EMS

GiladZX6R

New member
EMS ../images/Emo46.gif

20$ תוספת כדי שילשחו אלי בEMS במקום דואר רגיל ( שיגיע יותר מהר, לא?) 60 ש"ח "עמלת שחרור ממכס קולקטיבי חייב" 30 ש"ח "עמלת השתתפות באגרת רשימון" 20 ש"ח "עמלת הקצאת אשראי" 0.05- ש"ח "עיגול אגורות" (תודה באמת!) סה"כ 207 ש"ח (כולל מעמ) תוספת לEMS, מה יוצא מזה? החבילה נשלחה ב5 לחודש, הגיע היום -> 9 ימים, כמעט כמו בדואר רשום רגיל. אבל מקבלים משלוח לבית? בטח, השליחים מגיעים רק בין 8 ל17, כאילו, מי נמצא בבית בשעות האלו? דרעק.

Dungeon

New member
אבל זה היה ידוע מראש

על EMS גובים כסף בשחרור מהמכס. היו קיבלתי מעיל רשת, בלי מכס, בסניף הדואר וסך הכל עברו שבועיים מההזמנה.

kobi l

New member
מעיל רשת

היי, אני מעוניין לרכוש מעיל רשת. תוכל לשתף אותנו מהיכן נרכש , איזה דגם ואיך ללא מכס ? תודה, קובי

Dungeon

New member
בכיף

קניתי את המעיל כאן: http://motors.search.ebay.com/_W0QQsassZmotrhedd הדגם הוא Joe Rocket Rio, יש לו רק מידה Small. המשלוח עלה לי 36$. לדעתי, עוד לא רכבתי עם המעיל אבל הוא עושה רושם של מעיל מאוד מאוורר, המיגונים במרפקים לא הכי נוחים כי הם מגבילים את התנועה, הרשת לדעתי לא תחזיק בהחלקה יותר מדי זמן אבל זה בהחלט יותר טוב מכלום ושווה את המחיר. בקשר לאיך ללא מכס, לא יודע. אני שולח ואם הם גובים אז אני משלם ואם לא אז לא. בינתיים לקחו מכס רק על 20% מהחבילות שקיבלתי. נ.ב. לפני שיקפצו עליי, אני יודע שהיה מבצע 25$ למעיל הזה ב-newenough, אבל המשלוח שלהם שערורייתי.

Mr BIG Biker

New member
ניצלוש אישור משרד התחבורה

לשיחרור חלק של אופנוע מגיע בבוקר מהצפון ולא בא לי להיתסבך יותר מדי... הדואר ברח ההגנה 137 איפה לעזאזל מוציאים את האישור ?? כתובת מדוייקת שעות פעילות ? וכמובן יעזור גם אם מישהו יסביר איך הפרוצדורה טנקס

NeeD 4 SpeeD

New member
רחוב המלאכה 8 TLV

תגיע עם: - קבלה על החלק (צלם אותה מראש) פעם למשרד התחבורה ופעם למכס. - צילום תעודת זהות. - צילום רשיון רכב לו שייך החלק. אפשר לצלם שם אבל לפעמים יש תור וסתם תתקע שם שעות. בקומה שנייה הולך לברכה או זה שממול ומבקש תופס לייבוא חלקי רכב , ממלא ונותן להם לחתום (אם הם יאשרו כמובן).

Mr BIG Biker

New member
העניין הוא

שהחלק יובא ושולם עליו כבר מכס !בחיפה החלק נישלח חזרה לארה"ב להחלפה ! (יש טפסים שנישלח) והמוכר החליף לי אותו ושלח לי חזרה במשלוח מהיר (על העוגמת נפש עלאק היה יותר טוב בדואר רגיל) המוכר אמר שרשם החלפה במסגרת אחריות... בטלפון ביקשו ממני את כל האישורים שוב (שאגב אין לי חוץ מקבלה) מישהו היתנסה במקרה כזה ?

Lone Rider

New member
הפוך גוטה, הפוך

אני די בטוח שאם זה חלק שיצא מהארץ לשם תיקון, טיפול וכו' צריך לקחת אישור שאכן שלחת אותו מכאן לשם במטרה לקבלו בחזרה מתוקן ואז אין תשלום מכס מאחר ולא קנית שום דבר. רק עכשיו לך תמצא אסמכתא למה שכתבתי
אנסה לנבור ולאתר משהו כתוב בעניין.

GiladZX6R

New member
לפי אתר המכס:

. טובין המוחזרים לישראל לאחר תיקון מי שמייצא טובין לתיקון ובכוונתו להחזירם, חייב למלא לפני היצוא טופס (מכס ‎85, או מכס ‎9, לפי העניין), בבית-המכס. את הטופס עליו להציג, בפני פקיד המכס, בעת הגעת הטובין לארץ. טובין שיוצאו לחו"ל, תוקנו במסגרת תקופת האחריות של הספק, ולא שולמה כל תמורה בעבור תיקונם - פטורים ממסים. טובין כנ"ל ששולמה תמורה בעבור תיקונם - יחוייבו במסים על ערך התיקון בלבד. טובין שהוחלפו בחדשים, יחוייבו במלוא המסים החלים, גם אם ההחלפה נעשתה במסגרת תקופת האחריות.

Mr BIG Biker

New member
עידכון מאתמול

החלק אגזוז Two Brothers חדש שהיתקבל לפני כחודש אבל ! היתקבל אגזוז לאופנוע אחר (חיבור שונה) ןלכן נישלח להחלפה במכס מחוייבים לשלם מיסים שוב ! א-ב-ל ניתן לקבל החזר על המיסים ששולמו בפעם הראשונה ע"י פנייה לאחת העמדות שם ביום שליחת החלק בחזרה מולאו הטפסים וקיבלנו החזר על מה ששילמנו רק היה ניסיון לא מוצלח שלא לשלם בפעם שנייה = בכלל
ועכשיו לחלק הכי חשוב... איזה ס-א-ו-נ-ד ! יאחושלוקי
(הורכב על R750)

ninja9

New member
קבל הסברים מפורטים

טובין המוחזרים לישראל לאחר תיקון (*8) מי שמייצא טובין לתיקון ובכוונתו להחזירם, חייב למלא לפני היצוא טופס (מכס 85, או מכס 9, לפי העניין), בבית-המכס. את הטופס עליו להציג, בפני פקיד המכס, בעת הגעת הטובין לארץ. א. טובין שיוצאו לחו"ל, תוקנו במסגרת תקופת האחריות של הספק, ולא שולמה כל תמורה בעבור תיקונם - פטורים ממסים. ב. טובין כנ"ל ששולמה תמורה בעבור תיקונם - יחוייבו במסים על ערך התיקון בלבד. ג.טובין שהוחלפו בחדשים, יחוייבו במלוא המסים החלים, גם אם ההחלפה נעשתה במסגרת תקופת האחריות. טיפ: לנסות לשכנה את נותן שירות התיקון להצהיר על תיקון שגרתי בלבד.

ninja9

New member
אם אני זוכר נכון-

כשרציתי לקנות אגזוז- אני כמעט בטוח שסיימתי את התהליך דרך פקסים מול משרד התחבורה... אוכל להיות בטוח בזה ביום א- יש לי את כל המסמכים במשרד

GiladZX6R

New member
אם אתה לא ממהר, ולא בא לך לבזבז חצי יום

בין משרד התחבורה למכס, אתה יכול לעשות הכל בפקסים וטלפונים. זה לוקח שבועיים בערך, כל פקס צריך לשלוח כמה פעמים, לעשות עשרות טלפונים, אבל בסוף זה קורה.

yacham1

New member
המיקום של המכס

נמצא בתוך בניין הדואר המרכזי ברח ההגנה.,צמוד לרח' לה גארדיה(אם אתה בא מהצפון תעלה באיילון דרום במחלף לה גרדיה ותפנה לכיוון מזרח שמאלה).בניין ענק שאי אפשא לפספס נפתח בשמונה בדיוק .המכס בקומה שניה. http://web02.postil.com/modiin.nsf/vYehidotByMasad/450?OpenDocument

למעלה