Episode 3 Soundtrack

סידיוס

New member
Episode 3 Soundtrack ../images/Emo49.gif

הםםם.... לא יודע אם משיהו הקדים אותי... אבל הלילה הורדתי את הסאונד טראק של אפיזוד 3..... אנשים.. .זה המוזיקה הכי טובה ששמעתי בחיי... ג'ון וויליאמס גאון.. שעה ו12 דקות של הנאה נטו, וזה גם אפל כמו שהובטח.... CHECK THE TRACK LIST 01 - Star Wars and The Revenge Of The Sith 7:31 02 - Anakin's Dream 4:46 03 - Battle Of The Heroes 3:42 04 - Anakin's Betrayal 4:04 05 - General Grievous 4:07 06 - Palpatine's Teachings 5:25 07 - Grievous and the Droids 3:28 08 - Padme's Ruminations 3:17 09 - Anakin vs. Obi-Wan 3:57 10 - Anakin's Dark Deeds 4:05 11 - Enter Lord Vader 4:14 12 - The Immolation Scene 2:42 13 - Grievous Speaks to Lord Sidious 2:49 <a href="exeem://72/c7dc92a453cbb3aca3904c694b50a72b6e484ebe/Star%20Wars%20Episode%203%20Revenge%20of%20The%20Sith%20Soudtrack">Star Wars Episode 3 Revenge of The Sith Soudtrack</a> את התוכנה EXEEM ניתן להוריד איפה שאתם רוצים... פשוט תרשמו בגוגל EXEEM וזה כבר ימצא לכם...זה תוכנה מצוינת.. טוב לא יכול להגיד שום דבר חוץ מזה.. תהנו

סידיוס

New member
סליחה ששכחתי

שכחתי 2 אחרונים בטראק ליסט 14 - The Birth Of The Twins and Padme's Destiny 3:37 15 - A New Hope and End Credits 13:06

Rockamora

New member
זה סתם אני שהסרט השלישי..

מחזיר לפורום אנשים מהעבר?!

הסאונד טראק פשוט מדהים

גם לי יש אותו בעיקר ה battle of heroes שאני מתאר לעצמי אזה מגניב זה יהיה בקרב של אובי וואן ולורד ווידר

Obi Dan Kenobi

New member
מאיפה הורדתם את ה-EXEEM? ../images/Emo71.gif

אני רוצה אתר בלי וירוסים.. אז מאיפה אתם הורדתם?

Another Girl

New member
כאן נמחקו כמה הודעות שהמליצו

ואף כללו בתוכן לינקים להורדות בלתי חוקיות... צריך להזכיר לכם שאסור להמליץ או לקשר לסוגי הורדות כאלו על גבי הפורום? השרשור עצמו הוא גם גבולי, אבל מחקתי את ההודעות הבעיתיות באמת. בפעם הבאה זה יהיה מחיקה+מסר אזהרה.

סידיוס שכחת את השניים האחרונים

14 - The Birth Of The Twins And Padme's Destiny 15 - A New Hope And End Credits

אוףף!!!!!!! אני שונא מיוזיספוילרים!

כשיצא פרק I קניתי את הפסקול שלו לפני שהסרט יצא, ואז לא היה אפשר עוד בכזאת קלות להוריד דברים. לא שמעתי את הפסקול עד שראיתי את הסרט כי המוזיקה לבדה יכולה להיות ספוילרית, לא לתוכן כמו לתחושות, ותחושה היא לפעמים הדבר הכי חשוב. כנ"ל לגבי פרק II, למרות שאז הזמינות כבר היתה גבוהה יחסית. מיוזיספוילרים גרועים כמו ספוילרים רגילים! (מיוזיספוילר - ספוילר מוזיקלי). ועכשיו לא יכלתי להתאפק (זה פשוט היה כלכך קל ונגיש...) ושמעתי רק טרק אחד! רק אחד! ואוף, אני מספוילר מוזיקלית!!! אווווף!!!! זה היה כלכך מדהים!!! אני מתכוון למחוק עכשיו את זה ולא לשמוע יותר כלום עד הסרט עצמו, אבל הזמינות של זה כלכך גבוהה שזה כלכך מפתה לשמוע עוד ועוד..... זה פשוט קשה. צריך לפתוח קבוצת תמיכה לנמנעי ספוילרים ומיוזיספוילרים! יאלה, רק עוד חודש! אני יכול להחזיק מעמד חודש!!! נכון?

AceMagician

New member
לדעתי Battle Of The Heroes

פשוט אי אפשר להסיר את האוזניות!! אני שומע את הטרק הזה כל פעם שאני עובד על האתר וזה פשוט מכניס אותי לנוסטלגיה כזו~_~

JEDAY MASTER 1

New member
אבל...

הכתובת, היא שולחת אותי לחיפוש ב MSN, לא להורדה, או לפחות ככה זה אצלי! מה אני יעשה???

למעלה