להפוך את השרשור לבדיחה הוורסיס אחד המכוערים, לא הייתי נוגע בו בטלפתיה. מה גם שהוא גבוה, ואני וגובה לא מסתדרים.
נא לא להפוך את השרשור לבדיחה הוורסיס אחד המכוערים, לא הייתי נוגע בו בטלפתיה. מה גם שהוא גבוה, ואני וגובה לא מסתדרים.
ב ב ו Z י New member 21/6/12 #18 סתכל על האופנוע הימני. עכשיו על השמאלי. נראה לך ששניהם עומדים ככה בלי ג'ק???
ב ב ו Z י New member 21/6/12 #20 נראה לי שאתה צודק, הבט בלינק הזה. אין תמונה אחת עם ג'ק. אולי כדאי לבדוק עם מטרו או לשאול פה בפורום אם יש עובד מטרו שגולש כאן.
נראה לי שאתה צודק, הבט בלינק הזה. אין תמונה אחת עם ג'ק. אולי כדאי לבדוק עם מטרו או לשאול פה בפורום אם יש עובד מטרו שגולש כאן.
I iec New member 21/6/12 #21 גם לנו הייתה בעיה כזו כשקיבלנו את האופנועים אבל תומרק'ה ,כפרע אני עליו, סידר לנו 2 ג'קים עליו....ואחד מקייטן זצ"ל עליו. יש מצב שהיום יש מגמה כל כך חריפה אצל היצרנים במרוץ אחר "אופנוע קל משקל" שעוד מעט יורידו את השילדה מהאופנוע...
גם לנו הייתה בעיה כזו כשקיבלנו את האופנועים אבל תומרק'ה ,כפרע אני עליו, סידר לנו 2 ג'קים עליו....ואחד מקייטן זצ"ל עליו. יש מצב שהיום יש מגמה כל כך חריפה אצל היצרנים במרוץ אחר "אופנוע קל משקל" שעוד מעט יורידו את השילדה מהאופנוע...