Ems

בחיי

New member
Ems

היי

לאחרונה נחשפתי כמה פעמים לשלטים של איזה מכון שאמור להחליף חדרי כושר ועושה אימונים בשיטה של EMS. אם אני מבין נכון זה סוג של אימון קצר שעובד על אלקטרודטות חשמל שמפעילות את השריר.

הם טוענים שאימון קצר מחליף מלא זמן בחדר כושר.
מישהו מכיר את זה? מישהו התנסה?
אני קצת חושש לנסות את זה אבל אני לא מצליח לגרור את עצמי לחדר כושר וחשבתי שאולי זה יעזור לי בתהליך ההרזיה.

הקיצר, אשמח אם מישהו שמכיר יוכל לכתוב איזו חוות דעת או משהו כזה.
טנקס

זה לא יעיל למטרת הרזייה

מה שיעיל למטרת הרזייה זה גירעון קלורי שלילי = לאכול פחות קלוריות ממה שאתה מכניס ביממה.

בחיי

New member
כמובן שאשלב את זה עם תזונה וכדומה

האם האימונים האלו לא יכולים להחליף את החד"כ שצריך (או כדאי) לשלב עם דיאטה?

האימונים הללו הם הונאה

הם יעילים לאנשים מבוגרים להאט או לעזור למנוע את תהליך האוסטאופורוזיס ואין לזה שום מטרה ממשית אחרת.

בחיי

New member
הונאה??? עד כדי כך?

הם מפרסמים את זה כאילו זה תחליף מעולה לחד"כ... טוענים שיש מחקרים ושזה להיט בגרמניה...

עד כדי כך זה רחוק מהמציאות?
מישהו פה פעם התנסה בזה?

אני באמת לא מבין בזה כלום אז אני מנסה לקבל מושג מבוסס

בוא נחשוב ביחד

למה שאלקטרודות שמחוברות לשריר יגרמו לגוף לייצר יותר אנרגיה מבד"כ, מה שדורש יותר קלוריות מגופך ביומיום? איזה הגיון יש כאן? אין כאן שום הגיון. אפשר להתחיל להיכנס כאן לפולסים חשמליים, ייצור ATP, כיווץ השריר מבחינת אקטין ומיוזין וכל אלו רק מסבירים למה המכשירים הללו חסרי תועלת לשריפה קלורית מוגברת.

וטוענים הרבה דברים, מחקרים, גרמניה, יכתבו לך הכל כדי שתקנה או תשתמש במכשיר הדמיוני הזה.

לי יש תגובה קצת אחרת

אני לא מכירה את המכשיר או השיטה.
האינסטינקט שלי מסכים עם קודמיי, שזאת מרמה או הטעיה ובעיקר שאין לך מה לחפש שם.
אבל הבעיה שלי עם הגישה שלך היא אחרת מקודמיי.
אני לא יודעת אם המכשיר או השיטה הזאת יגרמו לך לרזות. אולי אנחנו טועים והיא כן גורמת להרזיה. אולי.
אבל, אם אתה הולך לחדר כושר רק כדי לקבל צורה חיצונית מסויימת של הגוף שלך, אתה מפספס בגדול.

איך שאני רואה את זה, אין קיצורי דרך ואין ארוחות חינם. כדי להעריך את מה שיש לנו ולאהוב אותו ולהתגאה בו, בין אם זה תואר אקדמי או מכונית או גוף מפוסל, אנחנו צריכים להרוויח אותו ביושר בהשקעה של זיעה וזמן.
אני אישית לא רוצה טראמפ לקו הסיום במרוץ ולא רוצה גוף שמחוטב בהתערבות לא טבעית. להגיע לקו הסיום בריצה או לחטב ולחזק את הגוף שלך, אלה סמלים, סמלים שבעלי משמעות בגלל שהם מסמלים לך כל מה שהשקעת ועשית כדי להגיע לשם וכדי להישאר שם. כל פעם שאתה רואה את הגוף המחוטב והחזק שלך, כל פעם שאתה חוצה קו סיום, אתה מתמלא בגאווה בגלל שאתה יודע שעשית את זה בעצמך והצלחת והנה יש לך סמל שמזכיר לך שיש תגמול להשקעה ומעודד אותך להמשיך.
ככה אני רואה את זה.

אהבתי מאד

lost green eyes

New member
גם אני רואה את זה בדיוק ככה

תגובה ממש יפה וחכמה.. מרגשת.

מה לעשות. א-י-ן קיצורי דרך ולא יעזור כלום.
ברגע שאנשים יפסיקו לחפש קיצורי דרך כל הזמן כמו שהרוב נוטים לעשות.. אולי אז המטרה תהייה הרבה יותר מוצלחת וברת השגה.

למעלה