EQUALIZER

maverick88

New member
EQUALIZER

http://youtube.com/watch?v=EXLjyvssReE זה יישמע מצחיק אבל יש למישו מושג איך אפשר לסדר את איקולייזר כדי שהסאונד ישמע כמה שיותר קרוב לזה? אם לא זה אז מה עוד אפשר לעשות?

terje

New member
אתה צריך הרבה יותר

מאיקיו כדי להתקרב לזה. זה ישמע קצת סתמי, אבל הכל באצבעות. הסאונד שם מעולה, אבל הנגן הופך את זה להיות כזה "מבריק" , מה לעשות... ובאמת , לא חושב שאיקיו זה מה שששמעתי שם, אולי יש לו גם איקיו פתוח שם, אבל זה ממש לא העיקרון... כמו בנדל"ן - גם פה יש שלושה חוקים עיקריים : 1 הנגן 2 הנגן 3 הנגן

Mr MAG

New member
הממ

דיסטורשן טוב, עם די הרבה גיין, בגיטרות בעלות צליל יותר "רזה" כמו פנדר איבנז וכל השאר שלא עשירות במיד כדאי להעלות אותו קצת. צריך דיליי קצר זה מה שנותן את ה "נפח". זה מאוד תלוי בגיטרה ובמגבר שלך אין כיוון EQ ספציפי שיעבוד בכל מקרה. ואגב אחלה שיר ואחלה סולו, הוא ממש לא קשה ונשמע מצוין.

maverick88

New member
תודה לכולם

כן הסולו אחד הטובים... דווקא חשבתי שהוא שם מעט דיסטורשן ובגלל זה הצליל נשמע כזה חלק ונקי :-S

TheNightcrawler

New member
קודם כל

הוא מנגן עם סינגל קויל או עם משהו שמחקה את הפוזיציה השניה של הסטראט (2 סינגלים בOut of phase), זה דבר ראשון, המידים מקבלים ממש קצת בוסט והבאס מקבל אפילו ירידה (אם יש לך באסווד, אם אלדר או כאלה תוריד ממש קצת) וה Mid-Low גם מקבל קצת ירידה. וגם לדעתי יש טיפה בוסט לטרבלים כי זה טיפה מצלצל רע באוזן, הייתי אומר שהגרף נראה כמו משהו כזה (10 ערוצים) ---- - - ----------------- __ אמור להיראות משהו כזה (הבוסט והחיתוך לא אמור להיות כזה גבוה או נמוך, פשוט לא הצלחתי לעשות את זה עם מרווחים מספיק טובים, באס תכוון 2 DB או 3DB למטה, מיד תכוון +2.5 DB בערך, טרבל תעלה ב3DB . ולא צריך דיליי, רוורב מספיק, אם יש לך קפיצים אתה יכול בדיוק להגיע לסאונד כזה

maverick88

New member
אח שלי אני מאוד מודה לך... אבל

סיבכת אותי ביותר מדי מושגים.. אם תוכל להסביר אותם ואז אני אנסה להבין שוב (הבנתי חלק וחלק לא) 1. מזה סינגל קויל? מזה פוזיציה גם לא ממש הבנתי... 2. אין לי MIDLOW יש לי רק HIGH MID LOW.. לגבי הגרף בכלל אין לי מושג חח 3. אין לי על הסקאלה של EQ סימונים של מספרים.. הגלגלת מסתובבת בסיבוב של 300 מעלות בערך אז אני לפי השעון יכול להבין בערך...דציבלים לא מסומנים ככה שאין לי מושג איך לייחס את זה לסקאלה שלי תודה שוב, אשמח אם תוכל להאיר אותי

TheNightcrawler

New member
אמממ..

סינגל קויל זה מה שאתה רואה על גיטרות דמויות סטראט, זה קויל אחד מתוך ההאמבאקר (האמבאקר = 2 סינגל קוילים כדי לחסל את ההאמ שהסינגל קויל משאיר). לעוד מידע. http://en.wikipedia.org/wiki/Single_coil עכשיו, חשבתי שיש לך פדאל אקולייזר או משהו בסגנון אבל אם יש לך גיטרות עם האמבאקרים זה בעיה לחקות את הסאונד הזה בדיוק, תנסה לעלות את הטרבל עמכט עד הסוף (שעה 4) באס שים על שעה 10 ומיד על שעה 1

maverick88

New member
ואללה סבבה קיבלתי בערך את משרציתי

היה צריך להעלות את הטרבל (להוריד באס גם) ולשים את ההאמבקר שקרוב לצואר דא יש לי 2 האמבקרים למי ממשאל שתודה גם לו ( Сort EVL Z4)

new blood

New member
שים פיקאפ צוואר

איזה גיטרה יש לך? אם יש לך האמבאקר בצוואר אז תשים אותו, אם יש לך סינגלים אז תשים שילוב של הצוואר והאמצע (אם יש לך אפשרות כזאת). באקולייזר תנסה לשים את הטרבל עד הסוף, את הבאס באמצע ואת המיד תוריד לגמרי. לדעתי זה הבסיס של הסאונד, מכאן תנסה לשחק עם זה קצת, אם חסר לך מיד אז תוסיף, אם אתה רוצה פחות בס אז תנמיך... פשוט תנסה.

new blood

New member
וכמובן דיסט טוב

ורירוורב נחמד יעזרו... מה הציוד שלך?

למעלה