ER בהקשר של פסח...

DeepThoughts

New member
ER בהקשר של פסח...

קדימה: ארבעת האחים עשר המכות מה נשתנה חד גדיא מה עוד יש? תפעילו את הדימיון

DeepThoughts

New member
ארבעת האחים של ER

חכם: מארק: בגלל הדימוי זה מתבקש רשע: רומנו: לא ממש רשע, קצת ערמומי תם: גאלאנט: בעיקר בעונות הראשונות שלו שאינו יודע לשאול: דאג: לא שואל, עושה מה שבא לו יאללה תורכם NEXT

lightanddark

New member
מה נשתנה?

אתם לא רוצים לדעת!

lightanddark

New member
עשרת המכות

דם: והרבה
כינים: של אלכס קינגסטון (לפי השמועות)
חושך: power פרק ענק שבוים גם על ידי הגאונה
מכת בכורות:
ארבה: well מוריס בלתי נסבל באותה הדרך
(או מכת ג'נג'ים) ברד: blizard
דבר: או דלקת קרום המוח, אבעבועות שחורות..... ביחד עם שחין
צפרדע:מכ%בה?
וערוב:תחשבו על משהו אין לי כוח

נועה167

New member
אמ

דיי עשית את הצפוי ! אז אין לי ממש מה לחדש.. מארק הוא ממש החכם, רומנו הוא ממש הרשע, והשאר אין ממש חחח חג שמח :)

E R 4ever

New member
../images/Emo6.gif

חכם
מארק (צפוי משהו...) רשע
רומנו (גם ברור) תם
קרטר, כי הוא כזה חמודי ולפעמים כ"כ לא קשור. שאינו יודע לשאול
בנטון, כי הוא תמיד חושב שהוא צודק ומתבייש להודות בטעויות. מחר יומולדת לפורום

DeepThoughts

New member
10 המכות של ER

1: הולמרק ישראל: כמה אפשר לשדר את אותן עונות כל הזמן.. יאללה להתקדם לעונות הבאות 2:ערוץ 10: באיחור של 3 שנים משדרים את עונה 10, אבל עדיין אני לא סומכת עליהם 3: התסריטאים של ER: הם כ"כ אוהבים פרקים טרגיים שבהן דמויות נהרגות באופן פתאומי או סתם מתות, זה משהו 4:ארצ'י מוריס- מעצבן מעצבן 5: פרסומות בטלביזיה : דבר בלתי נסבל 6: פרומואים שבהם נראה כאילו יהיה הפרק הכי טוב של הסדרה ומתברר שהם מה זה הקצינו דברים... 7: אימיול: אומנם מבורך, מבורך מאוד, אבל כל יום שישי בבוקר לחפש פרק.. בלע 8: פורום ER בתפוז: אם היו פה קצת יותר אנשים... 9: אפריקה: נמאס, הבנו שאנשים שם עניים, למדנו הרבה על "רופאים בלי גבולות" רק תפסיקו לשלוח לשם רופאים מ ER 10: קרטר ואבי : במשך שנה הם פלירטטו, מה היה בסוף? כלום.. נאדה באמת שיש לי עוד אבל מספיק בינתיים...

למעלה