English thoughts

Athaclena

New member
English thoughts

אתמול דיברתי באנגלית... הכל טוב ויפה, אבל פתאום רציתי להגיד "זה נורא מתבקש" ו-נתקעתי. לא מצאתי דרך נורמלית להגיד את זה. אפשר להגיד it was waiting to be said אבל זה לא ממש אותו הדבר... בסוף אמרתי את זה בעברית, אבל זה נשאר לי במוח. ועוד: חשבתם פעם כמה מילים יש באנגלית לבולבול (dick, willy, cock ובטח יש עוד)? אם זה מדד של חשיבות אז זו בערך המילה הכי חשובה באנגלית. יש אפילו שיר של מונטי פייתון רק עליו (NOT THE NOEL COWARD SONG). לא מוזר? ודבר אחד אחרון: למה אומרים shepherd עם P ולא עם F? הרי זה PH... כנ"ל goatherd , הTH לא נאמר ככה אלא כ-T ואז H. וזאת בגלל שזה 2 מילים: sheep-herd הופך לshep-herd וככה אומרים. אף פעם לא שמתי לב לזה עד שאמרו לי, והחלטתי להעביר את זה הלאה.

edlessme

New member
it was asking for it...

it was coming\had it coming... אממ.. תחשבי כמה מילים יש לזה בעברית.. וחצמ"ז... כל אובייקט קשור לאחד מהייצרים האנשויים החזקים יותר קיבל המון שמות עם הזנים... שפה מוזרה... אבל בגלל זה אנחנו אוהבים אותה..

Athaclena

New member
had it coming... זהו! פגעת בול!

אני רק מקווה שאני אזכור אותו בפעם הבאה עם הסניליות המוקדמת שלי. בעברית? 2 מילים, ובתרנגול כפרות (בגלל הבגרות. שנאתי את הספר) קראו לו דגל או אולי דגלון, אני לא בטוחה. אני לא מכירה עוד מילים...

edlessme

New member
המממ.. אני באמת שלא רוצה להתחיל

לכתוב פה את כל המילים ל..בולבול שאני מכיר... אבל בא נגיד ככה... יש מספיק... אגב, בחצוצרה בוואדי קראו לו חצוצרה...

Athaclena

New member
הסרט הישראלי היחיד שראיתי

הוא גבעת חלפון אינה עונה, וזה היה לפני חצי שנה. ואני גם לא קוראת בעברית ולא רואה טלויזיה בעברית, חוץ מהחדשות. וזה מסביר את בורותי בנושא...

edlessme

New member
וואו.. כאילו, חור בהשכלה כאילו!!

את חייבת, אבל חייייייייבבבבבבתתתתת ליראות את כבלים.. סרט ע-נ-ק!!! הסרט הישראלי אולי הטוב ביותר שאי פעם עשו בארץ שכוחת האל הזאת!!... אולי אני אוכל להשיג את זה למיפגש פורום ואם יהיו קונים..אז... ניראה...

Athaclena

New member
אין לי טלויזיה (שיהיה לגמרי ברור)..

חייתי עד עכשיו בלי לראות סרטים ישראליים, נראה לי שאמשיך לשרוד איכשהו

edlessme

New member
אני בספק אם זה מופיע בטלוויזיה..

חוץ מאולי בערוץ 2 מפעם בשנתיים שלוש...

זוֹגים עצבניים כבר בדרך אלייך

יש סיכון בכך שאת לא צופה במאייד המחשבות שלנו - אם ישאר אפילו יצור אנושי אחד עם גלי אלפא תקינים בראשו - משמע תבוני ולא קופי... יש סיכון שתמצאו דרך לעצור את הפלישה שלנו כשזו תצליח סופסוף למצוא את קו אגד מאלפא אדריאניס לצומת סגולה...

Athaclena

New member
במקום שיש טלויזיה אני מסוגלת להידבק

אליו כמו ל... כמו לספר טוב. ומי שמכיר אותי באמת יודע כמה זאת אמירה חזקה. אני רואה BBC פריים עם כל התוכניות העיצוביות והחוליה החלשה (רק באנגלית, כמובן!), דברים מעניינים בערוץ ההיסטוריה וערוצי נשיונל ג'אוגרפיק ודיסקאוורי למיניהם, ובשעת הדחק קליפים, עדיף VH1 קלאסיק ואם אין אז VH1 או MTV. אם יש משהו טוב (קרי - מד"ב) אז אפשר סרט, ואם יש איזה ספורט יפה - החלקה אומנותית על הקרח, אתלטיקה, שחייה אומנותית, DIVING (כלומר לקפוץ לתוך בריכה - איך קוראים לזה בכלל?) או דברים יפים מהסוג אז זה מקבל עדיפות. היה איזו אליפות שחיה באתונה שתפסתי את הקפיצות ופשוט נתקעתי מול הטלויזיה, ונורא הצחיק אותי שלבריטים היו מכנסונים כאלה שמאחורה כתוב great britain, כמובן שבמכנסיים האלה זה יצא על התוכעס... אבל גם בלי טלויזיה אל תדאג, אני נתקעת מול המחשב במקום! אתה לא יכול להגיד שלא שמת לב שאני פה קצת הרבה...

למעלה