Enter the demon - ספוילרים לפרק.

Ophel McNeil

New member
Enter the demon - ספוילרים לפרק.

(הפרק הררביעי של העונה הבריעית, ספוילרים, יאדה... יאדה... יאדה...). רק סיימתי לראות את הפרק, והוא היה כל כך חמוד....
כמה הערות-
קול אכן משתפר, מה שגורם לי לפחד, מאוד.
הפרק קיבל ביקורות לא טובות, למה?! זה היה כזה פרק מתוק....
הקטע עם החלפת הגופות הצחיק אותי מאוד, רק שבעוד שרוז מגאויין (פייג´) שיחקה נפלא, אליסה מילאנו (פיבי) שיחקה ממש גרוע! כל מה שהיא עשתה היה לדבר ולהתנהג כמו ילדה בת שבע... בוז לה.
פייג´ אכן חמודה...
מקווה שהיא תמשיך ככה.
הפרק הכניס אותי להתלבטות רצינית.... כי ליאו ופייפר מה זה היו קרירים אחד לשני בו... לא מגע, נשיקה, כלום
ולעומת זאת, בסוף הפרק, על הדשא, ליאו ופיבי נראו כל כך חמודים ביחד....
מישהו יודע למה קוראים לפרק "הכנס את השד"? בד"כ לשמות הפרקים של מכושפות יש סיבה... הפעם לא מצאתי.
שפייפר תרד מהקטע של האחות הבוגרת, ומהר. תגידו לי שהיא מפסיקה את זה... בבבקשה... תגידו....
אני נכנסת למגמה מוזרה... מצד אחד, העונה הרביעית באמת נראית גדולה, מצד שני- קול ופיבי מתחילים להשתפר, פייג´ מוצאת חן בעיני, וליאו ופייפר מרגיזים אותי.... מוזר. אבל לדעתי המצב יחזור לקדמותו אחרי... נו, אתם יודעים מה, אני לא אספלייר את המשך העונה.
נו, תענו, תדברו, תפתחו דיון!! אופל מקניל.

Cole cohen

New member
גם אני לא מצאתי שום משמעות לשם...

ובקשר לפייפר היא לאט לאט מתרגלת לזה ומרסנת את עצמה...

Woogyman

New member
אממ (ספויילרים מן הסתם)

זה הפרק היחיד שממש הקצינו את ההתנהגות הבוגרת של פייפר. אחר כך היא ופיבי דיי מתנהגות אותו דבר כלפי פייג´. קול באמת הופך לאחד שיותר קל לאהוב, אבל זה בטח רק מגמה של הסדרה לגרום לנו להצטער יותר על מה שקורה לו בעתיד, המבין יבין. זה כמו שבהרבה סדרות הופכים דמות לאהודה על הקהל וחמודה ומתוקה בדיוק לפני שהיא מתה.

Paige

New member
תגובה ל. (ספוווווווווילרים)

קול לא מת. אמנם מגרשים אותו, אבל הוא לאאאאאאא מת.

Paige

New member
משמעות לשם הפרק

הפרק עסק הרבה באומנויות לחימה (כגון אומנות הזן), ויש סרט קונג-פו משהו שנקרא "Enter The Dragon". ומכאן הקשר.

PopPy

New member
לא קוראת ולא קוראת../images/Emo3.gif

חחח.. אני ב165 מגה.. עוד 60 מגה, אני מקווה שאם אני אוכל לעזוב את המחשב כשאני הולכת היום עד הערב זה כבר יגמור לרדת {קצב של 5K לשניה מכמה אנשים
}.. *נזכרת בנוסטלגיה בימים בהם לא הורדתי משהו יותר גדול מ15 מגה* אהם כן. בקיצור, לא קראתי את הספוילרים, רק את הראשון {כשראיתי את המילה "קול" לא יכלתי להתאפק
}, והוא לא צריך להשתפר, הוא מושלם גם ככה
*מביטה לעבר הדלת שלי עליה יש כמה עשרות תמונות של ג´וליאן מקמהון, בריאן קראוז, דין קיין, פקונדו ארנה ובקסטריט בויז*מאוהב| אתי *הולכת להזיל ריר*

charmed one1

New member
אופל ... (ספויילר)

אל תדאגי בקשר לקול הוא נהיה טוב רק לעכשיו אחרי פרק 13 הוא יעבוד עם הסיר.. איזה אחת ויתברר שאחרי שבפרק 13 הם מחסלים את המקור הוא נכנס לגופו של קול ומשתלט עליו עד פרק 15 (החתונה שלו ושל פיבי) הוא יהיה לגמרי המקור וקול יעלם מגופו (למרות שהוא עדיין יאהב את פיבי) בפרקים הבאים פיבי תהיה המלכה תצידו של קול בעולם התחתון!

p3

New member
איזה פרק יפה...../images/Emo166.gif(ספוילרס)

הפרק השני הכי אהוב עליי בעונה אחרי a paige from the past. הביקורות באמת הגזימו- נכון, העלילה לא יותר מדי מתוחכמת, אבל הפרק כל כך מצחיק ("איך אני אדע אם זאת פיבי או פייג´?" {פיבי מנשקת אותו בתשוקתיות} "זה עונה לשאלה שלך?" "בטח, זאת פייג´"...), ויפה...
פייפר מאמצת את גישת האחות הבכורה המטיפה לכל העונה, לצערי, ומאבדת טיפה מהקסם שלה- הציניות גדלה, אבל לרעה. פיבי באמת שיחקה גרוע, אבל גם פייג´ לא משהו- פיבי לא עד כדי כך שטלתנית וחמורה, ולא כל כך מתאים לה להתרכז בשיקויים כשיוצא לצאת עם מישהו.. קול לעומת זאת שיחק טוב, וגם מאי-לינג (או איך שלא יקראו לה). הלימבו לעומת זאת היה קיטשי להפליא. ובכל זאת אהבתי.
נ.ב.- ג´לי מוסר שלום, הוא יצא לחופשה ובמקומו מגיע
= בומי, לכבוד חג העצמאות.

Paige

New member
אכן!

מאוד אהבתי את הפרק, ולא רק בגלל קטעי אומנויות הלחימה המ-ד-ה-י-מ-ים שהיו בו! רוז הייתה בהחלט טובה יוצר מאליסה... אליסה שיחקה את פייג´ בצורה ילדותית מדי. וכשאתה אומר "אבל גם פייג´ לא משהו- פיבי לא עד כדי כך שטלתנית וחמורה, ולא כל כך מתאים לה להתרכז בשיקויים כשיוצא לצאת עם מישהו..", תחשוב שזה לא אשמתה, אלא זה מה שהיא בתסריט. פייפר הייתה קצת יותר מדי בהה, אבל אפשר להבין אותה. וקול??? *מזילה ריר*

Ophel McNeil

New member
אני דווקא חושבת שP3 צודק. (ספוילר)

מעט הגזמתי כשאמרתי שרוז שיחקה נפלא. היא שיחקה בסדר, יכלתי להאמין שפיבי מרוגזת במיוחד נמצאת בה. אבל אליסה שיחקה בצורה איומה, אני יכלתי לשחק יותר טוב. היא נראתה כמו ילד בן חמש עם התקף אסטמה. דבר שני, לין מחקה כמה הודעות בפתיל הזה, אנשים- שימו לב כשאתם כותבים ספויילרים!! ועוד דבר ששחכתי לציין... פיבי נראתה חמודה כל כך בתור דגל עצמאות מהלך!!

PopPy

New member
ה... ה... הפפ..פרק הרבבב..יעי../images/Emo85.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4x04- Enter the Demon
אאאאאאאאאאאההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה פרק!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעולה!!!!!!!!! מדהים!!!!!!!!!!!1 שולת!!!!!!!!!!!!!!1 גאש... קודם כל נקודת ציון אחת היא, מיס אופל מקניל, שפיבי היא הדפוקה מבין הזוג המדהים הזה, כי היא זו שלא יכלה לזהות את קול. הוא לעומת זאת עלה עליה לפני שאחותה עשתה את זה!
וכל הסצינות שלו בלי חולצה... והנשיקות... והמבטים...
אהם. ולשאר הפרק {^_^}- היה פרק מעולה, למרות שאני לא ממש מתה על אומנויות לחימה הקטעים היו מעולים {מתי בדיוק אליסה מילאנו למדה לעשות את כל התרגילים האלה?! הסצינת לחימה בלימבו היתה מעולה!}, אני חייבת להגיד שרוז מקגוון הייתה הרבה יותר משכנעת כפיבי מאשר אליסה מילאנו כפייג´- היא סתם התנגה בילדותיות ובטמטום בהגזמה, לעומת זאת רוז עשתה את פיבי בצורה מעולה! פייפר הופכת למרבה הצער למרגיזה... שמישהו יגיד לי שהיא לא תהיה ככה תמיד!!! פליז!!! פייפר הייתה האחות האהובה עלי בתיקו עם פרו, ועכשיו היא גם נהרסת והכל בגלל שאנן דוהארטי!!!
אם זה ישאר ככה רוז מקגאוון תהפוך לאהובה עלי! מבחינת העלילה היו פרקים יותר טובים, אבל הקטע עם החלפת הגופות היה פשוט מעולה, אז זה מחפה
כל הקטע של הלימבו היה קצת מאולץ, בייחוד התפאורה הלא משכנעת, והקטע עם הזקן החכם שמגיע זמנו למות היה מאוד מאולץ... אבל חוצמיזה- פרק מעולה. אתי שהולכת לראות את הפרק שוב

As I Am

New member
האא! *רוצחת את אתי* ../images/Emo103.gif

לשרשר אנשים! ל-ש-ר-ש-ר-!!!!!!!
יש בעמוד הזה שרשור שאופל פתחה על אותו פרק!!! ארררגגג... *תופסת את אתי ומתחילה לנער אותה* כל כך קשה לשרשר?! *מתחילה לבכות* *הולכת לשרשר את זה בעצמי* לין

למעלה