EOS Rebel Ti???? עצה דחופה

revitul1

New member
EOS Rebel Ti???? עצה דחופה

שלום לכולם אני צריכה עצה דחופה אני בניו יורק כרגע וביררתי על מצלמה שהייתי רוצה לשמוע מה דעתכם המקצועית עליה, ועל מחירה- האם הוא גבוה מדי ביחס לארץ זו קנון רפלקס מדגם eos rebel ti בעקרון זה פחות או יותר מה שחיפשתי כי אני לא מקצוענית אך רוצה מצלמה טובה שאפשר להקדם איתה וזו מצאה חן בעיני. המחר שלה הוא 655 דולר שזה כיום כ 2,900 שח והיא כולת שתי עדשות קנון מקוריות וטובות, לא קיט, אחת של 28-100ואחת של 300 כמו כן המחיר כול אחריות לשבע שנים, וגם תיק למצלמה מה דעתכם???? האם המחיר טוב בהתחשב בעודה שזה עדשות טובות ולא קיט?? ואיך המצלמה עצמה?? מצפה לתשובה דחופה ותודה רבה...

ted

New member
למה לא לחשוב דיגיטלי? קצת יותר יקר

אבל פותח אופק לעתיד.

snow goose

New member
נשמע עסקה סבירה

ומדובר במצלמה טובה, אך בסיסית. לגבי העדשות, הייתי מוותר על הקנון 75-300 - בטווחים האלה, כאשר מדובר בעדשות זולות יחסית - קנון מאכזבת ובגדול. תקני את הסיגמא 70-300 apo - טובה בהרבה מהקנון. אם מטרת הקניה שלך היא מצלמה שתשמש לצילומים משפחתים אחת לשבועיים או חודש ואין לך ידע או רצון להתחיל לעבור לדיגיטלי - הרי לך עסקה טובה. אם את רוצה לשנות פאזה ולעבור לעולם הדיגיטלי, ויש ברשותך מחשב בבית, תוסיפי עוד 350 דולר (לא כולל סוללות וכרטיסי זכרון) ותרכשי את הקנון 300d שהיא המקבילה הדיגיטלית של הeos 300. ההחלטה שלך, אבל חשוב שתדעי שקנון פיתחה מצלמה רפלקסית דיגיטלית במחיר שמתחיל להיות שווה לכל נפש. לפני שאת קונה, תבדקי את האופציה הדיגיטלית. בהצלחה!

לא קיט? ה28-100 היא צמצם 4-5.6?

או הכוונה לצמצם 3.5-4.5 ? הראשונה ה י א הקיט, והשניה - ברמת ביניים,וטובה יותר. השניה - 75-300 ? ז ו ה י עדשת הקיט השניה של קנון לטווח כזה.כפשרה או מתנה - מילא.כעדשה ראשית - די מאכזבת. מחיר?זה בערך המחיר לסוג כזה של ציוד.

למעלה