Endo, fertility and men

galias3

New member
Endo, fertility and men

Hi all, I read here few days ago a message from a woman who finished a relationship because of a non-supportive spouse. I would like to ask the un married women here (I am one of them) how do you and which stage after starting a relationship you tell the man about our little problem, fertility issiues and so on. I am 34, not married and just finished a very painful and frustrating relationship with a man that did not care much if we will have kids or not, so it was not a big issue. Well, actually it was in a way beacsuae when a man tells you that if we have kids it's okay but if we will not it's also okay, so it means he has no intentions to really work hard to make it happen. On the other hand now, after we broke up I am so afraid to meet man from the other kind who kids will be so important to him that he will leave at the first moment he will hear about the Endo. After all I am not 20 anymore. I never started a fertility treatment, just thought about it before but found out that I didn't have serious enough partner for this. I am really worried about this and would love to hear some of your own experience... and sorry that my message is so long

אנדו וזוגיות

מצטערת לשמוע על מה שקרה. בעבר פתחתי שרשור בנושא: באיזה שלב לספר לבן הזוג על האנדו. תוכלי לחפש את השרשור, לדעתי הוא בפברואר 06. כיום, לדעתי, אין צורך "להפיל" את הידיעה כבר בפגישות הראשונות. מוטב להמתין קצת עד שהקשר יהיה מעט יותר מבוסס ואז לשתף בעדינות. מבינה את התחושה שלא פשוט לצאת עם בן זוג ולהרגיש ש"מסתירים" משהו. אני באמת באמת מאמינה שכשתמצאי את הגבר הנכון לך, שיאהב אותך כשתשתפי על המחלה הוא לא יעזוב . אם זו תהיה הסיבה לעזיבה, מוטב שלא יהיה מלכתחילה. בהצלחה

lee E

New member
../images/Emo3.gif שמחה לראות שהפנמת את ההרצאות שלי..חחח

זואילי

New member
הי גליה

אכן שאלה מצויינת. הרבה פעמים אני שואלת את עצמי מה רווקות אנדואיות צריכות לעשות כשמכירים מישהו ומתחילים קשר. ומה שאני חושבת היום, זה מה שחשבתי לפני כן. לחכות... לפני כשבועיים הכרתי עלם חמודות וישר רצו לי סרטים בראש, והחלטתי לחכות עם הנושא. ידעתי שבהחלט אעדכן אותו לגבי האנדו בכלליות (כי הוא בחן את הצלקות, אך לא שאל), הרי בכל זאת, הפורום פתוח תמידית על המחשב, חברותיי אנדואיות, והאנדו הוא חלק ממני, והניתוח וכל הטיפול שלי שינה את חיי. אז חיכיתי עם הנושא, ובינתיים גם הבנתי ממנו שהוא עדיין מתגבר על פרידה קודמת - ואז החלטתי לחתוך את הקשר כי כמובן, נכון לרגע זה אני מעוניינת במישהו שפנוי רגשית. נושא האנדו לא עלה ואני מרגישה בסדר גמור עם זה. אין לי ספק שאם הכל היה זורם לכיוון הרצוי, אז בהחלט הייתי משתפת אותו בפרטים מלבד נושא הפוריות. אני בטוחה מהיכרותי איתו, שהוא ישר היה מחפש לקרוא על האנדו ומגיע לזה לבד. הפוריות זה אישיו בפני עצמו, ובמקרה שלי - אני בקרוב מתחילה את המירוץ לאימהות, בלי שום קשר ליש בנזוג או אין. לכן ידעתי שאני צריכה לשתף בהדרגה, כי הרי לא אוכל להפיל עליו את הפגישה שלי בבנק הזרע... אין לי מושג איך הוא היה מגיב לכך שהנה הוא הכיר בחורה שמתכננת בזמן הקרוב להיות אמא, אבל כרגע, כשבמילא החלטתי לחתוך, אז אני לא מטרידה את עצמי בחיפוש אחרי תשובה לשאלה הספציפית הזאת. אני בטוחה כי באיזה שהוא שלב אוכל לתת לך תשובות מנסיוני.

galim29

New member
מנסה לענות../images/Emo8.gif

מאחר ואני באותה קטגוריה, אין תשובה חד משממעית. מאוד תלוי בקשר ואיך הוא זורם אבל אני בהחלט חושבת שזה לא משהו שמפילים על הבחור בתחילת הקשר, זה מלחיץ לשמוע ואם עושים מזה ISSUE אז ככה זה יתקבל גם בעיניו. נכון שהסבירות לבעיות בפוריות אצלנו האנדואיות גבוהה יותר אבל אני לא רואה בזה מכשול עיקרי. יותר מפריע לי זה ההתמודדות עם המחלה בתקופות שלא ארגיש טוב, שיהיו לי כאבים ואצטרך את תמיכת הבן זוג... מצטרפת למעייני שזה משהו שצריך לעשות בעיתוי הנכון ובהדרגה ולא לזרוק פצצה לאוויר אך גם לא להתבייש. הצורה שבנ נציג את המחלה ודרך ההתמודדות שלנו היא שתעביר לבחור את ההרגשה איך אנחנו מתמודדות ולתדעתי הבן זוג הנכון, יתמוך ויהיה שם עבורך.

למעלה