ER Speculation

~*~gaL

New member
ER Speculation

טוב, החלטתי לעשות את זה בסוף. כל אחד פה, בלי להתבסס על ספויילרים וכו´, יכול לכתוב בשרשור הזה מה הוא חושב שיקרה, או רוצה שיקרה בסדרה. אם מישהו מקוראי הספויילרים רוצה גם לעשות את אותו הדבר, אבל עם ספויילרים - שיודיע לפני, וישאיר רווח ספויילר. עוד מש´ו - בשרשור זה יהיה משחק הדמויות. אני פשוט מעדיפה שהוא יהיה בשרשור אחד. אתם לא יודעים מי זה/ו, שיניתי הכל (למי שידע כבר).

מיכל ק

New member
טוב אני אתחיל

אני מאוד הייתי רוצה שאבי וקארטר יהיו ביחד (מקורי הא? ;) ) אולי לדעת סוף סוף למה קרי צולעת

המממ..

מעניין... משום מה גמני רוצה לדעת את שני אלה... הוצאת לי ת´מילים מהפה..... הייתי רוצה שיראו קצת יותר את רומנו בפרקים...

~*~gaL

New member
אה! גאד דמט.

כ"כ מהר?? יש לנו מנצחת! כרמל..
מיכל (שלא החלפתי אותה, סתם אמרתי לכם) היא רומנו, אכן.

:)):))

ידעתי את זה לפי ההודעה שלה שהיא אמרה: התאהבתי בה והיא הלכה למנתח הזה... נו, ברור שזה היה רומנו שהתאהב בליזי, שהלכה למארק....

mgirl

New member
*מארק הוא לא מנתח*

פיטר הוא מנתח. היא התאהבה בפיטר ואז רומנו אמר לה שהוא מאוהב בה, אבל היא דחתה אותו והלכה לפיטר ובגלל זה הוא עשה לפיטר את המוות. ראיתי את כל זה בשחים של 2 בלילה לפני שנתיים.

טוב....

אני לא יודעת את זה כי לא ראיתי את הפרקים עם פיטר.... (אני חדשה ב"תחום".....
אבל אותו עיקרון......... )

מיכל ק

New member
חיחי תחמנית שלנו

סתאאאם דרך אגב מאוד יכול להיות שהניחושים יהיו מהירים, ככה זה היה בחברים. ד"א אפשר גם לבחור דמויות שלא ממש ראשיות נראה לי שזה יהיה יותר קשה

Gloria_Nathan

New member
אני הייתי רוצה לראות...

רצח כפול של וויבר/רומנו. אני מנחש שזה יהיה ממש overkill.

mgirl

New member
זה יהיה מגניב.

קיבלת את הפיק ששלחתי לך? לוסי נייט, ברוט באק אגיין. מגניב, הא?

mgirl

New member
מהההה?!

אוי באמת. אני התאהבתי בה והיא הולכת ל.. ל... למנתח הזה. אוווו! אני ימרר לו את החיים Allright. כן, דפינטלי. הא הא הא. ההשערה שלי היא שאני יעבור לרפואת חירום! כן, להתרחק ממנה. ומהמסוק, ימח שמו של המסוק.

צמות

New member
רומנו, לא../images/Emo35.gif../images/Emo78.gif

הרמז הברור ביותר (לקוראי הספויילרים): המסוק..חיחיחי ניסים קורים
רק תביע משאלה...

~*~gaL

New member
תווווורי...

אז מה אני רוצה שיקרה? כמובן - אבי וקרטר יתקרבו יותר אחד לשני. אני מחכה לזה כבר שנתיים בערך והגיע הזמן שזה יקרה. שהסדרה תשמור על עצמה ללא מארק, כמו שהיא עשתה אחרי הפרידה מג´ורג´ וג´וליאנה. שסוזן תשמור על עצמה גם ושתשאר כמו שהיא בפרקים האחרונים, לא כמו שהיא הייתה כשהיא חזרה. אני רוצה שיראו את ההתמודדות של אליזבת´ אחרי מותו של מארק, וגם את של רייצ´ל. אני רוצה לראות יותר גלאנט בצורה חיובית. אני רוצה לראות את רנדי, ואני רוצה לראות יותר את האחיות המשניות. אני מתגעגעת לציטוטים שלהם. אני רוצה לראות שוב את צ´ייס. כן! את צ´ייס! עכשיו, כולל הספויילרים: אבי וקרטר יתנשקו נכון? ואנחנו יודעים שהעונה החדשה תתחיל מאותו מקום שהישנה הפסיקה, נכון? אבל שלא יעלימו את העלילה הזאת. הנשיקה היא קליפהנגר, אז מה, אבל גם המוות של פוסן בעונה הקודמת היה קליפהנגר, וזה נעלם מהר מאד. אני רוצה שאבי וקרטר יהיו *זוג* כמו שצריך, ושכן יהיו "הדאג וקרול הבאים". אמרו שלוקה "יסתכל" עליהם קצת, ואני מקווה שלא יותר מדי, כי כל הTriangle הזה של קרטר/אבי/לוקה יצא כבר מכל החורים האפשריים, אי אפשר יותר. לוקה - אין יותר אבי, נגמר! זהו! לך חפש אחות אחרת. אני לא יודעת עד כמה סוזן/לוקה ישב איתי. זה נראה לי פיכסה. אני רוצה שאיכשהו רומנו יחזור לנתח אחרי מה שיקרה לו, וישאר בתפקיד הרגיל שלו. לא רוצה שהוא יהפוך לי לרגיש פתאום, זה יהרוס. קרול ודאג הרי לא יהיו בהלוויה של מארק (יותר נכון, לא נראה אותם שם, אבל תמיד אפשר לדמיין אותם שם), אז אני רוצה שהם כן יבקרו בעונה ה-9 את הקבר של מארק. יגיע מחר (היום) בחור חדש בשם פראט, נראה לי שאני הולכת לשנוא אותו, אבל מעניין אותי לראות מה תהיה דעתי בקשר אליו ולצ´ן ביחד. זהו בינתיים.

המממ

New member
גם לי מותר?

טוב, אז מאחר ואיכשהוא זה היה גם רעיון שלי לעשות את ה"משחק" הזה, אז אני אשתתף גם... ובכן, לוקה- אני מקווה בשבילו שתגיע מישהי חדשה שתכבוש אותו בסערה, וסופסוף הוא ימצא מישהי שקצת תוציא אותו מהעבר. כי לדעתי אחת הסיבות שהקשר בינו לבין אבי לא הצליח (ולדעתי הם היו מאוד חמודים ביחד), היא שהוא היה עדיין בקטע של אשתו שמתה, והיה עמוק בתוך המלחמה ההיא ומה שקרה לו. כאילו הוא היה צריך למצוא תחליף מאוד דומה או כמעט זהה לאשתו או משהו כזה. אני רוצה שתבוא מישהי שכשהוא יכיר אותה הוא יבין שהיא לעולם לא תהיה כמו אשתו, אבל בכל זאת היא תהיה ראויה. מה היא תהיה? רופאה? אחות? פאראמדיקית?! זה יהיה דוקא מעניין אם היא תהיה מעובדות בית החולים, אבל לא משהו בכיר... עובדת סתם. אבל אולי זה לא כדאי? לא יודעת, אני סתם מהרהרת. תגובות על זה יתקבלו בברכה ובשמחה. ועכשיו ל-
...
אז ככה, אנחנו מזמן יודעים שמתחת לקשיחות, רומנו הוא בעצם קצת רגיש. והתאונה המזוויעה שאני עדיין המומה ממנה, לא תשפיע על האישיות שלו. הוא עדיין ישאר סגור וציני, ועדיין יאהב את ליזי. הוא פשוט יהיה פצוע... אליזבת´ תתאבל על מארק, וגם לא ממש תפתח לאנשים אחרים, ולא תשתף אותם באמת במה שהיא מרגישה, אולי רק למי שבאמת קרוב אליה (היא תנסה להראות חזקה, כמו שהכשהיא היתה בהריון היא עדיין התעקשה לעשות הכל כרגיל למרות שהיה לה קשה לפעמים). וזה מה שנראה לי שהגיוני שיקרה. ועכשיו למה שאני מאוד רוצה, אבל לא ממש הגיוני שיקרה: אחרי זמן מה, אליזבת´ תחזור לחיים יותר רגילים ולא תחשוב על מארק כל הזמן. רומנו עדיין יהיה בטיפולים פיזיותרפיים. הוא יצא קצת מבואס אחרי טיפול כזה, ויפגוש את ליזי אהובתו במסדרון. הם יתחילו לדבר... בעוקצנות, כמו שאנחנו מכירים. ואז אליזבת´ תתעצבן על משהו שהוא יגיד, ותענה לו משהו מאוד אמיתי וכנה, והוא יהיה קצת המום, אבל יענה לה באותה כנות. ואז הם יפתחו אחד לשני (אל דאגה, לא יותר מידי) ויהפו להיות קרובים יותר. ולדבר על כל מיי דברים גם סתם ככה... ואז הם יהיה עוד יותר קרובים... ועוד יותר... טוב, הבנתם אני מקווה. ואני באמת אשתוק עכשיו. אבל אני מאוד רוצה לשמוע תגובות על זה!

למעלה