מבין יפה מאוד../images/Emo19.gif
אוי אוי אוי... אני נורא אוהב את אלה שמתווכחים. אני יודע שאנאקין (אני הולך להיות ג´דיי- ווווויייייפפיייייי) אמור להביא רשמית את האיזון וגם אומרים את זה. אבל תחשוב רגע: ווידר שולט ביד חזקה (יחד עם הקיסר, נעזוב אותו). יש שני סית´ים בגלקסיה חזקים מאוד. יש שני ג´דיים לשעבר- שאחד מהם חולה ואחד מהם מתבודד 20 שנה. מישהו צריך לעצור אותם נכון? אז אוקיי לוק סקיוולקר לא רשמית נבחר כמי שיביא את האיזון, אבל הוא שנבחר לעצור את הרשע. דבר שני, אם אתה מנסה לתקן מישהו אז אל תטעה בעצמך. אני לא יודע אם התכוונת לכתוב במשך מילניום או מיליונים אז בכל מקרה טעית: אי אפשר לעשות משהו "במשך למילניום" אז אל תטעה בעברית. זה מילא הוא אתה לא משהו בעברית זה קורה. אבל אם אתה מתכוון לתקן משהו במלחמת הכוכבים אז אל תטעה. הסית´ לא היו נחשבים כנכחדים מילניום, 1000 שנה אלא 4000 שנה אבל מילא, אתה כנראה סתם מחפש לרדת על מישהו- זבש"ך. דבר שלישי, תראה הכי פחות נהניתי מהסרט הראשון (פרק 4) זה לא אומר שלא אהבתי אותו בכלל- הוא היה בין החמישה הכי פחות טוב- זה לא שאם הייתי חי ב1977 לא הייתי הולך לראות אותו ולא הייתי ממשיך ב1980 לסרט הבא, ההפך הייתי הולך לסרט הבא ואומר שהוא יותר טוב וגם השלושה שיבואו אחרי זה. זה שאתה נמצא בדיעה הכללית של כולם ואין לך טיפה מח כדי לחשוב בעצמך זה בעיה שלך. אני פחות נהניתי מהסרט הראשון, זה שכל המעריצים אומרים שהוא הכי טוב זה לא אומר שהוא כזה ולדעת כולם. אנחנו לא בפאשיזם, זה לא שיש דיעה אחת קבועה וצודקת. זה לא שכל מי שאוהב את אימת הפאנטום הוא לא מעריץ, כל מי שאוהב יותר את הסית´ ולא את הג´דיי אז הוא לא מבין, כל מי שלא מת על יודה לא יודע, וכל מי שלא יודע לחקות את הנשימות של ווידר הוא סתם אידיוט. מעריץ הוא מי שאוהב את הסרטים ואוהב לדבר עליהם. זה שאתה משועמם וחסר לך חיים ואתה סתם מחפש לרדת על מעריצים אחרים אז כנראה שאתה לא מבין.