EQושאר ירקות

jarol

New member
EQושאר ירקות

שלום לכולם! מישו יכול להמליץ לי על: אקולייזר טוב לעבוד איתו, מכונת תופים טובה, סאמפלר טוב, פילטר, דיליי, ריברב, קומפרסור, פייזר וזהו בעיקרון. תודה מראש!

HeavenlyB

New member
מה שבא עם הקיובייס

אם תדע לעבוד איתם נכון, הם יכולים להיות טובים בהחלט. לגבי סאמפלר, יש את הליון, או קונטאקט בין היותר מוכרים.

jarol

New member
אני עובד איתם

אבל אני מחפש משו אחר משו שלא בא עם התוכנה

elper11

New member
כנס...

אקולייזרים של Waves הם אחלה... מכונת תופים..אין כמו סמפלים איכותיים...זה מה שאני משתמש בכל אופן סאמפלר הבנלי אמר לך..אם אתה רוצה סמפלר לתופים זה Battery... האפקטים שבאים עם הקיובייס הם אחלה אפקטים..שימוש נכון והתוצאה קטלנית.. קופרסור יש גם בWaves.. פייזר גם בWaves..

HeavenlyB

New member
כי הרבה לא יודעים לעבוד איתו

אם רוצים תוצאות טובות, צריך לדעת להשתמש במכשירים איתם עובדים. לפעמים יש דרישה לאקולייזר יותר מפורט, אבל אם כל מה שצריך זה להרים תדר אחד או שניים, למה לא?

pcp1

New member
נכון אתה צודק במה שאתה אומר

אבל יש איקולייזרים יותר נוחים לעבודה למשל בWAVES אני יכול להעיד על עצמי שאני באמת לא ממש יודע עדיין להישתמש באיקולייזר אבל בחור טוב מהפורום הפנה אותי לאיקולייזרים של WAVES וקצת הסביר וזה לא הכי מסובך בעולם הכול שם ברור

HeavenlyB

New member
הם מאוד דומים

לא רק זה, האקולייזר של קיובייס מאפשר לך לראות אותו בשלוש צורות שונות, שמאפשרות לך את הנוחיות המירבית. חוץ מזה שקצת קשה להשוות אקולייזר שמגיע בחבילה שעולה $3000+ לאקולייזר משגיע בחבילה שעולה 3500 ש"ח

HeavenlyB

New member
לא ממש, אני מדבר בכללי

הוא לא אמור להתחרות ב-Waves, אבל כאקולייזר 4 ערוצים, הוא עושה את העבודה.

dmt4me

New member
Tc Works Native Bundle

חבילה מומלצת לעבודה.כוללת איקיו קומפ לימיטר אפקטים ושאר ירקות.

elper11

New member
לא לא הבנת אריאל..

לא אתה דיברת עליי חחח pcp1 דיבר עליי..סתם הערה בצחוק..

pcp1

New member
אחי מה אתה מתלהב חחחחח

סתם אחי נשמה אני מודה מודה מודה לך על העזרה

למעלה