EPISODE 4: A NEW HOPE

LORD VADER

New member
EPISODE 4: A NEW HOPE

יש לי שאלה בקשר לסרט: נכון בקטע הקרב שבין אובי וואן ו- VADER, אז ברגע שלוק רואה את שניהם נלחמים, בן מסתכל על סקייווקר ומחייך ואז נותן לVADER להרוג אותו, למה...?

Sith Master

New member
episode 4: a new hrop../images/Emo19.gif

כן כן, רבותיי- עוד שאלה על הסרט המשעמם בתולדות החמשולוגיה. אני אענה בכל זאת: אם תשים לב אובי וואן קודם אומר לווידר שאם ווידר יהרוד אותו הוא ייעשה יותר חזק מאשר הוא יכול לתאר. הם נלחמים קצת בלה בלה בלה. עכשיו לוק הוא זה שיביא את האיזון לכח- וישמיד סופית את ווידר והאימפריה- עכשיו- אובי וואן נותן לעצמו כביכול להיהרג כי ככה יוכל יותר לעזור ללוק להביא את האיזון. אם אובי וואן היה נחתך או מתחורר על ידי וויידר הוא לא יוכל להפוך לרוח ולעזור ללוק. הוא חייך ללוק- כאליו אמר לו שלום.

wicked clown

New member
אתה לא מבין כלום...

קודם כל זה אנאקין שהביא לאיזון בכח...כמו בנבואה...ואיך הוא הביא את האיזון?? בכך שהרג כמעט את כל הג´דיים שנישארו בקלאקסיה...הסית´ נחשב לניכחד במשך למילניום והג´דיים היו הרוב...כלומר היה יותר טוב מאשר רע...אנקין הפך את הכוחות והה לאחראי לאיזון...ואם אתה חושב שהסרט הראשון הוא הכי משעמם אז אתה לא מעריץ מלחמת הכוכבים אמיתי...סתם זיוף שלא מבין...

Sith Master

New member
מבין יפה מאוד../images/Emo19.gif

אוי אוי אוי... אני נורא אוהב את אלה שמתווכחים. אני יודע שאנאקין (אני הולך להיות ג´דיי- ווווויייייפפיייייי) אמור להביא רשמית את האיזון וגם אומרים את זה. אבל תחשוב רגע: ווידר שולט ביד חזקה (יחד עם הקיסר, נעזוב אותו). יש שני סית´ים בגלקסיה חזקים מאוד. יש שני ג´דיים לשעבר- שאחד מהם חולה ואחד מהם מתבודד 20 שנה. מישהו צריך לעצור אותם נכון? אז אוקיי לוק סקיוולקר לא רשמית נבחר כמי שיביא את האיזון, אבל הוא שנבחר לעצור את הרשע. דבר שני, אם אתה מנסה לתקן מישהו אז אל תטעה בעצמך. אני לא יודע אם התכוונת לכתוב במשך מילניום או מיליונים אז בכל מקרה טעית: אי אפשר לעשות משהו "במשך למילניום" אז אל תטעה בעברית. זה מילא הוא אתה לא משהו בעברית זה קורה. אבל אם אתה מתכוון לתקן משהו במלחמת הכוכבים אז אל תטעה. הסית´ לא היו נחשבים כנכחדים מילניום, 1000 שנה אלא 4000 שנה אבל מילא, אתה כנראה סתם מחפש לרדת על מישהו- זבש"ך. דבר שלישי, תראה הכי פחות נהניתי מהסרט הראשון (פרק 4) זה לא אומר שלא אהבתי אותו בכלל- הוא היה בין החמישה הכי פחות טוב- זה לא שאם הייתי חי ב1977 לא הייתי הולך לראות אותו ולא הייתי ממשיך ב1980 לסרט הבא, ההפך הייתי הולך לסרט הבא ואומר שהוא יותר טוב וגם השלושה שיבואו אחרי זה. זה שאתה נמצא בדיעה הכללית של כולם ואין לך טיפה מח כדי לחשוב בעצמך זה בעיה שלך. אני פחות נהניתי מהסרט הראשון, זה שכל המעריצים אומרים שהוא הכי טוב זה לא אומר שהוא כזה ולדעת כולם. אנחנו לא בפאשיזם, זה לא שיש דיעה אחת קבועה וצודקת. זה לא שכל מי שאוהב את אימת הפאנטום הוא לא מעריץ, כל מי שאוהב יותר את הסית´ ולא את הג´דיי אז הוא לא מבין, כל מי שלא מת על יודה לא יודע, וכל מי שלא יודע לחקות את הנשימות של ווידר הוא סתם אידיוט. מעריץ הוא מי שאוהב את הסרטים ואוהב לדבר עליהם. זה שאתה משועמם וחסר לך חיים ואתה סתם מחפש לרדת על מעריצים אחרים אז כנראה שאתה לא מבין.

cyberforce

New member
אממממממ

אני יודע שאני חדש בפורום הזה(הודעה ראשונה) אבל תקשיבו בעקרון אנקין היה אמר להביא את האיזון אך הקיסר מצליח לשכנעו לעבור לצד האפל של הכוח ולמעשה לשבור את האיזון ולהביא לזה שהג´דיי הטובים ימותו אך בנו לוק סקיווקר שהוא הבן של "האחד" צריך להמשיך את מה שאביו לא הצליח.. אבל!!!!!!! אם תשימו לב בסוף זה האבא(אנקין)שמצליח להביא את האיזון!!! בכך שהוא הורג את הקיסר ומת בעצמו!!! וכך יוצא בעקרון שלא נשארו יותר ג´דיים אם לאנחשיב כמובן את לוק שעדיין לא שולט הייטב בכוח

wicked clown

New member
אוי תעשה לי טובה...

אני כבר מזמן לא חוקר את תולדות הסית´ אז יש לי קצת חורים...אבל אני לא סתם מעריץ....אני פאנאט למעלה מ 7 שנים...ואני ראיתי את הסרטים מאוד אבל מאוד הרבה פעמים...אני אולי בדעה של כולם כי ככה זוהי האמת...הסרט הכי משעמם לדעתי היה אימת הפאנטום..הקסם בסרט הזה כבר אבד לדעתי..לעומת זאת הסרט הכי טוב לעתי הוא האימפריה מכה שנית...ואני לא רוצה לרדת עליך או משהו...אני רק מביע דעה אישית ו A different point of view....

Sith Master

New member
טוב ../images/Emo19.gif

דבר ראשון, אני מסכים. האימפריה מכה שנית זה הסרט הכי טוב בעולם... אין יותר טוב מזה. הידד לאימפריה
. תקווה חדשה שיעמם אותי- זכותי לא? חוצמזה- לא צריך לחקור את הסית´. באימת הפאנטום אמרו שהם נעלמו לפני 4000 שנה. לא משנה. ואם לא התכוונת לרדת עליי אז למה? "סתם זיוף שלא מבין"

wicked clown

New member
עזוב...

על טעם ועל ריח אין להיתווכח...אבל לא מבין איך הוא שיעמם אותך...ובאימת הפאנטום לא אמרו שהם ניכחדו למעלה מ4000 שנה...אבל ליתר ביטחון אני אבדוק עוד פעם ואחטט באינציקלופדיה...

Sith Master

New member
בכיף../images/Emo19.gif

נסיים בשולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם

למעלה