er
Pass

Emergency Exit

New member
חוויותי מפריז! כנסוכנסו.../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif

נעלבתי לא כולן אמרו לי ברוכה השבה! חחח. טוב אני קצת יותר ערנית עכשיו אז אני אספר קצת, פריז מושלמת מבחינת המבנים, הבתים, העיצוב, החנויות, האווירה, האוויר יחסית נקי, והבנים החתיכים.
כל הזוגות שם קיטשים (נוסעים יחד על אופניים לטייל, הולכים יד ביד, מדלגים, צופים בשקיעה\באייפל) צרפתים נוהגים גרוע, לא שמים חגורת בטיחות, וחוצים כביש ברמזור אדום כלהזמן. רמזורים זה בגדר המלצה בפריז. אכלתי כל הזמן במקדונלס, חרשתי את ZARA, H&M וקליירס, והיתי בVirgin במגהסטור!!! החנות הכי גדולה של וירג'ין. היה שם את כל הספרים של טווייליט, סיכות של טווייליט (ברור שקניתי
חה. 5 יורו.)ספרים, מנגות, DVD, תיקים, סיכות של כל דבר בעולם בערך, כיסוים לאייפודים.. מה לא היה שם. והדיסק של מטרו סטיישן היה בידיי
אבל לא קניתי. אותו דבר לגבי חנות ספרים שמצאתי, שתאמינו או לא אבל היה שם על התחלת החנות את הביוגרפיה של רוברט פטינסון. (או מה שזה לא יהיה. ספר גדול שכתוב בענק רוברט פטינסון וכל הפרצוף שלו מרוח על הכריכה.
) ניפנפתי לו לשלום כי לא היה לי זמן להתבונן בו\לקרוא\לקנות אותו כי מיהרנו לרכבת.
היה מושלם, אבל התגעגעתי לאכול נורמלי ולשתות שתייה קרה. (לא היה מיני בר
), ולאבא. והטיסה היתה מאוחר בלילה אז היה מזג האוויר לא משהו ומלא כיסי אוויר, לא יכולתי להרדם. אבל שידרו האוס
הסוף.
בנתיים, עד שאני אצלם ת'סיכות
Watch the picture in the left [צילמתי אותה, ואז השומר האפרואמריקאי הקשוח והחמדמד אמר לי לא לצלם בחנות. XD]

shaharory

New member
../images/Emo221.gif יואו איזה כיף לך! שמחה שנהנית =)

איזה שמות גרועים נתנו לספרים בצרפתית :S וצלמי את הסיכות!! :)

שירני42

New member
../images/Emo3.gif welcome!!!

יוו פריז זאת עיר כלכך רומנטית!! הכי שווה להיות שם עם הבנזוג D: איזה גן עדן להיות בחנות שכולה דימדומים :)

orw93

New member
אני כלכך שונאת אותך../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

אני גם רוצה וירג'ין. הם כאלה זונות שהם סגרו את החנות בניו יורק
אבל אני ממש שמחה שנהנית ומקווה שקנית מלאמלא דברים וH&M שליטהD:

כיף לך! ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

גם אני הייתי בפריז אבל בגלל שהיינו בטיול מאורגן לא ממש יצא לנו לטייל בחנויות וכאלה... היית בשייט בסיין?
זה היה מדהים. קנית עוד משהו בוירג'ין חוץ מהסיכות? אה, כן... חח ברוכה השבה!

shaharory

New member
../images/Emo221.gif אני מרגישה חופרת.. אבל היה משהו

בעיתון שמאוד הצחיק אותי: ההצלחה ההיסטרית של הסרט "דמדומים" ושל סדרת הטלוויזיה "דם אמיתי", הפכו את הערפדים ליצורים הכי נחשקים בסביבה, וזו הייתה רק שאלה של זמן עד שמישהו בארץ יעלה על הגל. ב-15 במאי תעלה ב-HOT הסדרה "חצויה", סיפור אהבה מדמם לבני הנוער, שיצרו בלה בלה. יון תומרקין, שבמקרה או לא מזכיר קצת את רוברט פטינסון, כוכב "דמדומים" ואליל הילדות באמריקה, הוא ערפד בן 600 שכמובן נראה כמו נער בן 15. הוא פוגש את עמית שהיא.. בלה בלה בלה לא מעניין. WTF? דומים?
פחחחחח

rox love BSM

New member
חחח איזה ארץ של מעתיקנים

ויון מזכיר את רוברט? באמת?! הוא לא נראה לי דומה חחח

למעלה